Back to Question Center
0

Trik Dina Kumaha pikeun meungpeuk Spam rujukan Ti Google Analytics anjeun - Semalt Saran

1 answers:

Pikeun sababaraha taun, ramatloka rujukan spam geus masalah signifikan. sumber rujukan Spammy bisa nyieun Anjeun mikir yén aya geus jadi loba kunjungan dina akun Google Analytics anjeun alatan hiji spike di lalulintas rujukan jeung laporan overrated.

rujukan spam kayaning darodar, tombol pikeun ramatloka, sarta tombol dibagikeun basajan anu dipimilik ku parabot optimasi search engine anu geus jeopardizing fungsi tina situs web e-commerce. Google Analytics mangrupa salah sahiji parabot penting nu mantuan pausahaan jeung boga usaha e-commerce cara analisa na lagu handap jalur dituturkeun ku nu datang maranéhanana.

Di dieu sababaraha trik digambarkeun ku Max Bell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , anu bakal nulungan urang meungpeuk spam rujukan tina mangaruhan kinerja situs anjeun.

Maké .htaccess File

blocking lalulintas spam rujukan anu epektip diurus liwat .htaccess a. The file konfigurasi ieu dipaké pikeun ngajalankeun server Anjeun. métode nyegah ramatloka anjeun ti overloading sarta ogé blok rujukan spams domain tina situs anjeun. Blocking spam rujukan ngaliwatan .htaccess nyaéta sangkan efektif saprak file bisa maréntahkeun pikeun meungpeuk spammy kadatangan ku domain atawa alamat IP.

A angka hade pro pamasaran sarta boga ramatloka prefers on maké .htaccess pikeun meungpeuk spam rujukan tina mangaruhan kinerja usaha online maranéhanana. aksés hiperteks teu ukur blok ngaluarkeun rujukan spam na ramatloka spiders ti ga anjeun tapi ogé nyegah domain jahat ti server maranéhanana.

Inputting jenis katuhu tina paréntah lamun kaasup jeung blocking rujukan spam ieu advocated keur ulah kaleungitan informasi diperlukeun ngeunaan ramatloka anjeun Tadi anjeun terang yen ganda dipasing karakter hiji nalika executing a ajakan paréntah tiasa karuksakan anjeun bisnis B2B? Sateuacan blocking rujukan spam maké ajakan paréntah, mertimbangkeun konsultan pamekar ramatloka atanapi ngundeur plugin WordPress.

Sababaraha patarosan geus timbul néangan klarifikasi kana beda antara robot na file .htaccess. Numutkeun désainer ramatloka , robot berkas karya on nulungan bot search engine sarta spiders web ngajalankeun lalulintas keur ramatloka a sedengkeun .htaccess mantuan marketers online pikeun ngeset prompts paréntah pikeun meungpeuk rujukan spam, sauntuyan alamat IP, sarta lalulintas palsu.

The nyokot tina ga saringan dina rujukan spam

Lamun datang ka blocking rujukan spam dina akun Google Analytics, saringan Google Analytics anu kacida dianjurkeun. Ga saringan ngawenangkeun marketers online tur pamekar web pikeun nganalisis data tur laporan dina Google Analytics. Salaku marketer a, anjeun tiasa nganggo ga ngaluarkeun lalulintas internal dihasilkeun tina tempat anjeun digawé, blok rujukan spam, sarta aturan kaluar sababaraha alamat IP na domain jahat ti ramatloka anjeun.

Anjeun tiasa make saringan Google Analytics ngaluarkeun domain jahat jeung darodar tina situs anjeun. Di dieu sababaraha trik keur buka ngeunaan eta.

  • Mimitian akun ga anjeun sarta asup.
  • Klik ikon 'Admin Setélan' tur pilih 'Sadaya Saringan'.
  • Jieun filter anyar jeung ngahasilkeun ngaran anyar nu anjeun bisa kalayan gampang diinget.
  • Klik ikon 'Filter Tipe' tur pilih 'siap pake Filter' jenis.
  • Klik ngaliwatan tur ketok 'ngaluarkeun' 'alamat IP' sarta 'sarua' ikon di buleud disadiakeun dina akun Google Analytics Anjeun.
  • Eusian di alamat IP bisa kaasup, teras klik 'Simpen.'

Lamun kaasup alamat IP na rujukan spam ti akun Google Analytics anjeun, éta sasaena ka dicatet yén saringan ulah dianggo di kaliwat laporan. Pikeun ngahontal hasil sustainable sarta efisien, mertimbangkeun blocking domain spammy ngagunakeun duanana Google Analytics na file .htaccess. Ulah ngantosan dugi domain spammy overload server Anjeun. Install Google Analytics on ramatloka anjeun sarta blok rujukan spam, webspiders, lalulintas bot, tur lalulintas internal.

November 29, 2017
Trik Dina Kumaha pikeun meungpeuk Spam rujukan Ti Google Analytics anjeun - Semalt Saran
Reply