Back to Question Center
0

Tong hariwang! Semalt Ahli weruh kumaha Saringan Setup Dina Google Analytics

1 answers:

Google Analytics tanggung jawab ngumpulkeun informasi jeung data ngeunaan sagala kunjungan dijieun pikeun loka. Pikeun meunangkeun pamahaman jelas kinerja situs anjeun, salah bisa kudu nempo data ti Google Analytics dihasilkeun laporan. Eta mantuan nyieun kaputusan pikeun ngaronjatkeun atanapi ngarobah elemen tangtu pikeun optimasi kinerja.

Salah sahiji cara nu boga situs bisa nempo data ngeunaan aspék individual ngeunaan datang maranéhanana nyaéta ngaliwatan saringan.

Oliver Raja, salah sahiji ahli paling ngalaman ti Semalt , ngécéskeun kumaha carana ngagunakeun filter Google Analytics ngaleupaskeun lalulintas internal tina laporan situs urang.

Sateuacan mutuskeun nyieun filter Google analytic ngaluarkeun lalulintas parusahaan ti laporan, hal anu penting nu ngartos alesan pikeun ngalakukeun kitu. Google Analytics rékaman kunjungan wae ka loka, malah jelema ti jeroeun pausahaan. Salila kampanye pamasaran pikeun ramatloka anu, marketers bisa manggihan diri belanja loba waktu dina loka. Éta bisa jadi néang artikel relevan babagi jeung konsumén maranéhanana, atawa reviewing eusi situs urang.

Hanjakal, kagiatan ieu ogé-intentioned bisa mibanda épék ngarugikeun. Nalika Google Analytics rékaman kunjungan ieu, maranéhna wreak bencana dina data urang ngandelkeun nangtukeun sabaraha urang ngagaduhan ka situs jeung naon maranehna sakali éta aya. lalulintas internal oge bisa nunjukkeun data palsu nu hampers usaha ngarti paripolah nu "normal" datang '..hasilna mangrupa hal anu alters metrics situs urang ku presenting laporan skewed. Sanajan kitu, aya cara sabudeureun masalah ieu kalayan bantuan saringan Google Analytics sakumaha eta cleans aktivitas ramatloka kami ti laporan.

  • Buka Google Analytics sarta asup kana rekening Anjeun.
  • Napigasi ka bagian Admin na nyieun tempoan anyar. Pastikeun ninggalkeun salah sahijina unaltered kalawan data atah. Éta tindakan minangka cadangan nu. Jieun nu anyar pikeun alamat IP nu disaring. Datang nepi ka ngaran deskriptif pikeun pintonan anyar jeung pastikeun yén anjeun boga zone waktos bener.
  • Dina pintonan anyar, pilih tab jeung "Jieun Filter."
  • Tambahkeun ka filter nu Anjeun hoyong pake. Mun tombol teu némbongan dina tahap ieu, Anjeun bisa jadi kudu ménta idin leuwih ti webmaster nu.
  • Méré filter anyar ngaran tur pilih tipe rék. Dina hal ieu, milih ngaluarkeun lalulintas ti alamat IP anu sarua jeung.
  • salajengna, nyelapkeun alamat IP tina ramatloka anjeun. The "naon Alamat IP abdi" alat mangrupa salah sahiji cara nu paling gampang bisa manggihan alamat IP situs urang ayeuna.
  • Naon bae alamat IP nu di alat mulih, salin baé dina widang filter tina Google Analytics Anjeun.
  • Simpen dina filter anyar.

Saatos parantosan, sagala lalulintas ti éta Alamat IP tinangtu moal nembongkeun up dina ngalaporkeun Google Analytics. Upami Sadérék loba karya ti sagala alamat IP sejen, eta bakal prudent mun nyieun mamah anyar pikeun aranjeunna ogé. Sami mana keur pamekar ti pihak katilu nu ngalakukeun loba karya dina situs anjeun.

November 29, 2017
Tong hariwang! Semalt Ahli weruh kumaha Saringan Setup Dina Google Analytics
Reply