Back to Question Center
0

The nyandak Of Semalt Di loka Rogue - Dampak Dina Data anjeun

1 answers:

Rogue situs na referrer spam geus messing up kalawan statistik usaha online 'na data for lila tanpa idin maranéhanana. Sajumlah hade B2C na B2B usaha nganggap yen perkara situs rogue ngarahkeun lalulintas keur situs maranéhanana diatur ku Google Analytics otomatis, kaayaan nu messes up kalawan data usaha leutik.

Ryan Adang, salah sahiji ahli ngarah tina Semalt , nyadiakeun sababaraha émbaran mantuan dina hal ieu pikeun mantuan anjeun ngartos dampak situs rogue on data Anjeun.

Spammers na opportunists ayeuna nyokot kauntungan tina nyukcruk Konci ngajalankeun lalulintas palsu ka anjeun sarta sneaking malware ka ramatloka anjeun. Ku putting kode tracking ga anjeun ka situs anjeun, kunjungan ka situs maranéhanana némbongkeun up di Google Analytics anjeun otomatis. Ieu bisa mangaruhan adversely ramatloka anjeun dina dua cara. Anu mimiti, malware na lalulintas bot bisa nyokot kadali ramatloka anjeun jeopardizing kalawan data Anjeun. Jeung kadua, datang dialihkeun kana situs anjeun bisa klik deui kaca anjeun mangaruhan ongkos mumbul Anjeun.

Lamun klien didatangan ramatloka anjeun sarta nuluykeun ngaklik ngaliwatan kaca anjeun, ongkos mumbul buka tinggi, putting keyword ngarobah anjeun dina posisi alus bisa rengking luhur dina algoritma. Sanajan kitu, datang ngaklik deui ngaliwatan kaca anjeun nurunkeun ongkos mumbul anjeun, hiji conto nu ngajadikeun algoritma keur nandaan keyword anjeun salaku nyimpang. Ieu tempat kudu meungpeuk situs rogue na referrer spam ti ngadatangan situs anjeun asalna di.

Tips on cara nangtukeun tur cirian situs rogue

Nyieun laporan hostname kalawan bor handap sarta dimensi hostname nu dipaké pikeun nangtukeun situs rogue. Metrics tina 'unik datang' sarta 'kunjungan' nu dipaké pikeun ngukur jumlah total kunjungan nu dilongok ramatloka anjeun..Paké anjeun 'gol kampanye na revenues pikeun mastikeun yén patalimarga nu moal disaring. Alternatipna, Anjeun bisa nambah hiji filter anyar pikeun laporan custom anjeun ngaluarkeun lalulintas internal, bot na spiders, sarta referrer spam nu ngawengku Kapercayaan domain Anjeun.

Sanajan kitu, éta sasaena sangkan ngaéksekusi tugas anjeun taliti lamun kaasup situs rogue na referrer spam ti Google Analytics Anjeun. Dua hostnames Google patali dipintonkeun dina ruas Anjeun teu matak diperlakukeun salaku loka rogue sakumaha ieu bisa ngakibatkeun leungitna informasi berharga. bagean nu oge ngandung of a web-cache nu nunjukkeun lamun datang clicks nu 'cache' pilihan sarta narjamahkeun hostname nu nunjukkeun yén sababaraha datang poténsi anjeun dipaké hiji Google narjamahkeun jasa.

Mariksa on bagean anjeun ningali naha anjeun bakal nempo sababaraha hostnames anjeun teu wawuh jeung. Lamun nunjukkeun aranjeunna, bor aranjeunna handap ka kaca nu datang badarat. Nempelkeun URL hostname mun datang anjeun badarat kaca mun boga katingal di situs ngagunakeun patalimarga nu Anjeun. Sanggeus yakin domain mangrupa rogue, nyaring aranjeunna kaluar ngagunakeun prosedur handap.

situs rogue

Disaring make metoda pangaluaran réaktif

Saatos identifying daptar hostnames bisa diblokir, tambahkeun saringan pangaluaran anyar. Lamun make metoda ieu kaasup domain rogue, éta sasaena tetep kana akun anu saringan anyar ngaluarkeun data anyar. Jieun filter sejen bisa tetep unfiltered salila palaksanaan Anjeun. Ku cara ieu, anjeun bakal cageur data anjeun malah lamun mess up kalawan prakna pangaluaran Anjeun.

Metodeu pangaluaran proaktif

Dina metoda ieu kaasup situs rogue ti Google Analytics anjeun, domain anu disaring gumantung naha maranéhna cocog kalayan hostnames Anjeun dijieun. Lamun hostname tina data disaring teu cocog jeung domain, data teu bisa Disalin ti laporan Anjeun.

Google Analytics geus datang ka nyalametkeun tina duanana usaha B2C na B2B operasi dina platform online. A teguh kiwari bisa nyaring jeung ngaluarkeun situs rogue, referrer spam, sarta malware tina website maranéhanana pikeun ngahontal laporan beresih jeung akurat. Kudu ati lamun kaasup situs rogue ti Google Analytics Anjeun pikeun ngindarkeun nyaring informasi berharga.

November 28, 2017
The nyandak Of Semalt Di loka Rogue - Dampak Dina Data anjeun
Reply