Back to Question Center
0

Tanya Semalt Ahli: Naon Google Analytics Benchmarking Maksadna Pikeun Usaha

1 answers:

Google mangrupakeun salah sahiji search engine nu kawentar tur boga pangaruh s. Eta nembe geus ngumumkeun yén sakabéh nu pamaké Analytics bakal tiasa ngakses laporan benchmarking Industri ngaliwatan dasbor maranéhanana di bulan datang. laporan ieu ngantep webmasters boga hiji wawasan situs web maranéhanana. Tambih Deui, maranéhna meunang ide naon trending poé ieu tur kumaha mangtaun lalulintas kuat ka loka ku cara ngajalankeun ogé dina panon ti Google.

Andrew Dyhan, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , nyokot katingal a didieu dina sababaraha tips compelling jeung gunana dina hal ieu.

Ieu leres yén laporan benchmarking teu acan aya nepi ka sakabéh nu boga ramatloka. Sanajan kitu, ieu jalan anu sae nyadiakeun émbaran ngeunaan laju mumbul, sesi, sarta kualitas artikel Anjeun. Anjeun oge bisa nyaho naon jenis tumbu rusak hadir tur kumaha carana ngaronjatkeun aranjeunna. Tambih Deui, di pamaké meunang ide naon alat nu datang maranéhanana ngagunakeun mariksa jaba maranéhanana. Google ogé geus dituduhkeun teh peta na lokasi panas liwat laporan benchmarking nyadiakeun pamaké na kalawan kavling kasempetan meunang ningkat.

Kadé ngaktipkeun benchmarking sabab éta hijina cara ngakses data dina bagian pamiarsa di dasbor Analytics Anjeun..Ampir kabéh webmasters badag nganggo laporan benchmarking, kaasup Twiddy, nu mangrupakeun parusahaan perjalanan. Eta nangtukeun kasempetan pikeun tumuwuh dina industri ngaliwatan laporan benchmarking. Numutkeun CEO Twiddy Ross Twiddy, maranéhna ménta hasil kalawan analytics sarta laporan benchmarking boga gagasan naon maranéhanana kudu sasaran na sabaraha urang museurkeun produk jeung jasa maranéhanana.

ngagunakeun Analytics Benchmarking pikeun Usaha anjeun

Naha anjeun ngajalankeun hiji bisnis badag atawa organisasi leutik-ukuran, anjeun kudu ngagunakeun analytics benchmarking keur parusahaan Anjeun. Eta mantuan pangusaha difokuskeun naon ieu trending, naon berpungsi pangalusna pikeun aranjeunna sarta kumaha carana ningkatkeun usaha maranéhanana sarta meunang hasilna dipikahoyong. Ogé ensures yen urang mibanda data akurat. Tambah, urang bisa kalayan gampang nganalisis tur evaluate laju mumbul tina situs urang. Nepi ka ayeuna, Google Analytics geus dibikeun kami kavling wawasan ngeunaan kumaha ogé situs urang nu ngajalankeun. Sanajan kitu, analytics benchmarking mangrupakeun jalan pikeun nangtukeun sabaraha urang tiasa ngaronjatkeun situs urang jeung cara nyetél gol realistis.

prioritas kasempetan pamutahiran

Kumaha anjeun ngabandingkeun situs anjeun jeung batur di industri? Maksudna naon kudu nengetan. Ngagunakeun laporan patokan, anjeun tiasa gancang angka kaluar jenis usaha naon perlu situs anjeun hasil hadé. Ku kituna, anjeun bakal ngahemat loba waktu sarta bisa fokus dina hal katuhu. Lamun anjeun boga aksés ka laporan eta, anjeun bisa kalayan gampang ngukur kinerja situs anjeun sarta bisa prioritas kasempetan pamutahiran ka extent hébat.

Susunan gol realistis

Ieu aman disebutkeun yen laporan patokan tiasa mantuan Anjeun nyetel gol realistis. Nu bisa nyadiakeun Anjeun inpo ngeunaan kumaha carana ngabandingkeun diri hadé kalawan peers anjeun sarta kumaha carana ngelehkeun aranjeunna di industri. Éta wajib yén laju mumbul situs anjeun henteu ngaleuwihan lima puluh persen. Lamun kajadian, teras aya Chances anu bakal anjeun leungit paling datang anjeun sarta ranking anjeun dina Google bisa meunang nu dimaksud.

November 29, 2017
Tanya Semalt Ahli: Naon Google Analytics Benchmarking Maksadna Pikeun Usaha
Reply