Back to Question Center
0

SEO Guide Ti Semalt: Naon Dupi tipe Tumbu?

1 answers:

Loba usaha anu benefiting tina pamakéan Search Engine Optimasi (SEO) for jaba komérsial maranéhanana. optimasi search engine mangrupakeun pamasaran digital rencana nu incorporates sababaraha metodeu utama nu web Masters employ dina nyieun website atawa merk meunangkeun pisibilitas online badag. usaha ageung nyandak kauntungan tina pamakéan SEO, utamana di lila-usaha maranéhanana. Contona, urang bisa migunakeun SEO on jaba e-commerce maranéhanana jeung dipulut loba nasabah online.

Lamun maké SEO, urang bisa heran ngeunaan migunakeun sababaraha istilah husus sarta motif SEO. Contona, loba pamaké SEO bisa jadi anyar mun industri. Sababaraha kecap kawas hyperlink, backlink, nuturkeun atanapi non-nurutan link ogé hak atanapi link salah. Eta penting pisan pikeun ngawangun éta dina ramatloka nu ngabogaan sababaraha strategi SEO pangalusna nyieun situs ditingali online.

Ross Barber, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ngahartikeun sababaraha tumbu anu tiasa hadir dina metodeu SEO:

  • Hyperlinks
  • Hyperlinks denote teks na parameter input lianna nu ngandung aspék hadir dina URL lianna. Kadé pikeun nempatkeun hyperlinks kawas nalika ngalakonan tamu posting keur SEO. Dina kasus séjén, jalma bisa ngagunakeun hyperlinks dina kontéks nu ngajadikeun éta salaku tumbu internal ka domain Anjeun..Hyperlinks bisa mantuan pamutahiran UX Anjeun kitu oge sareng contributing kana faktor ranking.

  • Tumbu internal
  • Lamun lakukeun SEO, backlinking nyaéta aspék umum tina ngaronjatna otoritas domain. Ayeuna damel ramatloka anjeun sarta domain relevan pikeun Ecological Anjeun, nyieun mesin pencari nempatkeun ramatloka anjeun tinggi dina SERPs. Tumbu internal anu Tumbu ngarah ka situs anjeun, tapi maranéhna sagala originate ti domain sarua salaku ramatloka sorangan. aspék ieu SEO ngajadikeun website dipulut sababaraha lalulintas alus ogé ngaronjatna otoritas brand loka Anjeun.

  • Tumbu kaluar
  • Di handap ieu mangrupakeun Tumbu ti ramatloka séjén anu asalna ti domain lianna. Backlinks téh kawas Tumbu éksternal hijina anu dipibanda hiji metodeu lawan kajadian. Contona, aya bisa lumangsung backlinks nu asalna ti situs web lianna. Ieu leuwih anu cacah backlinks sakumaha sah. Éta ogé ningkatkeun otoritas Anjeun domain, relevansi eusi, sarta base langganan.

  • Tuturkeun na Tumbu non-nurutan

Kadangkala, anjeun tiasa klik link na mindahkeun otoritas link Anjeun. Dina kasus séjén, jus link tiasa hadir atawa teu. Dina kasus ieu, urang ngagunakeun tumbu non-nurutan pikeun mastikeun yén prosés ieu téh suksés. Tuturkeun tumbu penting dina nyieun sakabéh situs internét ditingali ka jalma nempo eta.

Kacindekan

SEO mangrupakeun salah sahiji pangalusna strategi internét marketing. SEO ngabantuan loba usaha meunang basa langganan badag ti réa patempatan di dunya. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun buka rupa parabot automation SEO sarta ngahontal sababaraha fitur pangalusna ngadalikeun jalan website behaves. Sababaraha urang mungkin heran kumaha sababaraha tumbu di SEO hartina. Sababaraha téhnik SEO pangalusna tiasa sadia ti platform online ogé nyieun sababaraha panyasuaian nu diperlukeun dina kaahlian internét pamasaran maranéhanana.

November 29, 2017
SEO Guide Ti Semalt: Naon Dupi tipe Tumbu?
Reply