Back to Question Center
0

Semalt Unveils 3 Saringan Google Analytics Pikeun Paké

1 answers:

Dina Google Analytics, anu saringan nyadiakeun kami jeung fleksibilitas ngarubah sarta ngarobah data tur ngaluyukeun setelan akun salaku per sarat tina ramatloka urang. Anjeun tiasa nganggo filter Google Analytics ngawengku atawa ngaluarkeun data, nransper payil ti hiji platform keur sejen meh meunang Blok dina cara hadé tur fulfills sarat tina Anjeun bisnis.

Kumaha maneh nyiapkeun laporan Anjeun gumantung kana kumaha data dianalisis dina akun Google Analytics Anjeun. Kalayan bantuan saringan, anjeun bisa kalayan gampang transformasi, edit, atawa ngarobah data. Ku kituna, Google Analytics bisa nerapkeun saringan tina formulir atah ka formulir Blok sahiji ramatloka anjeun. Ku cara ieu, nu ngolah data jadi gampang sarta merenah, sarta data disaring nyadiakeun anjeun jeung laporan akurat ngeunaan lalulintas dihasilkeun dina ramatloka anjeun.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , elaborates dieu on 3 jenis utama saringan anu ngagunakeun sagala webmasters dina rekening Google Analytics maranéhna: saringan spambot, internal IP pangaluaran alamatna, sarta forcing sumber rujukan atawa kaca keur aksara leutik.

1. Saringan Spambot

The saringan spambot anu gampang ngagunakeun sareng masihan nyatu pilihan milih ti. Anjeun tiasa ngaluyukeun setelan maranéhanana ti pilihan Témbongkeun Setélan dina akun Google Analytics Anjeun. Pikeun ieu, anjeun kudu indit ka dasbor jeung néangan pilihan Bot Saringan..Klik pilihan ieu sarta ngaktipkeun dinya, dituturkeun ku nutup jandéla. Kalawan pilihan ieu, éta pisan gampang pikeun saha pikeun nyaluyukeun béréndélan of spiders na bot dina akun Google Analytics maranéhanana. Nerapkeun saringan keur saloba kaca-gancang pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong.

2. Ngaluarkeun Sadaya IP internal alamat

Hal kadua nu peryogi nengetan ieu ngaleungitkeun alamat IP internal. Keur kitu, Anjeun kudu muka akun Google Analytics anjeun sarta buka bagian Admin. Di dieu Anjeun baris manggihan pilihan Témbongkeun Setélan, dimana anjeun kudu pilih Filter pilihan pikeun nyieun kavling saringan. Tetep dina lakukeun sangkan dugi geus dijieun cukup saringan pikeun ramatloka anjeun. Sateuacan Anjeun ngawitan nyieun saringan, Anjeun kudu salawasna pastikeun yén anjeun nerapkeun saringan aya lamun anjeun ngagaduhan. Lengkah saterusna nyaeta keur masihan ngaran ditangtoskeun ka sadaya tina saringan, sarta milih antara saringan siap pake na custom. A filter siap pake mangrupakeun citakan pikeun saringan ilahar dipake, bari filter custom mangrupakeun jalan pikeun nyocogkeun saringan anjeun dina sagala rupa kaayaan. Sakali anjeun geus nyieun nomer nu dipikahoyong tina saringan, lengkah panungtungan nyaéta pikeun pariksa aranjeunna. Google Analytics teu nyadiakeun pilihan sagala pikeun verifikasi saringan, jadi geus maneh mun eta ngagunakeun pilihan sejen.

3. Maksakeun ka URL kana aksara leutik

forcing nu URL kana aksara leutik pikeun hasil hadé mungkin. Anjeun tiasa nganggo saringan pikeun ngabersihan up data. Contona, lamun ramatloka Anjeun mintonkeun angka nu gede ngarupakeun pintonan kaca anjeun geus henteu dipigawé SEO, mangka spam rujukan kamungkinan janten hadir. Dina kaayaan kitu, anjeun kudu boga kaca sareng URL aksara leutik tinimbang URL uppercase. Sakali geus disaluyukeun setélan maranéhna pikeun aksara leutik, Anjeun teu kudu poho pariksa auténtikasi maranéhna saméméh nutup jandela.

November 29, 2017
Semalt Unveils 3 Saringan Google Analytics Pikeun Paké
Reply