Back to Question Center
0

Semalt ngarahkeun Kumaha pikeun meungpeuk Kancing Pikeun Website Jeung Darodar bot

1 answers:

Loba boga ramatloka geus noticed darodar.com jeung domain buttons-for-website.com némbongkeun up on ngalaporkeun Google Analytics. Aranjeunna pasang aksi saperti referrers ngirim jumlah considerable patalimarga. Aranjeunna ulah ngalakukeun loba ngarugikeun ka situs, tapi jumlah kunjungan nu maranéhna hadir kana website mangaruhan ongkos mumbul jeung waktu spent dina kaca. hasilna nyaeta yén algoritma pilarian Google baris ngubaran eta salaku masalah kualitas sarta yén urang ulah manggihan naon maranéhna néangan dina loka. Akibatna, aranjeunna nurunkeun ranking pilarian sahiji website. Ieu bisa jadi teu sigana loba pikeun organisasi badag, tapi pikeun ukuran bisnis leutik kalawan ramatloka hiji, éta bisa nyieun atawa megatkeun operasi na.

Alexander Peresunko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , presents dieu sababaraha cara gunana dina kumaha carana nungkulan masalah ieu.

Kadua crawlers numbu deui situs nu nembongan jadi sah. Darodar sigana nawiskeun analisis loka pikeun pamaké, bari tombol-pikeun-ramatloka témbong usaha kasempetan pikeun babagi URL maranéhanana ngaliwatan hal saperti AddThis +. Éta tempat isu legitimasi sigana mungkas sanajan saprak sababaraha sumber geus wangsit hajat nefarious dua situs ieu. Darodar geus sabudeureun leuwih ti éta tombol-pikeun-ramatloka, sarta geus nyiptakeun "botnet". A botnet nyaéta jaringan komputer virus-kainféksi anu niat nyaéta pikeun badami kaamanan komputer. Eta nyadiakeun hacker jeung vulnerabilities maranéhna kudu mangtaun deui asupna kana sistem. Hiji ngadalikeun botnet nu ngarahkeun kagiatan jaringan ieu.

botnet The ngawengku rébuan alamat IP nu ngajadikeun hésé pikeun meungpeuk Mapay berhasil ngaliwatan IP Pangaluaran di Analytics. Artikel sering nunjuk kanyataan yén bot terus ngainféksi jaba ngaliwatan salah sahiji atawa leuwih program kalawan virus study. Soundfrost hiji download utiliti populér nu ngandung virus cenah.

Make robot..Metoda txt pikeun meungpeuk tombol-pikeun-ramatloka na darodar, sakumaha salah ngalakukeunana jeung crawlers sejenna / spiders, moal bakal jadi saperti éféktif saprak éta directives ngandelkeun minuhan sukarela. Mun boga ayeuna ngalir strategi Hat Hideung, kagiatanana teu sasuai jeung tungtunan diteundeun handap.

The darodar bot boga sababaraha kagunaan. Salah sahijina nyaéta mun artifisial naekeun nu SEO loka anu ku ngarahkeun lalulintas keur loka. Konfigurasi nyaeta dina cara sapertos nu teu némbongan salaku Mapay a. Sigana mah hiji nganjang sabenerna tur mesin pilarian s bakal kaasup dina laporan maranéhna, sahingga ngarah kana skewness dina data Analytics. Ieu dipikawanoh salaku tumbu spamming, hal nu geus jadi kirang efisien alatan apdet algoritma panganyarna.

Wikipedia ngahartikeun referrer spam salaku wangun spamdexing nu ngalibatkeun requests terusan maké URL referrer palsu ka loka éta spammer nu wishes ka Ngaiklan. The situs lajeng inadvertently numbu deui situs nu spammer urang nu catetan sakumaha lalulintas keur maranehna. Éta mangpaat ka spammer salaku tumbu bébas mantuan ngawangun rankings pilarian maranéhanana.

kalungguhan lianna nu botnets ngawula anu panolakan-of-jasa serangan, klik panipuan, spamdexing, maling atawa informasi pribadi sarta finansial, SMTP relays mail keur spam, sarta bitcoins pertambangan. Dumasar timuan ieu, éta bakal jadi pikaresepeun pikeun mibanda lalulintas misalna dina website.

Kancing Pikeun Website boga fungsi sarupa, ngan nu pangiriman na téh saeutik béda. Ieu nawiskeun alat babagi gunana for jaba. Momen boga installs dinya, éta nyiptakeun gateway nu urang bisa migunakeun mun ngabajag web browser nu datang ka situs maranéhanana.

blocking Kancing Pikeun Website na Darodar

pilihan pikeun meungpeuk tombol-pikeun-ramatloka na darodar ku ngagunakeun pangaluaran IP pikeun nyegah lalulintas ti aranjeunna moal bisa jadi suksés. Pasalna nyaeta aranjeunna duanana mibanda loba alamat IP nyetir lalulintas keur loka. Alternatif pikeun ngedit file .htaccess unggal tina domain ieu sarta meungpeuk lalulintas ti dinya. Jang ngalampahkeun ieu, salah sahiji kudu ngaksés kana diréktori akar dina host wéb nu nyusun situs WordPress. Pastikeun ngagunakeun sistem Apache nu paling panyadia host make. Lamun salah sahiji mibanda pangalaman jeung ngarobah payil .htaccess, menta nu webmaster pikeun mantuan kalawan eta saprak sagala kasalahan slight bisa ngakibatkeun kana nabrak ti sakabéh situs.

November 29, 2017
Semalt ngarahkeun Kumaha pikeun meungpeuk Kancing Pikeun Website Jeung Darodar bot
Reply