Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Naha Salah kedah Blok bot Jeung Crawlers Website

1 answers:

Ieu aman disebutkeun yen loba pamadegan yen datangna ka ramatloka anjeun téh ti sumber non-manusa sarta non-asli, tur éta teu ok sabab kudu meunang leupas tina eta upami anjeun hoyong ningali ramatloka anjeun tumuwuh pikeun saumur hirup. Lamun ngarasa yen lalulintas bot téh alus tur dipercaya, anjeun nyieun kasalahan badag saperti eta bisa ngabalukarkeun Google pikeun mareuman akun Adsense Anjeun. Paling sering, anu bot nu ditingali salaku lalulintas manusa di Google Analytics, tapi ieu mah bulan bisi kaliwat. poé ieu, leuwih ti tujuh puluh persen tina lalulintas dihasilkeun ku jaba leutik nyaeta tina bot na sumber palsu. Max Bell, anu Semalt ahli, warns yén bot salawasna coba mun meunang ka situs anjeun dina nyatu cara, sarta eta bisa jadi mungkin pikeun anjeun meunang leupas tina éta.

bot Good

A angka signifikan tina bot nu didatangan situs anjeun téh euweuh leuwih ti palsu jeung sia; malah aranjeunna mangpaat pikeun kaca web Anjeun upami aranjeunna datangna dina jumlah leutik. Sababaraha bot alus, contona, anu dipaké ku Google sorangan pikeun ngajalajah eusi anyar online. Ampir kabéh search engine s make bot alus pikeun ngaidentipikasi kualitas artikel. Cara maranéhna nangtukeun kualitas nu geus robah, ayeuna maranéhna Resort ka pamakéan jasa software ngagimbung masif..The swarms nuturkeun tumbu, luncat ti hiji situs mun sejen, sarta indéks eusi anyar jeung robah. Google bot nu pajeulit, kalawan susunan jero aturan nu bisa marentah kabiasaan maranéhanana. Contona, paréntah NoFollow dina Tumbu ngajadikeun aranjeunna kirang éféktif jeung siluman Google bot.

Bad bot

bot Bad aya pamadegan yen uing situs anjeun sarta moal bisa masihan manfaat nanaon. Éta téh ngahaja searched kaluar na neangan saestuna otomatis. eusi anjeun ditampilkeun ka duanana manusa jeung bot, ignoring kualitas sarta kaaslian. The bot goréng malire directives robot na teu nganggo blok IP pikeun ngajaga kualitas kaca web Anjeun. Salah sahiji masalah pangbadagna kalayan bot ieu éta eusi anu hese indéks jeung eta tetep disumputkeun ti masarakat bari sésana kabuka pikeun hacker nu bisa ngakses payil Anjeun meunang sistem Anjeun compromised. Aya bot spam teuing nu tiasa ngaruksak kinerja sakabéh situs anjeun. Aranjeunna eusian situs anjeun kalawan pesen siap pake, nyieun affiliate marketers ngarasa goréng.

Kudu Anjeun Blok bot?

Lamun terus narima pintonan ti bot alus, aranjeunna bisa teu diperlukeun meunang diblokir. Tapi lamun nu narima pintonan ti bot goréng, Anjeun bisa mertimbangkeun blocking aranjeunna. Anjeun kudu meungpeuk nu Googlebot, nu aya jang ngaleupaskeun situs anjeun ti hasil search engine. Di sisi séjén, anjeun pasti kudu meungpeuk spambots. Mun anjeun sadar ngeunaan panangtayungan situs anjeun ti DDOSing, perlu pikeun meungpeuk nu alamat IP tina bot na spammers. Sok inget yén bot goréng pernah bakal ngeunaan miara file robot.txt anjeun, nu pisan musibah saprak panangtayungan file ieu wajib pikeun tumuwuh situs anjeun jeung kinerja na sakabéh.

November 29, 2017
Semalt Ngajelaskeun Naha Salah kedah Blok bot Jeung Crawlers Website
Reply