Back to Question Center
0

Semalt ngabejaan Anjeun Sagala Ngeunaan Optimasi SEO Search Engine

1 answers:

A loba buzz lingku search engine optimasi. Dinten anjeun meunang pikeun neuleuman sagalana disambungkeun jeung topik panas kieu! Naon SEO? Naon mangpaat SEO? istilah naon revolve sabudeureun SEO? Anu tiasa diajar jeung nerapkeun SEO? Dina artikel ieu, Ivan Konovalov, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyoba ngajawab sagala sual ditulis luhur.

Naon SEO?

Lamun hiji jalma asup kana hiji keyword (sagala topik atawa query) dina search engine (bisa jadi Google, Bing, Yahoo, jrrd) manehna atawa manehna meunang rupa hasil teangan. Sakumaha anu kasebut, ieu constitutes SEO (optimasi search engine), sarta eta umumna revolves sabudeureun ranking dina kaca mimiti hasil teangan.

Naha urusan SEO?

Dina dunya gancang-paced dinten ieu, ranking hartina sagalana. Kalayan jutaan kaca competing pikeun nengetan anjeun, éta ngan maranéhanana anu pangkat dina kaca kahiji eta meunang deal alus. Ngan jadi logis; saha di bumi boga waktu ngaliwat ka ratusan kaca hasil pilarian? Saha? Ieu ngécéskeun naon butuh SEO.

Naon anu mangpaat SEO?

Tanpa ragu a, oga pangbadagna atawa rada manfaat tina kalakuan SEO teh lalulintas organik (non-mayar atanapi alam) eta dibangkitkeun pikeun ramatloka anjeun. Lamun anjeun ningkatkeun lalulintas web, produk Anjeun jeung / atawa jasa neangan katempo ku panongton lega, nu ngakibatkeun yen konversi, kitu ogé margin kauntungan, pucuk up.

Saha anu SEO dimaksudkan pikeun?

Ieu anu dimaksud pikeun sacara harfiah sarerea. Sanajan mékanika of optimasi search engine nyaéta kompleks saeutik (tiasa mikir sagala algoritma basis web nu teu), grasping dasar tiasa ngalakukeun keajaiban kana blog WordPress anjeun atanapi ramatloka. Tingali sabudeureun, tur Anjeun bakal ningali ratusan platform maturan pangajaran SEO gratis. Ulah malire aranjeunna. Tur upami ramatloka anjeun ngagabung dina liga badag lajeng bisa mampuh nyewa hiji ahli SEO .

istilah nu patali SEO anjeun kudu nyaho

1. Bodas hat SEO - ieu nujul kana kawincik nepi ka bubuk leutikna optimasi ramatloka a jeung panongton dina pikiran. Gagasan balik hat bodas SEO téh basajan; ulah rub panongton cara salah, pernah ngantep kaca anjeun perlu dilabélan spam. Ngajaga kapercayaan maranéhna bari lakukeun sagalana mungkin jadi nulis.

2. Hideung hat SEO - anjeun bisa mikir ieu salaku sabalikna ti hat bodas SEO. Padahal hat bodas museurkeun kana papacangan panongton, anu hat hideung henteu. A titingalian mangka éta jalma dina aktipitas téhnik ieu mindeng meunang jaba maranéhna dilaporkeun salaku spam. Aranjeunna mindeng gaduh rankings goréng tapi Tapi, nyieun duit alus. Eta mantuan salah mun meunang rankings gancang kalayan sagalana sejenna datang kadua.

3. Dina halaman SEO: constitutes tina sagalana dina tulisan anjeun. Bisa jadi éta meta tag, lulugu, struktur URL, alt téks (pikeun file gambar), speeds loading, Tumbu, kualitas eusi dipasang na jadi leuwih.

4. Kaluar-kaca SEO: ieu mawa kana otoritas domain tinimbangan. Di dieu faktor saperti umur tina domain, popularitasnya, sarta faktor patali sapertos nu nyimpen kana tinimbangan.

Di dieu aya sababaraha tips dina nulis tulisan ramah-SEO:

  • ieu panalungtikan kana kecap konci
  • balik pikeun konci kalayan jilid pilarian tinggi na kompetisi low
  • nambahkeun tumbu
  • ngagunakeun meta déskripsi ditangtoskeun
November 29, 2017
Semalt ngabejaan Anjeun Sagala Ngeunaan Optimasi SEO Search Engine
Reply