Back to Question Center
0

Semalt: Naon Dupi SLL

1 answers:

SSL nangtung pikeun aman Sockets Lapisan. Keur disada saeutik saeutik teknis, sarta éta katuhu mikir kitu kusabab téhnologi tukangeun éta kahayang éta. Najan kitu, konsép sabudeureun éta cukup basajan. Gawéna ku mayungan data keur nasabah anu didatangan website. Kusabab data ngumbara di sakuliah internét pikeun server nu boga urang, taya nétélakeun anu meunang nyekel eta bari di transit. Nalika SSL kasebut dina antrian, éta encrypts sakabéh data meh bisa ukur server host sarta browser pamaké nu bisa maca eta.

Ryan Adang, anu Penjualan Senior Manager of Semalt , nyebutkeun nagara nu salah sahiji alesan kunaon SSL perlu éta éta gampang pikeun intercept data ngaliwatan internet. serangan sapertos disebut lalaki-di-nu-tengah serangan. Panalungtikan geus ditémbongkeun yén éta téh rada gampang pikeun hacker atawa jalma kalawan niat jahat ka intercept a lalulintas wéb. Éta bisa sasaran nanaon da rinci kartu kiridit ka émbaran diketik dina bentuk kaca kontak.

Dina kanyataanana, paling jaba nu nungkulan informasi kacida sénsitip geus nganggo téhnologi SSL. Di handap ieu mangrupakeun leuwih nu make kartu kiridit ngolah informasi, sahingga putting informasi customer urang di resiko. Sakuduna janten titik rujukan pikeun jalma pilari sorangan ramatloka maranéhanana. Mun teu boga téhnologi SSL di tempat, maranéhna kudu mertimbangkeun lalaki eta langsung. Éta ogé penting pikeun ngasupkeun téhnologi SSL sanajan loka teu ngolah émbaran kartu kiridit. Aya sababaraha alesan dibikeun pikeun ieu, kaasup ragam nu Google Ngaruwat situs nu gaduh SSL.

Google Chrome jeung SSL

Di antara panyungsi pang populerna, kiwari geus Google Chrome..Di awal taun 2017, browser mimiti mintonkeun situs jeung enkripsi SSL béda. Sajaba ti ngan némbongkeun padlock dina kotak alamat web, éta ayeuna mungkin for nu klik eta pikeun nempo inpo nu leuwih lengkep. Mun situs a teu aman, méré gera "Teu aman" dinyana eta bisa ngarugikeun nganjang ka lamun aranjeunna terus ngotektak dijagi. Ieu lumaku pikeun sagala ramatloka nu ngumpulkeun kecap akses atawa informasi finansial nanaon. Éta rencana ku Google nyieun peringatan ieu beuki katingali malah dina kaca séjén.

Lamun ramatloka atawa kaca web teu gaduh SSL, teras Chrome bakal ngawartosan datang yén situs henteu ngamankeun nu bisa ngahurungkeun deui loba nu datang. Ieu keur alus sorangan ngalaksanakeun sarat ieu. Sanajan kitu, aya kauntungan sejen tina ngagunakeun SSL:

Mangpaat Maké SSL

  • pamaké kapercayaan. Pamaké ngartos pentingna enkripsi nu naha situs bakal naekeun kapercayaan lamun eta boga SSL.
  • SEO. SSL kiwari faktor ranking dina SEO
  • Speed. Éta ngagunakeun protokol HTTP anyar hartina boga beban kaca gancang.
  • Kaamanan. Eta mantuan ngajaga inpormasi nu boga sarta pamaké urang.

SSL Mitos Busting

  • HTTPS Mahal. Hayu urang Encrypt, sarta CloudFlare nawiskeun eta bébas bareng jeung sumber sejenna
  • HTTPS nyaeta slow. Jaba ngajalankeun gancang bari on SSL
  • HTTPS kanggo e-commerce. Aya shift umum ngawula sakabeh web
  • IP dedicated. Aya butuh ieu sanajan mangpaat accruing ti IPS dedicated
  • SSL Free kirang aman ti leuwih dibayar. Aranjeunna nawarkeun tingkat sarua kaamanan tapi béda dina jumlah fitur.

Saatos Masang nu sertipikat SSL, pariksa di naha aya naon Tumbu rusak, sagala isu eusi leungit, 301 alihan, ayana Robots.txt, sarta naha Google Search konsol anu operasional. Ku cara eta, eta ensures yén sakabéh kaca anu di kamampuhan fungsi maksimum.

November 29, 2017
Semalt: Naon Dupi SLL
Reply