Back to Question Center
0

Semalt: Naon Dupi Kancing-Kanggo-Website Jeung Darodar bot Jeung Kumaha Ka blok eta?

1 answers:

Lamun bade liwat laporan lalulintas Google Analytics, salah sahiji hal anu catetan nyaéta sumber ti lalulintas katempo. Sakapeung, sababaraha sumber bisa ngahasilkeun jumlah considerable patalimarga ti batur. Ku cara nyokot katingal ngadeukeutan, salah bisa aya bewara yén jumlah referrals ti dua ieu: darodar.com, sarta buttons-for-website.com. Sajaba ti éta muncul dina ngalaporkeun ka ga, aya kasempetan nu bisa pernah geus ngadéngé situs ieu sateuacan, sarta anu panasaran sakumaha uninga naha maranéhna mawa dina jadi loba lalulintas.

Ka nyimpulkeun kieu, dua domain ngagunakeun taktik dipikawanoh minangka referrer spam. Max Bell, anu ngarah ahli ti Semalt , ngécéskeun yén pamanggih balik rujukan spam éta loka meunang keur ngahasilkeun loba Tumbu hiji domain tina situs tinangtu maranéhna hayang ngamajukeun. Nalika mesin pilarian ngorondang teh log, maranéhna manggihan referrals ieu sarta kaasup aranjeunna dina laporan ahir. The downside ka ieu nu taya patalimarga nu geus sah jeung bisa ngarobah cara hiji ngajadikeun kaputusan pikeun ramatloka anu.

Kusabab sakabeh Tumbu nunjuk deui situs nu tangtu, boga nu bisa jadi panasaran sakumaha keur naha situs nujul jadi loba lalulintas. Sakali aranjeunna klik dina URL di laporan ga, éta alihan ka ramatloka referrer, nu lajeng ditarjamahkeun salaku mangga buka anyar. Pikeun situs spamming, anu hits nya meunang ti juragan unsuspecting anu organik.

Kabeneran, euweuh anceman nyata ngawarah dina website. Salaku nyatakeun tadi, eta invalidates sakabéh data dikumpulkeun ngeunaan lalulintas keur loka saprak eta messes kalawan jumlahna. hasilna mangrupa laporan skewed nu teu cet teh gambar sabenerna naon mana on kalawan loka. Ilaharna, ongkos mumbul téh di 100% kalawan dina situs waktu enol.

Eta bakal imperatif pikeun meungpeuk tombol-pikeun-ramatloka na darodar mangtaun gambar langkung realistis kinerja situs urang. Kalolobaan artikel nu patali jeung clearing masalah nerangkeun pamakéan sahiji fitur kawilang anyar "Citakan: Bot Disaring" dina Google Analytics. Dina Témbongkeun setelan, Google ditambahkeun hiji centang basajan nu pamaké bisa milih pikeun pariksa atawa ninggalkeun unchecked. Ti pangalaman kalawan pilihan ieu, kacindekan tina artikel ieu nganggap yén pilihan bot nyaring teu nyaring kaluar dua spammers referrer: darodar..com, jeung buttons-for-website.com.

A metoda hadé pikeun meungpeuk tombol-pikeun-ramatloka na darodar ti bringing ngeunaan lalulintas junk nyaeta ngagunakeun hiji filter custom. Paké prosedur handap:

1. Buka Google Analytics teras klik dina tab Admin.

2. The View pilihan muncul dina kolom katuhu kedah nampilkeun nu submenu dimana aya hiji ajakan pikeun "Jieun Anyar Témbongkeun". Ahli mamatahan dina kreasi hiji filter custom handapeun view supaya di ahir prosés, tetep aya hiji tempoan unfiltered nu boga sadaya data nu atah sangkan babandinganana.

3. Masihan filter nu ngaran.

4. Dina tab Saringan, pilih pilihan Filter + Anyar.

5. Ngagunakeun ngaran distinguishing keur filter anyar.

6. The filter tipe kedah Adat.

7. Paké rujukan dina widang Filter handapeun ngaluarkeun jeung ngasupkeun ngaran referrer munggaran (tombol-pikeun-ramatloka).

8. Simpen.

9. Ngulang tina hambalan 5 pikeun darodar.com.

November 29, 2017
Semalt: Naon Dupi Kancing-Kanggo-Website Jeung Darodar bot Jeung Kumaha Ka blok eta?
Reply