Back to Question Center
0

Semalt Masihan Lima Alesanna ngaluarkeun Traffic palsu Ti Loka anjeun

1 answers:

Dupi anjeun hiji marketer eusi atawa boga ramatloka dipake dina ngaronjatkeun revenues jualan anjeun? Hideung Jumaah nyaéta salah sahiji poé pangalusna dina sakabeh taun anu tiasa ngadamel skyrocket jualan Anjeun. Statistik nunjukeun yen leuwih ti $ 3 miliar patut jualan anu dirékam kana Hideung Jumaah 2016. Taun ieu, nu revenues jualan diharepkeun naek ka $ 3,36 miliar, nyirian hiji increment 9,4% sakumaha dibandingkeun taun ka tukang.

Unggal taun, e-commerce jaba sapatemon leuwih ti 20 juta nu datang, dimana 20% tina datang téh bot na spiders wéb. Unggal marketers eusi maturan jasa online hoyong ngahontal data beresih jeung akurat dina ngalaporkeun Google Analytics maranéhanana.

bot Bad bisa uing jualan Hideung Jumaah anjeun sarta mindahkeun anjeun search engine optimasi kampanye ka arah salah. bot goréng ulah mangaruhan generasi sharing na jualan, tapi oge operasi of B2C na B2B usaha online. bot goréng, lalulintas internal, sarta spiders web négatip bisa mangaruhan data sarta laporan Google Analytics Anjeun. Alexander Peresunko, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, presents lima cara di handap bot goréng bisa mangaruhan Anjeun jualan Hideung Jumaah na revenues:

laporan ramatloka 1.Inaccurate

bot Bad dianggo pikeun skew data ga anjeun ku cecemar patalimarga disetir kana situs anjeun. Dina ngajalankeun lila, janten bit hectic mun kalan lalulintas asli na palsu dina dasbor Google Analytics ramatloka anjeun. Salah tafsir data dina laporan ga Anjeun bisa ngakibatkeun Anjeun keur nyieun kaputusan bisnis salah. Ngaluarkeun lalulintas bot tina data anjeun ngagunakeun parabot ga ulah nalangsara ti drastis ragrag kana Anjeun Hideung Jumaah sakumaha dibandingkeun taun ka tukang..

pangalaman pamaké 2.Distorted

bot Bad mangaruhan jaba e-commerce adversely ku slowing handap kinerja maranéhanana sakabéh. skenario kieu condong boga hiji pamaké dampak ngarugikeun anu clicks deui sanggeus ngadatangan kaca sareng speed slow. Dina ngajalankeun lila, datang luncat ka situs web lianna pikeun ngalengkepan purchases maranéhanana.

3. Jurig carts

Gorobag abandonment geus salah sahiji strategi tombol dipaké ku bot ngajalankeun pembeli asli na datang ka situs web jahat. bot Bad dianggo pikeun ngaganti sabagian pesenan on produk pikeun nyegah datang sah tina ngakses produk nyata. Jurig carts bisa mangaruhan adversely Anjeun Hideung Jumaah jualan jeung bagi hasil generasi. Ulah ngantep bot goréng nyandak ieu upcoming ti anjeun. Blok Darodar na lalulintas bot ti ramatloka e-commerce anjeun ku nambahkeun hiji filter anyar dina situs anjeun.

4. lalulintas palsu

lalulintas Bot, lalulintas internal, sarta lalulintas bogus négatip tiasa skew jualan Hideung Jumaah Anjeun. Ieu boga trik ramatloka sarta konsultan pamasaran percaya lalulintas disetir ka situs maranéhanana anu nyata. Pamilik ramatloka kedah nonton kaluar ulah Mayar dollar pikeun lalulintas dihasilkeun ku bot goréng.

5. kacapean operasional

lalulintas Bot ngawakilan leuwih ti 58% tina lalulintas di internet. Dihasilkeun internal lalulintas sarta bot lalulintas bisa naksir ramatloka anjeun dina jam puncak. lalulintas bot bisa ngakibatkeun wastage tina dollar jeung waktu. Ngahontal leuwih jualan na revenues on Anjeun Hideung Jumaah ku blocking lalulintas dihoyongkeun ti ramatloka anjeun.

lalulintas Bot bisa mangaruhan adversely generasi sharing ramatloka anjeun sarta pertumbuhan. Mastikeun yén anjeun ngahontal data beresih jeung akurat dina Google Analytics anjeun tina utmost pentingna. Ulah nyieun pangmayaran teu perlu ka spammers ku kaasup lalulintas palsu dina ramatloka anjeun.

November 29, 2017
Semalt Masihan Lima Alesanna ngaluarkeun Traffic palsu Ti Loka anjeun
Reply