Back to Question Center
0

Semalt Masihan Alesanna Sora Pikeun Paké Twitter Dina Classroom

1 answers:

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen Twitter nyaéta salah sahiji situs web média sosial pang populerna jeung endah pisan. Ieu mangrupa jaringan luar biasa jeung nyatu parabot pikeun mantuan duanana tutors jeung siswa meunang disambung.

Sajauh, Twitter geus jadi situs média sosial pangkuatna lamun datang ka bisnis, promosi loka anu, sabab nirlaba, acara, sarta atikan. Di dieu, Andrew Dyhan, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt, geus dikaitkeun ka cara anu luar biasa ngagunakeun Twitter di kelas dina cara hadé.

Kajadian Classroom na Announcements

Salah sahiji anu pangalusna jeung paling endah mangpaat ngagunakeun Twitter di kelas téh nya éta ngajadikeun acara kelas na announcements gampang jeung leuwih gancang. Anjeun tiasa babagi informasi ngeunaan acara, tés, kuis, sarta sagalana nu ngarasa penting pisan pikeun siswa. Anjeun malah bisa make Twitter masangkeun proyék, assignments, sarta acara husus online. Kaping ujian oge bisa ngumumkeun ngaliwatan loka média sosial ieu. siswa Oldук bisa meunang di kabaran ku mahasiswa anyar, sarta sakabéh éta bisa saling komunikasi ngaliwatan kaca Twitter jeung komunitas.

promosi Diskusi lumangsung

guru jeung murid kami bisa ngamajukeun diskusi lumangsung dina Twitter sakali rintakan nya leuwih ieu bakal ngabantu pendatang diajar loba hal anyar Sedengkeun dina kelas, anjeun bisa ngarekam ceramah na sagala leutik.. rinci tur meunang aranjeunna diunggah dina Twitter. Rupa-rupa siswa anu daék neangan pangakuan kuliah Anjeun tiasa neangan benefited tina video ieu sarta audios. ogé nyandak guru uninga sagalana ngeunaan flaws maranéhanana ogé masalah siswa.

Karir Lapang nyukcruk

murid Young anu Ngalanglang careers béda jeung widang bisa manggihan informasi jeung eusi relevan dina Twitter. Pikeun guru, éta pisan gampang babagi hal mangpaat online ambéh beuki loba santri bisa neangan benefited. Kalayan kecap séjén, bisa disebutkeun yen Twitter mangrupa jalan alus teuing pikeun berinteraksi sareng guru anjeun atanapi muridna ku kituna anjeun bisa nulungan silih milih karir katuhu. Ngaliwatan Twitter, guru urang tiasa ngajarkeun siswa maranéhanana sarta ngabagikeun postingan pakasaban dina sarta luar kampus supados aranjeunna tiasa ngalebetkeun aplikasi maranéhanana sasuai.

Kreatif Nulis latihan

Pikeun guru, ieu pohara gampang jieun tur babagi latihan tulisan online. Tinimbang ngirim proyék ka sadaya muridna sacara manual, guru urang bisa diunggah dina Twitter supados kaluar-of-kampus siswana ogé neuleuman hal anyar tina latihan ieu. Diondang siswa pikeun ilubiung dina latihan ieu dina sarta luar kelas, jeung sangkan aranjeunna aya dina duanana Facebook jeung Twitter. Pastikeun anjeun diselapkeun dina hashtags ditangtoskeun dina tweets supados eusi Anjeun tetep aya nepi ka angka nu gede ngarupakeun jalma.

Blogging jeung Media Sosial

guru kami bisa ngajarkeun siswana maranéhna cara earn duit online ngaliwatan Twitter. Éta platform hébat babagi tulisan blog anjeun sareng terlibat beuki loba jalma. Di Twitter, hal anu penting pikeun nulis carita éféktif yén ajak beuki loba jalma pikeun ilubiung dina kelas online tur offline Anjeun.

November 29, 2017
Semalt Masihan Alesanna Sora Pikeun Paké Twitter Dina Classroom
Reply