Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Pikeun titik Jeung Blok Google Analytics rujukan Spam

1 answers:

Keur bisnis leutik-ukuran, euweuh leuwih hade tinimbang Signing kana akun Google Analytics tur ningali loba lalulintas datang. Anjeun bakal meunang bungah uninga yen ramatloka anjeun narima rupa pintonan tur moal meunang kana evaluasi naha lalulintas ieu asli atawa henteu. Mun anjeun teu mibanda ayana média sosial kuat atawa can dipigawe SEO leres, teras aya Chances nu tos Anjeun jadi korban Google Analytics rujukan spam. Mariksa taliti lamun geus dimekarkeun dina backlinks leres atanapi henteu. Tur upami Anjeun salah teu boga backlinks na masih meunang kavling pintonan, teras lalulintas anjeun kabeh palsu sarta non-sah.

Lisa Mitchell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , weruh kumaha carana ngalawan spam rujukan tur biasa di dieu sababaraha isu praktis.

spam Google Analytics téh leuwih ti saukur spatter of disappointment lamun datang ka ngajalankeun bisnis pikeun hirupna. Bot tiasa mantuan Anjeun ngorondang situs anjeun, tapi anjeun can kungsi meunang wae jualan atawa panghasilan tina Adsense nu. Tambih Deui, Anjeun teu bisa neangan benefited tina jasa tracking Google sakumaha anjeun nalangsara ti analytics spam. Ieu bisa nyieun tabrakan serius dina data anjeun katarima, meungpeuk tren na pola loka Anjeun, tur meunang laju mumbul Anjeun cent persen. Analytics bot tiasa tur bener kajadian dina kuantitas badag anu mustahil nungkulan pikeun usaha leutik..Contona, upami anjeun nampi nyatu hits sarta pintonan salila saminggu ieu, sarta pernah tuh SEO wae, teras anjeun korban masalah ieu, sarta kudu gotten leupas tina pas mungkin.

Spotting rujukan spam

Sawatara situs web spam nyieun gampang pikeun anjeun titik éta, best- SEO -offer, 100dollars-SEO, sarta leuwih sarupa. Ieu gampang keur titik éta alatan URL disebut hadir di internet. Meuli jasa SEO ti parusahaan dipercaya mangrupakeun hiji-hijina pilihan pikeun survival anjeun dina internet. Upami Anjeun gaduh marketer digital, ménta manéhna titik nu spam rujukan tur meunang leupas tina eta salaku awal salaku kamungkinan. Situs web jahat condong jadi sah, sarta anjeun bisa nomeran aranjeunna ngaliwatan tumbu acak sarta surelek palsu. Lamun batur geus trapping Anjeun liwat surelek, nanyakeun anjeun klik tumbu maranéhanana disadiakeun, mangka anjeun kedah nyimpen diri jauh ti maranéhna. Hanjakal, éta spam Analytics mangrupa hal béda jeung leuwih pajeulit titik batan spam rujukan. Iraha nu katingali rujukan ti freemoneyonline atanapi situs web sarupa, eta leuwih hade mun Cicing jandéla maranéhanana ka handap tur ngosongkeun cache Anjeun.

stopping rujukan spam

Sakali geus dicirikeun nu spam rujukan, lengkah saterusna nyaéta pikeun ngeureunkeun eta tina ruing ngalaporkeun Google Analytics Anjeun. Saringan anu mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun ngeureunkeun aranjeunna. Anjeun tiasa nyieun saloba saringan saperti mungkin pikeun nyegah kunjungan spam ti keur dirékam dina Google Analytics. Alternatipna, Anjeun bisa meunangkeun pintonan unfiltered nu ngidinan situs anjeun pikeun nampa ukur sah lalulintas. Test tempoan, di sisi séjén, nyaéta salinan pintonan unfiltered dimana anjeun bébas pikeun nambahkeun saringan béda mun analytics anjeun nguji. Panungtungan tapi teu sahenteuna, anjeun tiasa milih pikeun master view pilihan nu tés saringan anjeun sarta gawéna otomatis mun ngalakukan tugas anjeun.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha Pikeun titik Jeung Blok Google Analytics rujukan Spam
Reply