Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha pikeun meungpeuk bot Ti nganiaya Website anjeun

1 answers:

bot nu dasarna nu palsu na program otomatis nu internetan ramatloka anjeun pikeun nedunan rupa-rupa pancén. Ieu mangrupakeun formulir pondok tina robot na tiasa ngaruksak loka anjeun ka extent hébat. Sababaraha conto bot jalma nu geus blacklisted ku mesin pencari . Sababaraha bot didatangan jaba anjeun sarta ngirim Anjeun spam dina jumlah badag, bari batur usik situs anjeun vulnerabilities kaamanan. Sateuacan Anjeun meungpeuk bot tina ningali situs anjeun, hal anu penting nu boga imah ramatloka anjeun dina hiji web server Apache. Tambih Deui, host wéb anjeun kedah nyadiakeun anjeun jeung fasilitas ti "overrides .htaccess," anjeun bakal kudu ngaktipkeun eta salaku awal salaku kamungkinan. Anjeun bakal kedah parios weblogs atah situs urang jeung meunang situs anjeun hosted sareng web host komérsial.

Ross Barber, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , elaborates dina artikel di sababaraha tips praktis dina hal ieu.

blocking bot dihoyongkeun

Ieu aman disebutkeun yen blocking bot dihoyongkeun téh kawas anjeun nyobian meunang leupas tina virus atawa hama. Anjeun tiasa meungpeuk nu bot ukur mun anjeun geus ngaidentifikasi pinuh aranjeunna. Kahiji, anjeun kudu nangtukeun alamat IP mana bot nu datang ti. Keur kitu, Anjeun bisa ngundeur weblog anjeun ti web host, uncompress eta kalayan bantuan arsip sarta kabuka dina pangropéa téksu polos. Di dieu anjeun bisa niténan naha manusa nyata atawa bot nu ngadatangan situs anjeun. Lengkah saterusna nyaeta pikeun maluruh eusi nu kagolong kana bot na néangan senar agén pamaké..

Catetan dina alamat IP dipaké ku bot

Lolobana mindeng, urang teu nyaho kumaha pikeun ngarékam alamat IP dipaké ku bot. Kudu ati bari lakukeun hal ieu salaku loka Anjeun bisa ruksak lamun teu meungpeuk pamadegan IPS sakumaha mimiti jéntré. Sababaraha virus jeung malware bisa ngainféksi komputer Anjeun atawa alat nu bagerak bari anjeun blocking ka bot. Lamun ningali yén bot sarua nu datang ti alamat IP anu sarua atawa béda, Anjeun kedah nyegah sakabéh éta dina menit sarta refresh browser web Anjeun.

Download .htaccess File anjeun

Geus jalan sejen meunang leupas tina bot jeung lalulintas palsu. Anjeun kudu ngundeur file .htaccess anjeun ngagunakeun hiji ftp atanapi SFTP klien. Keur kitu, Anjeun kudu didatangan teh diréktori wéb luhureun ramatloka anjeun, dimana homepage Tumbu anu lokasina. Di dieu anjeun bisa manggihan koropak ieu tur ngundeur eusi éta di pangheubeulna Anjeun. Mun anjeun teu manggihan file ieu di dieu, mangka anjeun bisa nomeran eta tempat sejenna gumantung kana program ftp Anjeun pake.

Buka atawa Jieun .htaccess File

Saatos lokasina file, lengkah saterusna nyaéta pikeun mukakeunana tur ngaluyukeun setelan na. Jieun dokumén kosong paste datana leuwih dinya. Pikeun blocking hiji IP husus, sebutkeun, 127.0.0.1, Anjeun kudu ditambahkeun ka file .htaccess Anjeun teras klik tombol Blok.

Ka meungpeuk bot ku string agén pamaké, anjeun kudu néangan senar kalayan robot jeung leuwih nu ngandung hurup biasa abjad jeung euweuh spasi, slash, sarta tanda tanda baca. Sakali anjeun ayana eta, anjeun bisa kalayan gampang meungpeuk eta dina alat Anjeun tur bisa tetep ramatloka anjeun aman.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha pikeun meungpeuk bot Ti nganiaya Website anjeun
Reply