Back to Question Center
0

Semalt - Kumaha ngaluarkeun Hiji Alamat IPv6 Ti Google Analytics Propil Data anjeun

1 answers:

Urang sadar kanyataan yén internét geus jutaan ka milyaran ramatloka jeung cacah maranéhanana nyaéta ngan teu mungkin pikeun salah sahiji urang. Nalika urang sambungkeun komputer urang, laptop atawa alat mobile mun internet, alat kami kamungkinan némbongkeun up alamat IP husus yén urang napelkeun ka asup ka rekening atawa internetan situs web.

The dunya urang hirup di ngabogaan loba alamat IP. Salaku ti ayeuna, aya trillions of IPS, jeung teu aya deui jalan pikeun ngaronjatkeun tur ningkatkeun kualitas maranéhanana. Hiji métode, disebut minangka IPv6, bisa nyieun mungkin pikeun sakabéh lalaki, awéwé, jeung barudak ngakses internet maké alamat IP tinangtu maranéhanana.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ngajelaskeun dieu sadayana nu peryogi pikeun lumangsungna dina ieu junun.

Kumaha proses ieu jalan jeung latar na?

Dupi anjeun kantos diusahakeun uninga kumaha proses ieu karya na naon sajarah na? Upami anjeun teu acan kantos uninga nanaon ngeunaan internét Nangtukeun Nomer Otoritas (IANA), hayu atuh ngabejaan Anjeun yen éta alamat husus atanapi spasi disadiakeun ka sadaya laptop, tablet jeung alat nu bagerak di dunya. Sistim ieu jalan kalawan registries internét régional béda, nu ngaranna sakumaha RIRs. Ieu distributes Konci husus pikeun IPS béda jeung sadar aranjeunna jeung pamadegan Konci engké on. The panyadia ladenan internét atawa pausahaan Anjeun mayar fee internét anjeun ka tiasa ngadaptarkeun maneh Konci tinangtu ngakses internet via WiFi atawa sistem nu sarupa sejen. Ieu gampang pikeun ngakses jeung beroperasi internet ditugaskeun angka otoritas make rangkaean ngaran, nomer, sarta karakter..Kabéh hurup ieu nu dipikawanoh salaku ICANN sarta bisa dibédakeun ti hiji nepi ka nu sejen.

Lian IPv4 anjeun atanapi alamat IPv6 tina data profil Google Analytics anjeun

Naha rék ngaluarkeun alamat IPv6 tina data Google Analytics anjeun? Di dieu urang tiasa mantuan Anjeun ngalaksanakeun tugas nu dina cara hadé. Aya Chances nu geus ditugaskeun kode husus atawa angka. Anjeun tiasa make kode ieu atawa angka pikeun ngakses alamat IPv4 tradisional. Keur kitu, Anjeun kudu asup kana akun Google Analytics Anjeun tur meunangkeun wasa ka bagian administrasi pikeun nyaluyukeun setelan. Anjeun ngagunakeun versi panganyarna tina Google Analytics pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong. Dina bagian anu, Anjeun kudu milih harta web atawa profil rék nerapkeun saringan teuing. Sakali aranjeunna geus dipilih, lengkah saterusna nyaeta keur klik pilihan filter siap pake na ngarobah ménu turun-handap pikeun meunang inpo nu panganyarna tur apdet ngeunaan sakabeh proses ieu. Saringan dina akun Google Analytics Anjeun tiasa nyandak dua nepi ka tilu poé pikeun lalaki pinuh diaktipkeun, jadi Anjeun kudu siap méré eta nu loba waktu saméméh anjeun nganggo aranjeunna ku kuma.

A Alamat IP tradisional vs alamatna IPv6

A Alamat IP tradisional Sigana hal kawas 192.368.255.255, sarta eta geus ditugaskeun ka sadaya komputer atanapi laptop alat ogé pikeun ponsel. Cai mibanda nomer ti hiji nepi ka 255 rentang sarta ditugaskeun ka angka taya. Hiji IP IPv6 Sigana hal kawas 4.294.367.296 atawa kawas 2001: d18: 0: 1234: 0: 567: 8: 1. Duanana kudu maranéhanana ciri sorangan, pilihan, kaunggulan, sarta kalemahan.

November 28, 2017
Semalt - Kumaha ngaluarkeun Hiji Alamat IPv6 Ti Google Analytics Propil Data anjeun
Reply