Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha & Naha Anjeun ngabutuhkeun pikeun meungpeuk Alamat IP anjeun Dina Google Analytics

1 answers:

Ieu mungkin pikeun nampa ratusan atawa komo rébuan pintonan dina pos blog na acan gagal pikeun nampa kontak atanapi komentar dina sarua. A ramatloka bisa nunjukkeun yén éta geus ditempo ku Jumlah pemirsa, tapi respon dina watesan koméntar sarta kontak nunjukkeun disebutkeun. Ieu lumangsung dina akun Google Analytics. Data anu ningalikeun respon panempo urang katelah data ngalaporkeun. Data ngalaporkeun bisa jadi taliti mun alamat IP dina Akun Google Analytics teu diblokir.

Dina raraga neangan data ngalaporkeun akurat, eta penting pisan yén alamat IP anu digunakeun sapopoé di ramatloka a kudu dipeungpeuk. Ieu alus keur ramatloka pikeun nampa rada sababaraha pamadegan. Hiji bisa jadi cocoba mun dipikir anu lamun ramatloka a nunjukkeun yén éta narima sababaraha pamadegan, éta aya dina posisi ka nu ahli nembak langkung sharing tina advertisements. Sabalikna, ieu teu kasus kusabab data ngalaporkeun teu akurat lamun alamat IP anu ramatloka husus teu ngagambarkeun kanyataan. Ku alatan éta, ngagunakeun data ieu ngayakinkeun hiji pangiklan poténsial bisa jadi nyasabkeun. Éta leuwih alus pikeun meunang sajumlah leutik pemirsa sahiji ramatloka anu statistik nu dipercaya kayaning nyaho naon maranehna ngalakukeun nalika aranjeunna didatangan yen ramatloka ti, narima kebat pemirsa anu karsa teu dihartikeun jelas.

Ieu mungkin pikeun meungpeuk hiji alamat IP lamun prosedur basajan ieu, dipedar ku Ryan Adang, anu Senior Penjualan Manager of Semalt , anu dituturkeun.

Lengkah 1: Ngidentipikasi alamat IP

Kalolobaan jalma méakkeun jam lila on komputer maranéhanana sarta teu boga clue ngeunaan Alamat IP maranéhanana. Pikeun manggihan alamat IP, salah saukur perlu Google "naon Alamat IP abdi?" ti hasil, jumlah anu bakal némbongkeun dina luhureun kaca geus alamat IP. Kadé ngapalkeun angka ieu lamun henteu, nya bisa ditulis handap pikeun rujukan hareup.

Lengkah 2: Logging dina

Lengkah saterusna nyaeta keur login dina Akun Google Analytics anu hayang anjeun meungpeuk alamat IP.

Lengkah 3: Milih akun

Saatos logging di kana Akun Google Analytics, hal salajengna nyaeta ka pilih akun nu hayang pikeun meungpeuk alamat IP.

Lengkah 4: Milih link admin

Saatos akun nu geus dipilih, Anjeun kedah ngalih ka pojok kanan luhur layar tur klik link Admin.

Lengkah 5: Pamilihan saringan

Sakali link Admin geus dibuka, nu "Kabéh Saringan" pilihan kudu dipilih tina bagian akun.

Lengkah 6: Pilih filter anyar

Lengkah saterusna nyaeta keur klik Anyar Filter. Dina widang ngaran, bisa milih mana wae ngaran nu dipikahoyong kanggo alamat IP. The filter geus ditetepkeun sarta "ngaluarkeun" pilihan kedah tetep dipariksa. Kadua turun-handap kudu dirobah sarta ditulis salaku "lalulintas ti alamat IP", sarta katilu turun-handap kénca unchanged. Alamat IP tina pilarian Google kedah input dina widang luyu dituturkeun ku milih propil sadia tur nambahkeun eta. Hambalan akhir geus nyimpen éta.

Sakali disimpen, alamat IP geus hasil diblokir ti ngalaporkeun.

November 28, 2017
Semalt: Kumaha & Naha Anjeun ngabutuhkeun pikeun meungpeuk Alamat IP anjeun Dina Google Analytics
Reply