Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Ka Ngalawan Spambots Kawas Kancing-Kanggo-Website, Darodar Jeung Batur

1 answers:

Kalolobaan laporan Google Analytics ngandung paku lalulintas, écés ti referrers. Mindeng, nalika pamaké ngalaman paku lalulintas, aranjeunna condong salin link rujukan kana tab anyar browser pikeun ngadegkeun asal kaca web. A spambot tiasa pamaké kapan dibuktikeun dina ngarujuk kaca tingali tumbu nu ngajual SEO tur mibanda situs sorangan nowhere bisa kapanggih.

Spambots anu frustrating tur palinter. Aranjeunna buruan dina pangurus web anu goblog ngeunaan aranjeunna (anu teu ngarti kumaha cara spambots dianggo). Irrespective tina motif maranéhanana, spambots uing situs metrics. Dina hal ieu, lalulintas misalna kudu circumvented pas eta nembongan.

Ku alatan éta, Lisa Mitchell, anu ahli ngarah tina Semalt , outlines dina cara artikel tina ngaleungitkeun spambots dina ngalaporkeun Google Analytics.

Bot Disaring di Google Analytics

Geus sarana panggampangna tina ngaleungitkeun bot dina Google Analytics. Dina kalolobaan instansi, lalulintas bot hits situs, jeung Google Analytics gagal ngalaporkeun pangaruh na. fitur kudu ulang sangkan nalika nyieun hiji ramatloka anyar atawa ngarobah rekening Google Analytics. Maksudna pendekatan panggampangna. Prosedur lengkep ieu outlined handap:

  • Asup kana akun Google Analytics.
  • Pilih harta anu perlu jadi dikeureuyeuh.
  • Dina tombol Admin (di luhur), milih "Témbongkeun Setélan" dina luhureun katuhu-paling kolom.
  • Napigasi handap tur pilih kotak pikeun "ngaluarkeun sagala hits ti spiders na bot dipikawanoh".

Saringan Google Analytics

Ieu téh mangrupa tipe filter final. Nyetel hiji filter pikeun nyumputkeun lalulintas situs ti domain tangtu atawa ISP (Internet Service Provider) nyegah metrics referrer web hareup ti keur dilaporkeun. ahli Internet hal ieu salaku hiji kaluar-of-pikiran, kaluar-of-tetempoan fix. The spambots masih bakal narajang situs a dugi Google Analytics ngalaporkeun lalulintas misalna. Ide nya éta nyieun sababaraha saringan, sarta nalika spambots ngarobah TLD maranéhanana (Top Level Domain), filter sejen anu diperlukeun. Kalawan nu di pikiran, para ahli nyarankeun Saringan Google Analytics saprak iraha robah hiji pamaké web sarwa atawa ulang kodeu situs maranéhanana, nanaon baris merlukeun keur disalin jadi panjang Google Analytics sami masih dina pamakéan.

Aturan htaccess

Teknik eureun spambot malah saméméh éta nyerang bait kode mimitina ti payun-tungtung. Kauntungan utama tina metoda ieu nyaeta yén file htaccess bisa cicing di situs urang file public_html diréktori jeung blok spambots for teu nanaon dina server. Ieu ngakibatkeun yen pamaké kalawan loba situs kedah ngalakukeun hal eta sakaligus. A aral utama htaccess éta salah kudu inget mawa aturan ieu everytime maranéhna robah sarwa atanapi recode hiji kaca web nu teu katutupan ku file htaccess saméméhna.

Sah Hostname

Kalolobaan ahli internét resep cara ieu blocking spambots. Dina kalolobaan instansi, métode déskriptif mangrupa bareng jeung sababaraha saringan server-sisi (kayaning htaccess luhur) ogé salaku fungsi PHP custom nu metot daptar domain tina daptar diropéa rutin kalolobaan spambots umum. métode ngamungkinkeun hostnames onlyy valid tinimbang nyaring kaluar domain nu teu dihoyongkeun.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha Ka Ngalawan Spambots Kawas Kancing-Kanggo-Website, Darodar Jeung Batur
Reply