Back to Question Center
0

Semalt: Google Analytics saringan Éta gé ngaronjatkeun kinerja Loka anjeun

1 answers:

Aya loba cara pikeun ngaronjatkeun kinerja situs anjeun di Google Analytics, sarta éta mangrupa bagian tina pamasaran digital . Lamun datang ka némbongkeun laporan kamajuan nonjol atanapi pinpointing nyababkeun serelek lalulintas, urang kudu nengetan sabaraha kualitas RSS ramatloka kami narima. Data tina Google Analytics kedah akurat jeung update. Kabeneran, Google Analytics geus dijieun gampang pikeun nanganan saringan anu penting pikeun ramatloka urang.

Sateuacan ngobrol ngeunaan eta saringan, Oliver Raja, Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , nawarkeun ka nyarankeun Anjeun ngajaga hiji, wartoskeun unfiltered atawa Tempoan keur unggal ngaran domain di Google Analytics.

ngaluarkeun lalulintas internal

Geus teu lumaku pikeun kabéh jenis situs web, ngan pausahaan badag-ukuran bisa neangan benefited ti eta. Pikeun usaha leutik, hal anu penting pikeun ngaluarkeun lalulintas internal pikeun mastikeun kualitas lalulintas web maranéhanana. Aranjeunna bakal kudu pastikeun yén situs maranéhanana narima kualitas hits sarta jalma nyata anu interacting jeung kaca ramat maranéhanana. Keur kitu, Anjeun kudu nyetél pintonan ngalaporkeun anyar dina akun Google Analytics anjeun nu bisa ngaluarkeun lalulintas internal ka extent hébat. Anjeun oge kedah ngaluarkeun alamat IP anjeun sorangan supaya pintonan anjeun sarta ieu teu diitung arah ramatloka anjeun. Lamun hayang ngaluarkeun angka nu gede ngarupakeun alamat IP, mangka anjeun bakal kudu make saringan custom nu gampang pikeun nyieun jeung boga pisan fitur.

Angkat spam rujukan

Ieu teu bakal salah ngomong spam anu geus ruksak angka nu gede ngarupakeun jaba di bulan panganyarna. Éta pisan sababna naha anjeun kudu nengetan nyoplokkeun rujukan spam sakumaha mimiti jéntré. Anjeun kudu nyabut sakabéh situs web atawa referrers nu dimimitian ku Darodar, tombol-pikeun-jaba, jeung pangalusna-SEO-nawaran. Di dieu Anjeun teu tiasa mampuh nyieun kasalahan naon; Anjeun kudu pinpoint nu culprits jeung nyabut spam rujukan lajeng asupkeun domain anjeun dina widang béda.

hostname Témbongkeun na URL pinuh

Ku standar, Google Analytics henteu mintonkeun URL pinuh ku kaca dina laporan na. Ku kituna, upami ramatloka anjeun www.abc.com, anjeun bakal kudu nomeran kaca relevan dina Google Analytics, sarta ieu bisa dilakukeun ku mintonkeun hostnames atanapi URL pinuh. Alternatipna, Anjeun bisa nyieun eusi hirup jeung nyieun mamah béda pikeun domain béda. Teu bakal ngakibatkeun kabingungan sagala nalika anjeun boga angka nu gede ngarupakeun Kaca ngurus. Sagala kaca dina subdomain kudu bébas tina kasalahan sateuacan eta eta dijalankeun.

ngasingkeun lalulintas keur subdomain a

Lamun datang ka ngawangkong ngeunaan subdomains, anjeun bakal kudu ngasingkeun lalulintas maranéhanana ti domain utama dina Google Analytics. Pastikeun subdomains Anjeun nganggo UA sipat tracking sami atanapi Konci jadi ramatloka utama Anjeun. Anjeun tiasa ngalaksanakeun ieu tugas ku ngadatangan bagian pintonan misah di Google Analytics Anjeun.

aksara leutik kabeh URL

Tukang tapi sanes sahenteuna, urang hoyong ngobrol ngeunaan casing handap URL. Hese keur loba webmasters tapi boga loba kaunggulan. Anjeun tiasa gaul URL béda sarta tampa petunjuk angka nu gede ngarupakeun lalulintas kualitas on Adsense Anjeun. Éta penting pikeun ngumpulkeun data sarta ngalaksanakeun saringan custom nu bisa nurunkeun sakabéh URL Anjeun.

November 28, 2017
Semalt: Google Analytics saringan Éta gé ngaronjatkeun kinerja Loka anjeun
Reply