Back to Question Center
0

Semalt: Facebook saharita Artikel plugin

1 answers:

Jack Gedang, Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , nyebutkeun yén éta moal bakal jadi salah ngomong yén artikel instan nu kabuka ka sadaya penerbit tur blogger, euweuh urusan mana maranéhna hirup. Facebook terus néangan cara sangkan eta gampang pikeun webmasters nulis jeung babagi artikel maranéhanana dina média sosial, jadi parusahaan geus partnered kalawan Automattic, nu parusahaan induk tina WordPress sarta VIP, pikeun ngawangun plugins bébas pikeun artikel instan. Sakabéh plugins ieu simplify prosedur tina tulisan jeung penerbitan artikel di WordPress. Artikel instan bisa mantuan ngalengkepan ieu tugas dina cara hadé. The buka-sumber parabot penerbitan WordPress geus Powered leuwih dua puluh situs persén di dunya, jadi Facebook mangrupa senang pikeun mantuan jutaan ka milyaran penerbit dunya leuwih di bringing lalulintas keur situs maranéhanana ngaliwatan alat artikel instan na. parusahaan geus digarap ku grup duanana leutik tur badag tina penerbit WordPress dina bulan panganyarna pikeun béta nguji plugins -na pikeun minuhan standar média sosial. plugin panganyarna na boga pilihan interaktif tur fitur milih ti na brings carita on mobile supaya beuki loba pamiarsa perlu katarik.

Contona, plugin ieu sadar ku gambar nu paling merenah kapanggih di bagian Artikel Perpustakaan Luar na hususna dina gambar bener sakumaha per headline artikel anjeun sarta eusina..Poto nu leres dilaksanakeun dina artikel instan, ngembangna ngeusian layar média sosial anjeun ku kituna anjeun bisa mikat angka nu gede ngarupakeun pamiarsa.

A sababaraha conto anu cukup pikeun mintonkeun yen video ti pihak katilu tur pamaén study dina artikel instan bisa nyieun pangalaman pamaké unggulan sarta bisa nambahan jumlah pintonan organik dina kaca web Anjeun. Ieu mungkin pikeun anjeun pikeun ngaktipkeun plugins maké témplat WordPress. Ngagunakeun éta, Anjeun instan bisa nyieun tur nyebarkeun artikel anjeun na tiasa manjangkeun plugin pikeun ngarojong sakabeh tipe elemen. Kabéh penerbit kabetot tur poténsi tiasa marios ka dokumén jeung bagian FAQs of plugin sakumaha ogé WordPress.

plugin nyaéta muka sumber, sarta rai na anggota komunitas didorong pikeun ilubiung dina proyék ngembangkeun pikeun mantuan unggal kaunggulan nyokot séjén sadaya fitur sarta spésifikasi. Mun anjeun ngagaduhan kabingungan atawa saran, anjeun dipénta pikeun ngalebetkeun pamundut anjeun atanapi muka tikét hiji dina ramatloka resmi. Lamun nulis artikel kualitas, teras plugin ieu hébat pikeun anjeun nyebarkeun aranjeunna online. The format Facebook asli ngawengku diwangun-di cocog, parabot interaktif tur pilihan séjén anu mantuan carita anjeun buka viral, euweuh urusan naha a pamaké ieu maca artikel anjeun dina alat mobile atawa laptop atawa komputer pribadi. Anjeun kudu nyelapkeun sababaraha video relevan sarta kavling gambar kalibet angka nu gede ngarupakeun jalma.

Nu jadi tujuan pamungkas média sosial téh pikeun ngabéréskeun masalah anjeun jeung masalah ka extent hébat. The artikel instan dijieun sadia ka sadaya blogger, sarta partnership tina Facebook jeung Automattic mangrupakeun hambalan nuju merealisasikan yén éta waktu pikeun ngarobah cara urang ngagunakeun média sosial. Dina minggu datang, nu dua pausahaan kudu rencana pikeun ngjalankeun a nyatu plugins anyar, jadi Anjeun kudu cicing katala uninga langkung seueur ngeunaan éta.

November 29, 2017
Semalt: Facebook saharita Artikel plugin
Reply