Back to Question Center
0

Semalt biasa 10 Mudah hits keur naekeun SEO

1 answers:

Lamun datang ka ngawangkong ngeunaan pisibilitas online tur search engine optimasi, salah sahiji hal nu paling umum anu datang ka pikiran urang nyaeta kumaha carana ngaoptimalkeun kaca na make déskripsi meta kitu ogé kecap konci dina eusi kami . Aya strategi béda jeung métode nu peryogi ngurus, euweuh urusan anjeun lakukeun SEO dina kaca atawa SEO kaluar-kaca. internét mangrupa lansekap vast kalawan trillions situs web, jadi Anjeun bisa mawa brand anjeun dina hasil search engine ngan lamun nyaho kumaha carana sasaran hadirin katuhu.

Di dieu aya sababaraha hits rusuh ti Jason Adler, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , pikeun ngaronjatkeun SEO ka extent hébat.

№1 Optimalkeun listings Lokal anjeun

Hal kahiji anjeun kedah ngalakukeun mangrupa ngaoptimalkeun listings lokal Anjeun. Konsistensi pohara penting dina World Wide Web, sarta eta bisa jadi tangguh pikeun jalma méakkeun loba wayah di ramatloka anjeun. Éta pisan sababna naha kudu narik aranjeunna nuju nguruskeun lugas tur endah wungkul. A Listing lokal ngawengku jumlah telepon, alamat, ID email, sarta informasi sapertos lianna. Ku cara méré ka klien anjeun, anjeun tiasa mastikeun yén maranéhna aya dina leungeun aman tur anjeun siap nyandak pesenan maranéhna serius.

№2 Atur reputasi anjeun

Hal ieu kacida penting pikeun ngatur reputasi online Anjeun. Keur kitu, Anjeun kudu difokuskeun meunang kavling ulasan positif, eupan balik alus tur ratings online tur ulasan anu nyarita ngeunaan diri ngeunaan legitimasi anjeun jeung reliabilitas. Ieu bakal masihan mesin pencari hiji pamanggih kumaha dipercaya jeung fokus anjeun ngeunaan anjeun bisnis.

№3 terus Refresh Daptar keyword anjeun

Anjeun kudu refresh daptar keyword anjeun dina rutin. Mun anjeun nyieun kavling artikel poean, anjeun bakal kudu pastikeun yén euweuh konci nu diulang..Alternatipna, Anjeun tiasa nyetel hiji waktu minggu jeung nyieun daptar kecap konci rék sasaran dina poé datang.

№4 Naha teu Reserve SEO pikeun Loka tarumanagara anjeun

pausahaan Béda cagar SEO pikeun situs perusahaan maranéhanana. Lamun ngalakonan sami, hayu atuh ngabejaan Anjeun yen anjeun nyieun kasalahan badag. Gantina, Anjeun kedah kadang méakkeun dina judul kaca, déskripsi, eusi kualitas anjeun sarta gambar.

№5 Jieun Kandungan Quality

Urang moal bisa maranéh ngalalaworakeun kana signifikan tina artikel kualitas sarta pamakéan ditangtoskeun tina kecap konci di aranjeunna. Anjeun teu kedah nyebarkeun kavling artikel kualitas-low unggal poe. Gantina, Anjeun kudu difokuskeun medarkeun barang kualitas tur konsistén miara pisibilitas loka Anjeun.

№6 link loka anjeun Duaan

Lamun boga leuwih ti hiji situs web, éta bakal jadi hébat nyambung aranjeunna duaan. Ieu salah sahiji téhnik SEO pangalusna, sarta loba ahli nyarankeun ka konsumén maranéhanana.

№7 Paké Kecap anjeun

Lamun anjeun nyieun tumbu, anjeun kudu make kecap sorangan jeung ngeureunkeun gumantung kecap tina situs séjén. Anjeun kudu salawasna make naskah sunda jangkar sareng masihan Tumbu ka artikel béda Anjeun jadi beuki loba pamaké neangan aktipitas.

№8 Ulah ngalalaworakeun YouTube Channel anjeun

Lamun hayang meunang rengking alus dina hasil search engine, Anjeun kedah pernah ngalalaworakeun channel YouTube anjeun sarta neangan eta disambungkeun jeung ramatloka anjeun. Unggah video kualitas dina channel ieu sareng Google bisa napelkeun Anjeun titik situs bonus na hiji pangkat alus teuing. Lebetkeun video Anjeun ka katuhu kana artikel anjeun pikeun mikat loba jelema.

№9 Simpen Komunitas Sosial anjeun Buzzing

Salah sahiji cara nu paling gampang pikeun ngahontal kasuksésan dina internet teh komunitas sosial buzzing. Anjeun rutin kedah nganggo Facebook, Twitter, LinkedIn, sarta Google+, anu anu loka jejaring sosial pangalusna.

№10 Mobile nyaeta Key kana 2017

Ieu leres yen situs-mobile ramah dipikaresep kalibet langkung datang. Jieun situs anjeun responsif sarta Google ramah pikeun ngahontal hasil alus teuing. Google méré pangkat hadé kana situs anu bisa ditempo dina sagala jenis alat dina cara hadé.

November 29, 2017
Semalt biasa 10 Mudah hits keur naekeun SEO
Reply