Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Poténsial Masalah Dina Data Analytics Google Jeung Cara Ka Fix eta

1 answers:

ragu No, Google Analytics geus ditingkatkeun efektivitas kaputusan nyieun keur boga ramatloka. lalulintas Website dina Google Analytics nangtukeun kinerja loka. Kawas naon data bisnis mangpaat pikeun pembuatan kaputusan, informasi dina Google Analytics kudu ngeunteung akurasi.

Dina kursus artikel ieu, Julia Vashneva, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , anu bade ngabahas masalah paling nyebar anu lumangsung di Google Analytics jeung cara pikeun ngalereskeun aranjeunna.

Timer referrals

  • Harti

Kaca dina domain ka ramatloka urang bisa ngahasilkeun lalulintas rujukan. sesi patalimarga nu jadi interrupted ngadaptar datang lepat dina Google Analytics.

  • ngabalukarkeun

Timer referrals bisa ngahasilkeun alatan kasalahan tracking kaasup leungit kode tracking, tagging bener tina cross-domain, jsb

  • nyungsi-Out

Hiji ujian ti laporan rujukan dina Google Analytics bisa ngalaan masalah.

  • ngaropéa Timer referrals

Pastikeun ngalaporkeun ngeunaan data jahat ka jalma nanganan situs web. Lagu ramatloka maké setélan konfigurasi tina Google Analytics. Pengkuh timer referrals bisa merlukeun adjustment tina palaksanaan cross-domain atawa ngaleupaskeun parameter UTM dina Tumbu ramatloka.

rujukan Spam

  • Harti

lalulintas palsu dirékam dina Google Analytics bisa hasil tina transaksi lalulintas ngulang erroneously. Aranjeunna mess nepi ka statistik Google Analytics hasilna kana leungitna data penting.

  • Cukang lantaranana

data palsu ti server tina Google Analytics dihasilkeun ngaliwatan ukuran Protokol-protokol atawa jalma Crawling jaba tanpa blocking Laku lampah ti Analytics bisa ngadaptar jadi datang ramatloka.

  • nyungsi-Out

referrals Spam bisa boga hostnames. lalulintas nu boga laju mumbul tina 100 persen, lilana sési rata-rata 0,00 detik sarta 1 halaman per sési visitation. A laporan Google Analytics ngagambarkeun sumber anyar, unrecognized atanapi palsu ngeunaan lalulintas di.

  • ngaropéa Spam referrals

ngaluarkeun referrals Spam maké setélan Google Analytics ngagunakeun léngkah di handap ieu:

  • Buka Saringan.
  • Pilih "Tambahkeun Filter".
  • Klik "Adat"
  • Klik "Di antarana"
  • Milih "Hostname"
  • Sebutkeun sadayana Hostnames pikeun ngirim data ka Google Analytics
  • Klik Larapkeun
  • Pikeun jenis rujukan spam disebut "Mapay."
  • lajuning lengkah 1-3
  • Pilih "ngaluarkeun".
  • Milih "Sumber Kampanye"
  • Lebetkeun nami sumberna
  • ngalarapkeun

Personal diwanoh Émbaran

  • Harti

The PII téh rinci pribadi dipaké pikeun ngaidentipikasi pamaké. Google mungkin Cicing turun akun salaku eta prohibits citakan tina PII dina Google Analytics.

  • Cukang lantaranana

Bentuk jeung bar teang merlukeun data pribadi bisa nembus URL ka Google Analytics tanpa enkripsi mun nyieun data PII.

  • nyungsi-Out

Cokot laporan Google Analytics sarta ulah advancing pilarian on sawah disadiakeun ku pasting di handap:

  • Kontak fisik: nempelkeun \ * \ b (St (reet) | Ave (nue) | B (Ngeun) le v (ar) d | (High) Jalan | LN | Lane |?.?????? jalan | Rd) \ b
  • ?.
  • informasi Bank: nempelkeun \ * ([=:!,] |% 2 [1C]) (4 [0-9] | 5 [1-5] | 2 [2-7] | 6 [05 ]) (([\ s +, -] |% 2 [0B1C].) * \ d) {12} ($ | [& #:!,%])
  • ?.
  • kaamanan Sosial: nempelkeun \ * (: |% 2 [1C] [=,!]) D {3} - \ d {2} - \ d {4} ($ | [& #??: ,!%])
  • Kode pos: nempelkeun \ * ([=:!,] |% 2 [1C])?. \ D {5} (\ s | \ + |% 2 [0B]) * - (\ s | \ + |% 2 [0B]) * \ d {4} ($ | [& #:!,%])
  • ?.
  • angka Telepon: nempelkeun \ * ([=:!,] |% 2 [1C])? (\ (| \ D {3} ([. \ S +,) -] |% 2 [ 0B1C9]) * \ d {3} ([\ s +, -] |% 2 [0B1C]) * \ d {4} ([\ s +] |% 2 [0B]) * ($ | [& #.: ,!%])
  • Pikeun alamat surélék: \ * (@ | @)
  • ?.

ngaropéa masalah

geuwat Hubungi pamekar pikeun bantuan bisi parameter PII dina Google Analytics. Sanajan kitu, di handap ieu léngkah maké Google Tag Manajer bisa nyabut parameter tina URL reflected dina Google Analytics.

<-!
->
  • Sesuaikeun Pageview URL.
  • uji sipat Google Analytics.
  • Rasakeun tag pageview on test a AU.
  • Paké tag # 3 pikeun nguji sarta nyebarkeun tag.
  • resensi URL di Google Analytics pikeun ngadegkeun kerja maranéhanana.
  • rengse tur nyebarkeun konfigurasi nu.

Setélan dina Google Analytics mastikeun pangaluaran sahiji jurig na spam referrals pikeun mastikeun data direbut anu akurat tur dipercaya. Sangkan jadi bébas ngagunakeun éta.

November 29, 2017
Semalt Ahli: Poténsial Masalah Dina Data Analytics Google Jeung Cara Ka Fix eta
Reply