Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Ngaronjatkeun Prestasi Loka anjeun Ku Lian Kadatangan anjeun sorangan Ti Google Analytics

1 answers:

Lamun anjeun parios tur nalungtik Google Analytics anjeun sarta niténan yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaluarkeun kunjungan anjeun sorangan ti éta, anjeun nyokot putusan katuhu. Ieu hususna penting pikeun jaba nu boga saeutik atawa euweuh lalulintas sabab bakal mastikeun yén analytics Anjeun pamer ukur hasil kualitas sarta datang anjeun sabenerna museurkeun maca artikel ramatloka anjeun.

Dina Akun Google Analytics, aya sababaraha pilihan pikeun milih tina. Anjeun tiasa nyimpen dina pikiran tips handap diwakilan ku Oliver Raja, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, ngaluarkeun kunjungan anjeun sorangan ti Google Analytics.

sisi Server atanapi backend metoda

Geus salah sahiji cara paling endah tur éndah, tapi pelaksanaan na teu jadi gampang sarta bakal nyandak loba waktu jeung usaha. Ieu ngawengku ngahulag kode tracking Google Analytics 'anjeun ti keur hacked. Anjeun nyelapkeun kode ieu dina HTM sahiji ramatloka anjeun sarta ngaluyukeun setelan nu server urang sasuai. Ieu metoda aman sabab moal ngantep kunjungan anjeun perlu dirékam ku Google Analytics. Anjeun oge boga total kontrol leuwih nu kunjungan kudu diitung na nu teu sakuduna. Pamustunganana, Anjeun bade ngontrol lalulintas sorangan tur bisa ningkatkeun kinerja sakabéh ramatloka anjeun ka extent hébat. Tambih Deui, metoda ieu hayu Anjeun nganggo IPS publik jeung alat komputer tanpa masalah nanaon..Ieu cocog pikeun duanana organisasi badag sarta leutik sarta individu.

nyaring Google Analytics

Ieu métode diwangun ku sababaraha lengkah, tur pisan gampang dipake dumasar kana parameter jeung kinerja sakabéh ramatloka anjeun. Anjeun oge kedah tetep hiji panon dina alamat IP, sumber tina domain nu, istilah pilarian, jeung judul kaca Anjeun pikeun meunangkeun hasil pangalusna kalawan metoda ieu. Éta dipercaya, fleksibel jeung metodologi paling favorit Google. Nu ngidinan Anjeun gaduh kadali pinuh kana parameter pangaluaran loka anjeun, sarta cocog pikeun sagala ukuran parusahaan atawa bisnis. Komo individu tiasa nyetél alamat IP publik maranéhanana jeung metoda ieu dina cara hadé.

Nambahan cookies

Padahal éta salah sahiji metodeu paling nguntungkeun jeung well-versed, Anjeun kudu mertimbangkeun nambahkeun cookies pikeun situs anjeun pikeun nyegah masalah nanaon. Kalawan métodologi ieu, anjeun bakal kudu ngajaga Alamat IP unik supaya Google Analytics tiasa kalan maneh ti IPS non-dipercaya. Éta ogé penting pikeun digawekeun ku sakabeh tipe panyungsi sarta ngagunakeun alamat IP dinamis mung, kaasup tablet anjeun, laptop tur alat nu bagerak. Dina waktu nu sarua, anjeun teu kudu poho yen metoda ieu nyaeta saeutik mahal anjeun kudu ngeset cookies pangaluaran keur ramatloka anjeun ngagunakeun panyungsi béda jeung ragam alat. Ieu bisa ngakibatkeun Anjeun méakkeun loba duit bisi anjeun nyewa batur pikeun karya. Google Analytics teu dites reliabiliti metoda ieu. Sanajan kitu, angka nu gede ngarupakeun jalma masih make eta sareng masihan eta leuwih sering dipake tinimbang tinggi. Anjeun tiasa alleviate sagala masalah nu patali jeung Google Analytics anjeun kalawan metoda ieu, sarta éta gampang pikeun nyieun atawa mupus mamah jeung ngaluyukeun Konci HTML. Metoda ieu ngan cocog pikeun individu jeung organisasi leutik.

November 28, 2017
Semalt Ahli: Ngaronjatkeun Prestasi Loka anjeun Ku Lian Kadatangan anjeun sorangan Ti Google Analytics
Reply