Back to Question Center
0

Semalt Ahli ngarahkeun Naon Ka Naha Nalika Traffic Loka hits Bottom

1 answers:

Ieu kawas ngimpina a mun anjeun nempo yén pagelaran SEO anjeun geus blacklisted ku Google atanapi sejenna mesin pencari , sarta teu aya deui jalan meunang leupas tina masalah ieu. Dina raraga neangan lalulintas organik keur loka, anjeun kedah maénkeun kalayan konci, nyebarkeun artikel kualitas, sarta nangtukeun naon tipe strategi optimasi search engine nu diperlukeun pikeun ramatloka anjeun.

Anjeun kudu inget hal di handap, diatur didieu ku Jason Adler, anu ngarah ahli ti Semalt , pikeun ngabéréskeun loba isu nu patali jeung SEO Anjeun.

Otoritas Ngaluarkeun: cék webmaster Pakakas

Hal kahiji jeung pangpentingna nyaéta nu kedah parios parabot webmaster sarta manggihan tips teknis dinya. Cicing diropéa jeung parabot panganyarna tur meunangkeun diri hiji leuwih sababaraha kana aturan kaluar isu nu bisa ngakibatkeun hiji serelek instan dina kinerja situs anjeun.

Bing sarta Google nyadiakeun pamaké maranéhanana jeung nyatu parabot. Anjeun tiasa nyimpen diri diropéa kalawan aranjeunna sarta nyegah ti hukuman tina situs web. Upami Anjeun gaduh sakabeh parabot webmaster perlu, aya Chances yen ramatloka anjeun bakal meunang hiji pangkat alus dina hasil search engine. Upami anjeun teu acan didaptarkeun na diverifikasi ramatloka anjeun kalawan parabot maranéhanana, anjeun dipikaresep ngabagéakeun masalah di poé datang.

relevansi Ngaluarkeun: cék Analytics

Lamun sakabéh parabot webmaster Anjeun neuteup rupa, anjeun kudu indit ka queries pilarian tina Google pikeun pariksa laporan Google pikeun lalulintas pilarian organik Anjeun. Pastikeun eta cocog standar tina search engine. Upami teu kitu, situs anjeun kamungkinan meunang kapangaruhan. Mun laporan anu béda, aya bakal jadi hiji masalah nu kedah ngajawab sakumaha mimiti jéntré.

Anjeun kudu salawasna nengetan kinerja situs anjeun sarta ulah ngantep eta ngurangan di ongkos nanaon. Sakali geus direngsekeun sadayana isu teknis, lengkah saterusna nyaéta pikeun nganalisis parobahan loka anjeun sarta tetep disimpen. Parobahan tina artikel anjeun kudu kapangaruhan jadi mimiti jéntré. Ngundeur laporan ti Google Analytics dina dasar poean tur dibandingkeun ka silih nengetan naon tipe parobahan bisa jadi diperlukeun dina sisi anjeun.

Algorithmic Isu

Ka ngabéréskeun isu algorithmic, Anjeun kedah parios konci anjeun sarta frasa. Anjeun kudu keenly niténan lamun maranéhna lalaki lalulintas situs kualitas anjeun atanapi henteu, sarta sakabeh ieu bisa dipariksa di Google Analytics kalawan betah hébat.

Lengkah saterusna nyaeta mariksa Alat pingguin na ngadaptarkeun dieu. Anjeun kudu nyieun akun Google na ngagantelkeun analytics Anjeun pikeun meunangkeun apdet algoritma utama Google dina rutin. alat ieu bakal ngabejaan Anjeun upami pagelaran situs anjeun geus turunna na naon bisa dijadikeun alesan mungkin keur éta. Mun aya hiji masalah jeung situs anjeun sarta algoritma na, anu Alat pingguin bakal tetep anjeun diropéa. Google bisa ngadeteksi na blacklist situs anjeun lamun anjeun teu ngabéréskeun masalah éta salaku awal salaku kamungkinan. Anjeun kudu salawasna nalungtik lila SEO anjeun sarta pilih nu leuwih nu bisa ngabuktikeun jadi gede pikeun ramatloka anjeun. Ngalereskeun artikel kualitas-low terus selapkeun konci relevan di antarana pikeun rankings search engine hadé.

November 29, 2017
Semalt Ahli ngarahkeun Naon Ka Naha Nalika Traffic Loka hits Bottom
Reply