Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ngajelaskeun Kumaha ngaluarkeun Traffic internal Ti Google Analytics

1 answers:

Jalma anu pilari ngagunakeun Google Analytics nu geus bébas kaluar web. Google nawarkeun layanan pikeun mantuan boga ramatloka pikeun ngalacak na ngawas sadayana lalulintas anu kadatangan situs maranéhanana pikeun nyegah boga tina rujukan spam sarta tipe séjén spam. Éta imperatif yén urang mikawanoh yen kagiatanana dina loka ogé bisa ngahasilkeun lalulintas nu Google Analytics bisa nyokot tur ngawengku eta dina laporan. Lamun hiji teu diblokir lalulintas internal ieu, teu aya deui jalan ka assure yén hasil nampi anu akurat. Blocking lalulintas internal hartina hiji heunteu ngasupkeun mangga buka maranéhna pikeun situs, jeung pagawé, kitu ogé saha wae anu ngabogaan aksés ka loka ti organisasi.

Hiji-hijina jalan anu salah akibatna bakal meunang hasil lalulintas akurat tanpa skewness nyaeta ku kaasup lalulintas internal tina Crawling ku analytics. Pentingna ieu nu lalulintas internal henteu ngan tangtangan laporan lalulintas tapi ongkos konversi ogé. Ngaropéa masalah ieu mangrupa basajan, sarta pamaké bisa milih antara dua pilihan.

Ryan Adang, anu Senior Penjualan Manager of Semalt , nyokot katingal di tungtunan nuturkeun unggal metoda ngusulkeun.

Métode jeung Lian ti Traffic internal

# 1 No Google Analytics Browser Tambahkeun-on

metoda The fungsi minangka salah sahiji padika dina panggampangna dipaké pikeun nyegah lalulintas internal tina organisasi. Jeung extension No Google Analytics, taya cara anu alat nu tiasa lagu kagiatan internal. Gawéna ogé kalayan browser Firefox. Lamun salah sahiji anu bisa ngagunakeun extension, aya aya alternatif. Pamaké oge bisa make Google Analytics milih-kaluar nambahkeun-on. Gawéna dina cara nu sarua salaku No Google Analytics sakumaha eta nyegah sagala lalulintas asup tina lalulintas internal. Salaku dibandingkeun kiwari dimungkinkeun, gawéna pikeun sababaraha panyungsi. panyungsi ieu kayaning IE, Safari, Google Chrome, Firefox, jeung Opera..Lamun maké ekstensi ieu, sok inget ka titik di handap:

  • extension Hiji-hijina jalan jeung browser nu pamaké installs eta on. Jalma kudu nganggap yen gawéna pikeun sakabéh panyungsi ngan sabab aya dina hiji. Mun salah migunakeun sababaraha panyungsi, pastikeun pikeun masang nambihkeun on dina unggal panyungsi ieu.
  • Oge, desain extension urang teu nyegah jaba séjén ti muncul dina laporan lalulintas. Aranjeunna mung ngawatesan aksés ku Google Analytics pikeun sakabéh situs internal.
  • Lamun sasaha wishes boga Google Analytics ngakses informasi, tuluy ngan mareuman nambihkeun dina.

# 2 nyetel Filter IP Google Analytics

The metoda blocking lalulintas internal anu cukup umum kalayan jalma salvaging integritas data lalulintas maranéhanana. Éta naha Google ngarojong saringan pikeun IPv4 na ipv6. Ku blocking hiji alamat IP statik, teras kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meungpeuk sadayana lalulintas datang ti nu Alamat IP tangtu. Di dieu nyaeta kumaha carana balik ngeunaan eta:

  • Mun hiji wishes pikeun manggihan alamat IP maranéhanana, maranéhanana kudu didatangan di ramatloka CmyIP. Nyalin atawa catetan handap alamat IP.
  • Buka Google Analytics na sirah kana pilihan Admin.
  • Saterusna, Pilih Saringan handapeun bagian Akun.
  • Pilih filter tambihan, sarta méré filter custom anyar ngaran.
  • The tipe filter kudu siap pake.
  • Pilih ngaluarkeun tina menu nu ditembongkeun na ngalebetkeun alamat IP nu teu hayang rékaman lalulintas ti.

disregard lalulintas ieu ti hiji alamat IP nu tangtu. Mun salah intends ngaluarkeun sauntuyan alamat IP, nuturkeun prosedur sarua luhur. Sanajan kitu:

  • Pilih custom di tipe filter.
  • Aya hiji widang filter ngeusian kaayaan ngaluarkeun pilihan tur milih alamat IP.
  • pola Filter kedah ngasupkeun hiji éksprési nu cocog sagala alamat IP anu salah wishes ngaluarkeun.
  • Simpen.
November 28, 2017
Semalt Ahli Ngajelaskeun Kumaha ngaluarkeun Traffic internal Ti Google Analytics
Reply