Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ngagambarkeun Google Analytics Pitur Unggal SEO Champ Kedah Nyaho

1 answers:

Teu aya ragu eta Google Analytics mangrupa salah sahiji parabot pangpentingna sarta penting lamun datang ka ngarti panongton anjeun sarta rasa na. Ieu pakakas ngidinan Anjeun ngagali deeper kana tipe artikel pamiarsa Anjeun hoyong baca, anu platform aranjeunna meunang leuwih katarik, sareng jalur nu jadi marga aranjeunna mésér produk anjeun sarta jasa. Duanana usaha gedé jeung leutik make Google Analytics sarta ngamangpaatkeun fitur anak, nyaluyukeun data pikeun situs maranéhanana sarta perencanaan strategi marketing alus teuing.

Dua taun ka tukang, ratusan pausahaan garapan Google Analytics salaku bagian tina pendataan maranéhanana jeung pamasaran digital strategi. Pausahaan sadaya ukuran ngagunakeun parabot wéb analytics , sarta kalobaannana resep Google Analytics. Pesaing tina Google Analytics anu Adobe, Webtrends, sarta loba batur. Ieu bisa jadi mungkin keur salah sahiji eta meunang salaku loba kasuksésan sakumaha Google Analytics.

Sawatara fitur alus teuing tina Google Analytics geus dibahas di dieu ku Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt ..

Rata Susun

Lamun datang ka analisa kumaha ramatloka anjeun sarta Kaca béda na nedunan, éta laju mumbul nu kudu nengetan. Tambih Deui, Anjeun kudu ningali ka Jumlah pintonan kaca anjeun, kualitas lalulintas anjeun jeung alamat IP pamaké anjeun. Keur kitu, Anjeun kudu klik judul nu atribut sarta nyortir masalah hiji-hiji. Coba pangalusna anjeun pikeun ngatur kaca ku Laju mumbul, tapi teu bakal ditumpes nempatkeun kaca web Anjeun pikeun meunangkeun lalulintas kualitas luhur. Gantina, Anjeun kudu nyortir pintonan halaman sarta coba pikeun ngurangan laju mumbul anjeun ka extent hébat. fitur ieu ngan hadir dina Google Analytics tur tiasa masihan anjeun kavling kauntungan.

Loka Search

Ieu aman disebutkeun yen sakabéh situs web boga bar teang for nu ngahususkeun handap naon maranéhna pilari. Bar teang expedite proses pilarian ka extent hébat, nyimpen loba waktu pamaké anjeun. fitur ieu dijieun bagian tina Google Analytics, sarta anjeun bisa nomeran bar di bagian Loka Search. Kalawan alat ieu, anjeun bisa nempo rupa produk jeung jasa naon paling cocog pikeun panongton anjeun kumaha cara na sangkan situs anjeun gampang pikeun nganapigasi keur maranehna.

Daptar Remarketing

The béréndélan remarketing anu berharga pikeun tujuan marketing. Aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun ngahontal sababaraha konsumén poténsial sarta ngarobah datang anjeun ka jualan. Aranjeunna ngumpulkeun data ngeunaan datang anjeun, attracting aranjeunna nuju ramatloka anjeun jeung produk na. fitur hébat Ieu hadir dina Google Analytics sarta mangrupa cara nu alus teuing nyieun lolobana panongton anjeun boga, tanpa wae kedah pikeun investasi di strategi marketing anjeun sarta Iklan média sosial. Pikeun ngaluyukeun setelan na, anjeun kudu indit ka bagian Admin tina Google Analytics teras klik dina "Remarketing" dina kolom judulna sakumaha Harta. Sakali anjeun tos diaktipkeun pilihan ieu, anjeun bisa nyieun beuki loba audiences dumasar kana sarat Anjeun. Anjeun oge bisa nambahkeun eta kampanye iklan hareup anjeun AdWords. Ieu mangrupa fitur unggulan di Google Analytics, mere anjeun hasil kualitas.

November 29, 2017
Semalt Ahli Ngagambarkeun Google Analytics Pitur Unggal SEO Champ Kedah Nyaho
Reply