Back to Question Center
0

Semalt Ahli mangka Facebook Jeung Twitter Trik Pikeun SMO & SMM

1 answers:

Dupi anjeun gaduh hiji pamanggih kumaha meunang angka nu gede ngarupakeun pintonan ti duanana Twitter jeung Facebook? Eta moal bakal jadi salah mun nyebutkeun yén Facebook jeung Twitter anu dua tina jaringan média sosial paling canggih anu mastikeun kasempetan Dursasana unggulan lamun make eta bijaksana tur ngaoptimalkeun fitur core maranéhanana. Pikeun marketers média sosial, teu pakasaban tangguh, tapi pikeun pendatang, éta bisa jadi mungkin pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong sakumaha aranjeunna unaware tina metodologi maju. Anjeun kudu revisit aturan jeung peraturan Facebook & Twitter urang jeung nganalisis kumaha anjeun bisa nyieun eusi ngalakonan dina dasar poean.

Frank Abagnale, salah sahiji ahli ngarah tina Semalt Layanan Digital, geus dibagikeun dina artikel di sababaraha tips pikeun anjeun mangtaun pangalaman cukup.

Post Subject-patali Pidio

Hal kahiji anjeun kedah tetep dina pikiran téh nu masangkeun eusi patali subjék sareng video duanana on Facebook jeung Twitter. Kadé nengetan naon pengikut anjeun cinta maca jeung lalajo jeung ngatur situs média sosial Anjeun sasuai. Kalolobaan jalma teu terang yen generating lalulintas organik ti Twitter jeung Facebook pisan gampang. Anjeun teu kedah masangkeun ratusan nepi rébuan mahluk unggal poe. Ngan hiji hal per jam kalayan ngalakonan video sareng klip pondok bakal ngalakukeun pagawean pikeun anjeun..

Bagikeun Quote Poto

Lamun teu bisa manggihan video luyu, anjeun bisa babagi tanda petik sarta poto dina situs web média sosial Anjeun. Jalma cinta inspirations tanda petik éta tetep tingkat méntal maranéhna stabil sarta nyieun positivity dina kapribadian maranéhanana. Anjeun tiasa mantuan aranjeunna meunang leupas tina sagala masalah jeung émosi ku ngabagikeun poto cutatan unggal satengah sajam. Yén akang meunang hasil kualitas Anjeun tur bisa ningkatkeun interaksi pos Anjeun kitu oge sareng jumlah ramatloka anjeun tina pintonan ka extent hébat.

udagan organik Posts anjeun

Lamun Facebook geus dugi tulisan anjeun ka sababaraha urang, teras pilihan pangalusna anu nepi ka tujuan tulisan organik Anjeun liwat Iklan Facebook. Lakukeun sangkan tiasa masihan tulisan anjeun sarta ramatloka beuki loba paparan online tur bisa nyieun kasadaran antara séjén ngeunaan brand Anjeun. Henteu ngan Facebook tapi ogé Twitter nyaéta jalan anu sae pikeun ngaronjatkeun jangkauan Anjeun online. Anjeun tiasa make iklanna anu moal kos maneh pisan tapi bisa meunang maneh hasil pohara alus.

Cokot Kreatif jeung trending Topik

Salaku Facebook jeung Twitter leuwih deukeut jeung real-time lamun datang ka tren na gosip, anjeun bisa meunangkeun kreatif kalayan trending jejer nambahan fans média sosial Anjeun. Kami ngarékoméndasikeun anjeun babagi artikel warta na tulisan trending beuki loba. Ieu bakal masihan situs anjeun jeung média sosial propil langkung paparan batan batur, sarta Chances anjeun meunang kavling fans pamustunganana bakal nambahan.

Nyieun tur Bagikeun Daptar Curated

béréndélan Curated anu alus bisa dijieun tur dibagikeun dina Twitter na Facebook. jaba média sosial ieu nyaring hasil teangan maranéhanana sarta meunang pamaké maranéhna mibanda sababaraha eusi curated na informational. Lamun nyieun tulisan jeung eusi sapertos dina jumlah badag, anjeun bisa meunang nyatu fans na pengikut dina sababaraha minggu.

November 29, 2017
Semalt Ahli mangka Facebook Jeung Twitter Trik Pikeun SMO & SMM
Reply