Back to Question Center
0

Semalt Ahli Illustrates Kumaha Ka Fix Timer referrals Dina Google Analytics

1 answers:

Igor Gamanenko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , nyadiakeun dieu Buku komprehensif ngeunaan cara ngatur timer referrals di Google Analytics.

Di parusahaan urang, urang ngalakukeun hiji deal gede gawé bisnis badag kalayan Google Analytics. Salaku aturan, lamun urang ngalakukeun ulasan analytics keur konsumén, biasa we manggihan isu timer rujukan dasar.

Kitu ogé, urang geus meunang ton kontak jadi telat nu aya kaitannana ka settling timer referrals. Biasana, urang diperlukeun pikeun nyusun Éntri blog dina cara anu pangalusna pikeun settle aranjeunna. Mun anjeun teu kapikiran Sajaba ngeusian kami di ngeunaan naha pos ieu mantuan Anjeun tackle perhatian Anjeun.

Naon Timer rujukan Dina Google Analytics tingal?

Timer referrals di Google Analytics mangrupa tempat pikeun anjeun nitenan spasi anjeun muncul dina laporan rujukan. Keur bagian paling, éta tempat nu nuju leungit handap kode atawa boga hiji masalah susunan nu ngajadikeun hiji pemicu tamu rupa sesi lamun aya ngan kedah ngan hiji tunggal.

Dina kasus rongkah, timer referrals teu kedah initiate sési momen pikeun hasil dina timer rujukan.

Dina kasempetan kaluar nu tos Anjeun dirancang Google Analytics pikeun ngalacak crosswise leuwih sesi leuwih rupa domain na Sajaba subdomains, tingkat saeutik diri referrals nyaéta normal.

Notwithstanding nu ningali loba timer referrals di anjeun nulis-up, éta imaginable aya masalah.

Naha bakal sasaena pikeun anjeun pikeun ngonpigurasikeun timer referrals

?

Timer referrals di Google Analytics tiasa dampak ngalaksanakeun, kabiasaan, jeung ngarobah informasi. Maksudna fundamentally bagian gede inpormasi anjeun! Urang kedah nalungtik.

akuisisi informasi Timer referrals dampak saprak eta misleadingly expands sesi pendekatan, keur bagéan paling pikeun referrals. Dina kaayan sési moment teu dimimitian, sarta timer rujukan kénéh kajadian, gerakan asalna ti saluran kayaning langsung jeung BPK bisa bener dicatet handap sakumaha lalulintas asalna ti referrals.

Dua Pembalap dasar Timer referrals di Google Analytics

Dua sorts dasar timer referrals originate ti:

  • setelan basa Pareum tina cross spasi tracing
  • leungit kode handap dina platform anu

Dina hal nu nuju leungit handap kode dina platform anu, ieu baris nyieun hiji tungtung rintakan jeung sési sejen dimimitian salaku klien nu snaps ka kaca handap dina ramatloka anjeun nu incorporates kode nyukcruk.

Update: Isu tambahan Éta hasil dina Timer referrals

saterusna pikeun netepkeun nomer badag masalah timer rujukan anjeun, urang geus Kitu ogé disorot dua alesan béda pikeun timer referrals:

  • utilization Miskin of labél UTM on sambungan jero
  • Kontrol informasi lulugu

Dina hal nu nuju panyiri jero sambungan kalayan faktor UTM, bageur nawaran reureuh di eureun. Rada, meunang di kabaran ku kami pikeun pitulung ngamangpaatkeun ukuran custom sarta saluran pikeun ngabasmi battles jero anjeun. Ieu leuwih pinter jeung teu nimpa mana gerak dina asalna mimitina tina.

Dina kasempetan kaluar nu geus melong sakabeh masalah anu dipikawanoh, sarta mertimbangkeun informasi lulugu kontrol bisa jadi perhatian nu, meunang di kabaran ku kami pikeun data nu leuwih lengkep.

Segregating Timer referrals di presentasi Page Laporan

Comprehending naon anu ngabalukarkeun anjeun timer referrals kedah mungkin di tilu tahap. Dina fase katilu, urang ngonpigurasi anjeun hiji peupeusan propelled pikeun ngawanohkeun kana platform Google Analytics anjeun nu bakal merlukeun pikeun ujian. Tilu hambalan anu sakumaha per di handap:

  • Tingali presentasi Page Laporan.
  • ngaéksekusi parameter bantu Of "Referrer Full".
  • ngaéksekusi bagean Advanced.
November 29, 2017
Semalt Ahli Illustrates Kumaha Ka Fix Timer referrals Dina Google Analytics
Reply