Back to Question Center
0

Semalt Ahli Di Twitter Usaha Tips keur naekeun Kampanye Marketing anjeun

1 answers:

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen Twitter nyaéta salah sahiji parabot pang populerna jeung endah pikeun pangusaha tumuwuh ayana online maranéhanana. Eta mantuan aranjeunna ngawangun situs web maranéhanana sarta ningkatkeun Dursasana pamaké maranéhna 'ka extent hébat.

Sedengkeun aya rupa tips bisnis Twitter, leuwih handap ti Frank Abagnale, anu ngarah ahli ti Semalt , anu patali jeung marketing sosial suksés tur pasti bakal masihan anjeun kavling kauntungan.

Optimalkeun Ayana Usaha anjeun dina Twitter

Geus jadi penting pisan pikeun sakabéh pangusaha ngaoptimalkeun aktivitas maranéhanana dina Twitter. Anjeun kudu nyieun Iklan Twitter jeung meta kawas profésional lamun rék cicing hirup for hirupna hiji online. Branding hartina anjeun bakal kudu nambahan branding custom ka profil Twitter Anjeun. Kalawan waktu, éta geus jadi aspék penting, sarta survival usaha gumantung kana kumaha ogé brand anjeun dibere di internet. Sakabeh proses dimimitian kalawan bio ditangtoskeun. Sumuhun, anjeun bakal kudu nulis bio alus kalawan 160 karakter dina profil Twitter Anjeun upami anjeun serius ngeunaan lakukeun sarta ngajalankeun anjeun bisnis di internet.

Ngawangun Stratégi Kandungan anjeun

Anak wajib nyandak waktos tur nyieun rencana eusi Twitter. Anjeun tiasa ngadegkeun Anjeun bisnis lamun ngurus tungtunan média sosial sarta ngidinan eusi Anjeun janten langkung kreatif sarta ngalakonan..Sadaya ieu bakal tiasa ngan lamun geus diwangun strategi eusi Anjeun. Anjeun kudu nyieun eusi ramah-pamaké jeung salah éta speaks ngeunaan bisnis Anjeun dina cara hadé. Milih jejer trendi tur konci industri-mihak ka mikat angka nu gede ngarupakeun jalma. Tambih Deui, Anjeun kudu difokuskeun delivering nilai ka panongton Anjeun. Ieu kudu pikeun sakabéh pamaké Twitter jeung leuwih anu ngalakonan sababaraha bisnis.

Mangpaat Hashtags

Anjeun kudu make hashtags mun ngalegaan ruang lingkup eusi Anjeun. Ampir sakabéh pamaké Twitter ngagunakeun hashtags mun meunang disambungkeun jeung jalma relevan sarta berinteraksi sareng nyatu luar. Anjeun kudu milih hashtags dumasar panongton anjeun jeung alam ramatloka urang. Beuki hashtags anjeun ngalebetkeun, anu hadé bakal jadi hasil dina Twitter.

tumuwuh sareng terlibat pengikut anjeun

média Sosial pamasaran dianggap suksés ngan lamun geus dipelak sarta aktipitas pengikut bulan anjeun sanggeus bulan. Pastikeun yén fans Twitter Anjeun teu bosen atawa capé sakumaha maranéhna bisa unfollow Anjeun instan. Anjeun kudu ajak batur pikeun ngahubung sareng anjeun tur ngalibetkeun dulur di sababaraha sorts diskusi unggal poe. Nu pamustunganana bakal nambahan jumlahna anjeun Twitter pengikut na kavling bisnis Anjeun tina paparan.

Ukur Hasil anjeun sarta nyaring Upaya anjeun

Tukang tapi sanes sahenteuna, Anjeun kudu ngukur hasil anjeun sarta nyaring usaha sakali dina saminggu. Keur kitu, anjeun tiasa nganggo parabot Twitter kayaning Trtrland, Twitalyzer, sarta TweetReach. Sakabéh parabot ieu nyieun gampang pikeun anjeun ngukur usaha pamasaran Twitter Anjeun. Dumasar hasil, Anjeun bisa nyieun laporan sarta nangtukeun mana strategi geus kungsi alus keur anjeun 'paparan bisnis. Jieun pamadegan strategi bagian tina Anjeun bisnis jeung meunang leupas tina leuwih anu geus ditangtukeun bisnis Anjeun euweuh kauntungan.

November 29, 2017
Semalt Ahli Di Twitter Usaha Tips keur naekeun Kampanye Marketing anjeun
Reply