Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Di ​​dieu Éta Kumaha Ka Témbongkeun Ngan Traffic Mobile

1 answers:

saringan profil Google Analytics nu nguntungkeun dina loba cara. Kahiji jeung foremost kaunggulan éta bisa ngawengku atawa ngaluarkeun data tina laporan urang dumasar kana sarat urang jeung jenis parameter.

Geus kitu rék nempo atawa ngaleungitkeun data ti lalulintas mobile, sababaraha domain husus atawa lokasi nu tangtu. Oliver Raja, anu ngarah ahli ti Semalt , jaminan yén sagala hal ieu bisa dipigawé kalayan gampang ku akun Google Analytics Anjeun.

filter profil Google bisa dihartikeun salaku filter tinangtu nu geus dipaké pikeun ngaropéa atawa ngawatesan data dina dasbor Google Analytics Anjeun. Ku kituna, éta mungkin pikeun anjeun sangkan parobahan data anjeun sarta mastikeun kasalametan sarta credibility loka anjeun dina internet.

Dina basa sejen, bisa disebutkeun yen Google Analytics profil saringan bisa mantuan nyieun susunan laporan yén némbongkeun data akurat jeung informasi dipercaya ngeunaan sumber jeung alamat IP tina lalulintas Anjeun. Naha anjeun meunang pintonan Anjeun tina komputer pribadi atawa alat nu bagerak, anu saringan profil bakal nyadiakeun anjeun jeung inpo dipercaya wungkul. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun saringan profil Google Analytics di sagala rupa kaayaan sakali geus pinuh diwangun aranjeunna.

Lengkah 1 - Anjeun kudu gaduh profil master

Lengkah kahiji nya éta boga profil master sateuacan Anjeun ngamimitian Lamun geus henteu acan dijieun yen profil, anjeun can kungsi meunang ide tina mana nu lalulintas loka anjeun datang ti.. profil master anjeun bakal ngandung sakabéh informasi nu ngeunaan lalulintas web anjeun sarta dimana méakkeun kalolobaan waktos Anjeun. Lamun geus maké Google Analytics keur lila, éta waktu ngawas kagiatan loka anjeun ku nyieun hiji profil master. Ieu gampang ngeset sarta méré Anjeun hasil kualitas.

Lengkah 2- Siapkeun propil anyar

Dina hal, anjeun teu dijieun profil hiji. Di dieu urang bade ngabejaan anjeun kumaha carana ngawangun saringan profil instan. Klik dina bagian Admin di akun Google Analytics anjeun sarta pilih tab Propil, dituturkeun ku ngaklik on Profil ikon anyar pikeun ngamimitian.

Lengkah 3 - Jieun filter profil

Sakali geus dijieun profil hiji jeung réngsé sakabéh bagian anak, lengkah saterusna nyaeta keur klik dina ikon Pamaké Mobile jeung nyieun mamah ku ngaklik dina bagian Saringan. Di dieu anjeun bisa nyieun rupa-rupa mamah dumasar kana sarat Anjeun tur ngawitan evaluating lalulintas ramatloka anjeun kitu ogé kualitas na.

mobile Google Analytics disaring propil dina aksi

Ngeunaan tilu taun ka pengker, kavling lalulintas nu ngadatangan blog Crazy Endog éta ngaliwatan alat nu bagerak. Hal paling disturbing nu ukur genep persén palanggan email ngadatangan Website maké héndsét maranéhanana. Sumawona héndsét anu katinggaleun ka extent hébat di wewengkon kawas laju mumbul na waktos dina situs. Eta hartina loba urang dilongok situs, tapi aranjeunna spent ukur sababaraha detik dina kaca wéb. Ku kituna, perusahaan pikaresep ka redesign na deui Google Analytics filter profil pikeun mastikeun pisibilitas sarta credibility di internet. Téma WordPress responsif anyar anu dimekarkeun pikeun mastikeun yén pamaké meunang hasil kualitas.

November 29, 2017
Semalt Ahli: Di ​​dieu Éta Kumaha Ka Témbongkeun Ngan Traffic Mobile
Reply