Back to Question Center
0

Semalt Ahli: blocking Traffic Bot Dina Google Analytics Sakali Jeung Kanggo Sadaya

1 answers:

Lamun anjeun rutin migunakeun Google Analytics, Anjeun meureun hoyong terang kumaha carana meunang lalulintas kualitas pikeun ramatloka anjeun. Lamun datang ka lalulintas manusa nyata, aya sababaraha téknik search engine optimasi sarta sosial média ngurus. Anyar, eta geus ngalaporkeun yén bot na akun lalulintas palsu pikeun lima puluh persen sadaya lalulintas dina situs has. Urang ngaharepkeun lolobana lalulintas ieu bakal ngaleungitkeun ti Google Analytics kalawan rupa-rupa parabot jeung téhnik.

Saméméhna, ieu basajan meunang leupas tina bot, tur kami yakin yén bot pernah bakal ngolah JavaScript. Google Analytics sorangan migunakeun JavaScript, jadi bot teu bisa ditémbongkeun nepi di Google Analytics. Tapi kiwari, trend geus robah salaku hacker nu kiwari jauh leuwih palinter ti kantos sarta nyaho sakabéh téhnik ka uing ramatloka anjeun. Tambih Deui, jeung proliferasi tina jQuery, tunggal jeung ganda-kaca jaba jeung aplikasi harese direbut ku hacker. Kiwari, bot a tiasa ngolah JavaScript sarta sakabéh file relevan na, sahingga ngaruksakkeun Google Analytics Anjeun kitu oge sareng laporan na. Dina cara nu sarua, éta bisa ngaruksak panyungsi wéb, bringing lalulintas non-manusa ka situs web Anjeun. Mun mesin pencari dinten ieu sarta crawlers teu ngolah JavaScript, lolobana lalulintas non-manusa bisa gotten leupas tina, jeung lalulintas bot bisa gancang jadi ngaleungitkeun. Sanajan kitu, eta Sigana mah ieu teu mungkin saprak JavaScript nyaeta kudu keur mesin pencari ogé Google Analytics.

Max Bell, anu ngarah ahli ti Semalt , nyadiakeun sabagian isu mantuan hal ieu.

Aya duanana bot pinter jahat na bot positif anu tetep dina Crawling situs anjeun sarta eusina pikeun tujuan jahat sorangan Sababaraha tina bot ngorondang situs anjeun ka wreak bencana dina server wéb jeung nambahanana. nu expenses boga situs.

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen bot search engine Google anu kaasup ti Google Analytics, sarta anjeun teu kudu ngarobah setelan maranéhanana sacara manual. Sanajan kitu, nu tipe séjén bot nu hese keur direngsekeun sarta ulah turutan directives nu geus outlined dina file robots.txt website urang, atanapi di meta tag. Éta tetep dina Crawling kaca web anjeun sarta masihan anjeun hasil uih. bot alus, kumaha oge, nyegah requests ti keur dikirim ka server Google Analytics tetep situs anjeun aman tur dijagi. poé ieu, anu bot goréng akun pikeun leuwih tilu puluh persen sadaya lalulintas web, nurutkeun laporan ku Incapsula. Eta geus jadi wajib pikeun manggihan solusi supaya urang bisa nyaring kaluar bot goréng ti Google Analytics kami sarta laporan na. Ieu bakal ngahemat duanana data urang jeung ramatloka kami ti lalulintas palsu ogé bot.

Naon bisa dipigawé Ngeunaan Ieu?

Aya strategi béda pikeun ngaleungitkeun bot ti Google Analytics. Sababaraha hal nu kedah tega dina pikiran téh:

1.You kedah salawasna pariksa kotak di Admin Témbongkeun bagian ngaleupaskeun duanana bot dipikawanoh sarta kanyahoan.

2.You kedah ngaleungitkeun bot ogé meungpeuk alamat IP maranéhanana.

3.You bisa meunang leupas tina bot kalayan bantuan agén pamaké, nu mastikeun sangkan prosés idéntifikasi gampang jeung gancang.

Jeung hal ieu dina pikiran, anjeun bisa kalayan gampang ngahemat situs anjeun tina bot mungkin.

November 29, 2017
Semalt Ahli: blocking Traffic Bot Dina Google Analytics Sakali Jeung Kanggo Sadaya
Reply