Back to Question Center
0

Semalt Ahli biasa Hidden Facebook Jeung Twitter Trik Unggal SEO Jawara Kudu Diajar

1 answers:

A média marketer sosial ngabogaan loba tantangan pikeun nyanghareupan dina dasar poean. Naon nu leuwih pajeulit éta kumaha anjeunna monitor topik Trending sarta ngalaksanakeun strategi pangalusna pikeun nambahan jumlah pamadegan, biasa, resep, tur komentar on ramatloka a.

Padahal média sosial marketers nyaho sagala rupa trik na tips patali Facebook jeung Twitter, tapi nu leuwih handap, nu disadiakeun ku Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , geus kungsi wangsit online.

Facebook: Simpen Patalina

Ulah anjeun terang yen Facebook geus a ngahemat link anu tetep disumputkeun sagala kali? Pikeun ngaronjatkeun kualitas eusi Anjeun sareng terlibat beuki loba nu datang dina jaringan sosial ieu, anjeun kudu meunang éta pilihan diaktipkeun. Eta bade nulungan anjeun ngaoptimalkeun situs jeung tetep dikubur di bagian menu.

Twitter: Simpen ku Paporit

Aya nyatu cara pikeun milah tweets anjeun, sarta anjeun bisa pariksa tips média sosial uninga langkung seueur ngeunaan eta. Di Twitter, pilihan ieu ngidinan Anjeun ngawangun panongton anjeun sarta bisa meunang kavling ramatloka anjeun tina pamadegan. Pastikeun tos dipilih gambar panutup Anjeun bijaksana, tur éta nepi ka standar Twitter.

Facebook: Édit Poto on Mobile

Ieu salah sahiji hal anu loba anjeun malire ampir unggal poé Dina Facebook, aya sababaraha saterusna tina pilihan nu mantuan Anjeun ngedit poto euweuh urusan naha anjeun maké komputer pribadi atanapi. alat mobile. Anjeun teu bisa geus nu Uninga ngeunaan pilihan ieu. Jelas, eta tetep disumputkeun dina bagian Menu, sarta lolobana urang nu unaware sahiji cara ngaktipkeun sarta ngagunakeun pilihan ieu. Tapi sakali pinuh diaktipkeun, anjeun bisa ngedit angka nu gede ngarupakeun poto, bagikeun aranjeunna dina média sosial, sarta simpen dina folder alat mobile anjeun dina sababaraha detik.

Twitter: Teangan Out Saha Unfollowed Anjeun

Lamun anjeun tweeting ngeunaan anjeun bisnis, hal anu penting pikeun nyaho saha unfollowed anjeun dina Twitter jeung naha. nyatana nu paling urang teu nyaho kumaha carana sangkan mungkin, tapi anjeun bisa buka Twitter Analytics uninga sagalana ngeunaan eta. Ku nyungsi kaluar anu geus dipilih teu ngadangu ti anjeun deui, anjeun tiasa meunang hiji pamanggih tipe naon jelema téh disliking maneh na naha. Sadaya ieu antukna bakal nulungan anjeun evaluate tur ningkatkeun strategi anjeun ayeuna. Anjeun teras bisa align strategi maranéhanana salaku per sarat tina pengikut anjeun sarta ngaluyukeun setelan Twitter Anjeun sasuai.

Facebook: Tuturkeun tanpa Friending

Ulah anjeun terang saha ieu di handap anjeun dina Facebook? Jujur diomongkeun, loba urang ulah malah nyaho saha pengikut disebut. Kalawan fitur ieu, nu tetep disumputkeun di Facebook, anjeun tiasa ningali propil jalma nu geus di handap tulisan anjeun unggal poe. Eta bakal mere Anjeun hiji pamanggih saha didieu pikeun betterment anjeun sarta anu bisa nyieun masalah keur anjeun.

Twitter: Feature Jempe

Feature Jempe Twitter nyaéta naon kudu nengetan. Anu mangrupa tempat pikeun anjeun tiasa manggihan naon rupa fitur sarta pilihan bisa muted na naon perlu jadi unmated. Sadaya ieu bisa ningkatkeun credibility situs anjeun online, sarta pengikut anjeun bakal tetep minggu aktipitas sanggeus minggu.

November 29, 2017
Semalt Ahli biasa Hidden Facebook Jeung Twitter Trik Unggal SEO Jawara Kudu Diajar
Reply