Back to Question Center
0

Semalt: 5 Alesanna Pikeun Teu Meunangkeun hits Cukup Dina Loka The

1 answers:

handap mangrupa daptar lima wewengkon anu rutin buka neglected lantaran boga boh henteu ngartos kumaha sabab tiasa dianggo atanapi kumaha ngadamel aranjeunna. Candak dicatet yén parobahan ulah nampilkeun hasil positif geuwat sarta merlukeun kesabaran.

Jason Adler, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Layanan Digital, ngécéskeun dieu kasalahan SEO paling umum.

1. Teu Good Cukup Kandungan

Ayeuna, mesin pencari , khususna Google, ngubaran kualitas eusi kalawan signifikan hébat tur nyetel algoritma maranéhna pikeun mastikeun yén maranéhna ukur candak eusi alus. eusi-kualitas lemah sareng ramatloka sakabéh nu hiji prékursor pikeun ngabogaan hits ramatloka lemah sareng lalulintas minimal. Sajaba ti mesin pencari, média sosial ogé boga pangaruh langsung dina ranking na lalulintas ramatloka .

Kandungan anu aya pasti nambahan satisfies lalulintas sadayana tips Copywriting gawe sanggeus Panda, sarta pingguin, diterbitkeun dina kaca nulis tinggi, researched ogé sarta unbiased.

2. Dimaksudkeun pikeun Kalimah Kompetisi Luhur

Ieu utamana masalah éta mesin pencari. Loba jaba bersaing janten dina kaca munggaran tina SERP, nu boga ngan sapuluh liang. mesin pencari coba pikeun nembongkeun situs nu paling dipercaya dina ieu sapuluh posisi luhur. Kalolobaan situs ieu sadar konci nu pang populerna dipaké di pasar..Alatan kompetisi ieu ngusahakeun pangkat pikeun konci populér sarua pikeun hiji ramatloka upcoming hese.

Kusabab kecap konci populér téh kaluar tina patarosan, alternatif nyaeta ngagunakeun jalan satapak panjang. Ngasupkeun kecap konci lila-buntut lamun ngagunakeun alat keyword Google sabab boga kirang kompetisi. The lalulintas ramatloka bisa jadi saloba kecap konci populér tapi mangrupa jalan alus teuing pikeun ningkatkeun persépsi amanah by mesin pencari.

3. Slow Website

Google migunakeun speed salaku faktor ranking saprak eta wishes pikeun maksimalkeun pungsi pangalaman pamaké na urang. Jalaran kitu, konsumén leuwih gampang revisit ramatloka kalayan beban gancang. Lamun beban slow, pamaké baris kaluar kaca. Situs atawa kaca bisa nampa lalulintas rujukan ti sumber sejenna tapi gagal minuhan speed beban minimum 4-5 detik, sahingga anjog ka datang ninggalkeun tanpa nempo nanaon. Lamun loading waktos naek kana ramatloka a, mangka hits ramatloka anu pasti pikeun ngaronjatkeun mana ogé nuju tumuwuh lalulintas. Ogé maximizes kasempetan nu muncul dina luhureun sapuluh liang.

4. A katandangan Panda atanapi pingguin

Parobahan dina algoritma search engine bisa mangaruhan kumaha ramatloka a urutan on SERP, sarta akibatna, jumlah lalulintas narima. Mun Panda atanapi pinguin hits situs anjeun, mangka lalulintas ngalaman terus leupaskeun unggal dinten nyata. Bandingkeun laporan Google Analytics mun nalika lalulintas mimitian nampik kalayan nalika Google dijadikeun apdet pikeun Algoritma maranéhanana. Mun aya korelasi, mangka lumangsung nyieun sawatara parobahan ogé cageur lalulintas ramatloka.

Lamun éta ngayakeun tina dua, teras sugan masih ngora, aya eusi saeutik, taya bukti pamakéan sosial media, aya sumber alternatif tina lalulintas, atawa nyieun salah sahiji atawa leuwih tina kasalahan SEO anu disebut di luhur.

5. Hired sungut Wrong SEO

Aya loba spesialis SEO timer diproklamasikeun dina web kiwari. Milih parusahaan SEO salah bisa ngarugikeun bisnis patalimarga sarta kasempetan séjén. Ulah yakin sagalana nu nembongan di internet. Pariksa jeung mastikeun unggal jalma atawa grup anjeun nyandak on pikeun analisis SEO.

November 29, 2017
Semalt: 5 Alesanna Pikeun Teu Meunangkeun hits Cukup Dina Loka The
Reply