Back to Question Center
0

Pangalusna lila Ti Semalt Pikeun Saringan Dina Google Analytics

1 answers:

saringan Google Analytics bisa ngaropéa, robah na ngawatesan data nu nembongan dina bentuk pintonan. Ieu sok Dianjurkeun yén Anjeun nyetel saringan prakték pangalusna pikeun mastikeun kualitas data anjeun dina internet.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , museurkeun didieu dina hal utama anjeun kedah tetep dina pikiran sukses: kaasup lalulintas internal, labuh slashes, nyaho sumber lalulintas sosial anjeun, sarta ngaran nu acara béda.

filter Out Traffic internal

Kalolobaan jalma teu nengetan tipe naon patalimarga nampi jaba maranéhanana sarta pernah ngeunaan miara originalitas na uniqueness tina pintonan maranéhanana. Mun rék ngajalankeun anjeun bisnis for hirupna hiji, hal anu penting pikeun ngatur lalulintas anjeun sarta mastikeun kualitas na. Anjeun meureun hoyong ningali naon konsumén Anjeun ngalakukeun dina ramatloka anjeun, jeung lamun bener, mangka anjeun kudu nyaring kaluar lalulintas internal ka extent hébat. Hiji ngaluarkeun filter Traffic internal bisa nyabut data anu asalna ti kantor sorangan atawa imah anjeun. Ilaharna, urang meunang eta dihapus sarta teu kaétang deui ka arah angka total maranéhanana pintonan per poé. Hiji-hijina jalan meunang leupas tina lalulintas internal nyaéta ku nyieun mamah jeung blocking alamat IP Anjeun. Éta salawasna mangpaat pikeun nyoplokkeun data ti akun Google Analytics anjeun sarta bisa masihan hasil kualitas.

Rupa-rupa organisasi hoyong ningali naon buruh maranéhanana ngalakonan mangsa jam kantor na naon réaksi maranéhanana dina jaba jeung blog disebut. Keur kitu, aranjeunna nyieun ukur view saringan internal tur ngaluarkeun sagala lalulintas internal..Ieu mangrupa basis alamat filter IP anu bakal masihan nu hasilna akurat. Contona, karyawan anu geus gawe ti imahna sarta hayang nampa hasil kualitas kaluar tina situs web maranéhanana bisa ngawengku atawa ngaluarkeun data dumasar kana sarat maranéhanana.

labuh Slashes Filter

Google Analytics ngajaga hiji panon on dua URL béda nu ilahar disebut labuh slashes filter. Ngagunakeun filter ieu, anjeun bisa kalayan gampang meunangkeun waleran kana patarosan anjeun. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nyieun labuh slashes sarta saringan dumasar kana sarat Anjeun.

Saringan aksara leutik

Google Analytics tiasa mantuan Anjeun perlu leupas tina lalulintas kualitas-low. Tanpa saringan aksara leutik, pamaké Google Analytics anu hoyong meunangkeun inpo tentang total jumlah pintonan kaca bakal bisa manggihan di rekening sorangan. Nu bisa ngakibatkeun maranehna meunang leupas tina parabot waktos-consuming tur mastikeun kualitas ramatloka maranéhanana. Eta Dianjurkeun yén Anjeun ngagunakeun saringan aksara leutik mun transformasi sakabéh data anjeun, URL dipénta, variabel kampanye ogé acara.

Saringan Media Sosial

The marketers digital lega make saringan média sosial. Google Analytics geus categorized sesi ti média sosial kayaning Twitter, LinkedIn, Google+ jeung Facebook. Ieu ngemutan eta salaku sarua sedeng ka referrals, sarta lamun hayang nomeran aranjeunna, mangka ngusulkeun yén anjeun nyaring laporan rujukan boga pamanggih sabaraha pintonan situs anjeun nampi ti loka média sosial. Eta moal bakal jadi salah mun nyebutkeun yén sagala rupa organisasi dianggo kalayan média sosial rék dilegakeun usaha maranéhanana. Ku nyieun mamah sapertos na Klasifikasi sumber anjeun, anjeun tiasa ngadamel situs anjeun katingali dina search engine hasil jeung mastikeun credibility na ka extent hébat.

November 29, 2017
Pangalusna lila Ti Semalt Pikeun Saringan Dina Google Analytics
Reply