Back to Question Center
0

Naon Dupi Google Analytics bounce Rates? - Semalt Masihan Jawab The

1 answers:

boga Website peryogi kauninga sabaraha urang buka situs maranéhanana sapopoé ka assess kinerja maranéhanana. Salah sahiji metrics dipaké pikeun ngukur percentages ieu nyaéta laju mumbul nu direkam dina jumlah warga anu darat dina kaca jeung becus dina eta.

aktivitas sapertos ku datang teu pemicu réaksi wae ti Google Analytics. Jack Gedang, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, ngécéskeun yén ongkos mumbul mantuan boga ramatloka assess kualitas kaca atawa panongton maranéhanana. Kualitas panongton nujul kana naha situs a fits Tujuan sorangan.

Itungan of bounce Rates ku Google Analytics

Google Etang ongkos mumbul ku ngabagi sési halaman tunggal ku sadayana sesi nu aya.

Gaduhan laju mumbul luhur pikeun ramatloka atawa kaca tiasa gaduh salah sahiji tilu implikasi:

  • Kualitas anu Kaca husus nyaéta substandard.
  • panongton The sasaran anu salah pikeun eusi dipasang dina loka.
  • Informasi on yén kaca tinangtu éta cukup cukup.

bounce Laju na SEO

Aya geus loba perdebatan sakumaha keur naha mesin pencari nganggo ongkos mumbul salaku faktor ranking. Éta hésé ngabayangkeun Google nyokot data ti Google Analytics ngagunakeun eta lamun ranking jaba. Alesan keur jalur ieu pamikiran éta lamun boga teu nerapkeun ga neuleu, teras informasi kasebut-usulna teu jelas. Dina sagala hal, éta gampang pikeun ngamanipulasi ongkos bouncer. Kadé pastikeun yén urang darat dina situs anu ti mesin pilarian . Jenis nu tina bouncing tiasa faktor ranking, tapi moal jalan urang tingali deui dina ga.

Alih bounce Rates

Mun kaperluan kaca geus pikeun nginpokeun, laju mumbul luhur teu merta hal goréng Para ahli mamatahan boga keur nyieun bagéan nu ngan ngawengku nu datang anyar A laju mumbul luhur ti anyar.. datang téh nudge ngaronjatkeun Dursasana dina loka.

Lamun kaca anu dimaksud kalibet datang, teras paningkatan dina ongkos mumbul anu goréng pikeun bisnis. Optimizing kaca sorangan salah sahiji cara keur menerkeun kasalahan ieu. Aya sabab lianna pikeun ongkos mumbul luhur, sarta luhur éta téh iklan pretentious. Lamun katerangan teu cocog sareng eusi, datang bakal ngahurungkeun jauh dina kaca. Mun hiji jelas ngeunaan kagiatan situs urang, teras laju mumbul low mangrupa indikasi kualitas panongton.

bounce Laju na Konversi

ongkos bounce ngukur kasuksesan, sareng paningkatan kedah ngabantu boga ngarobah rarancang pikeun ngaronjatkeun kana artos. Ogé, sumber lalulintas bisa mantuan dina nangtukeun naha aya kitu loba jalma bouncing. Buletin, ramatloka rujukan, sarta AdWords sadayana tiasa nyumbang kana bounce ongkos. Ngajaga hiji panon waspada kana ieu bisa mantuan alleviate masalah na ningkatkeun on ongkos konvérsi.

ati Conclusions nalika teken

Hiji laju mumbul unnaturally low téh lolobana hal anu ngirimkeun hiji pemicu di ga hartina ngabogaan palaksanaan faulty. Éta bisa jadi pop-up atawa video otomatis-muter dilaksanakeun ku nu boga. Gaduh laju mumbul low kalayan acara nu ngawas rekening ngagulung di tempat anu hiji hal anu alus.

Nurunkeun bounce Rates

Hiji-hijina jalan pikeun ngalakukeun ieu téh pikeun amp kualitas Dursasana dina kaca badarat. ongkos mumbul luhur ti sumber individu kedah ngabalukarkeun boga ka nitenan tur assess naon ekspektasi nganjang téh di hal éta. Mun harepan anu oke, tapi anjeun masih ngalaman ongkos mumbul luhur, teras hiji makeover kaca nu lengkep caket.

Rates Kaluar

Sababaraha urang kasalahan ongkos mumbul ongkos kaluar. ongkos kaluar tingal sési panungtungan of pamaké jeung naha maranéhna terminated eta di nu kaca husus

Kacindekan

ongkos bounce kedah ngabantu nangtukeun lamun situs akherat nepi ka ekspektasi tina panongton target. Ogé, maranéhanana kudu mantuan dina nyieun hiji deui lingkungan ngondang pikeun pamaké.

November 29, 2017
Naon Dupi Google Analytics bounce Rates? & Ndash; Semalt Masihan Jawab The
Reply