Back to Question Center
0

Mobile App Protéksi. Naha Dupi Ieu Ku kituna penting Pikeun Usaha anjeun? - Semalt weruh Jawab The

1 answers:

Alexander Peresunko, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, bade nembongkeun anjeun dina hiji conto real-hirup basajan naha hal anu penting pikeun ngajaga aktip mobile anjeun ti diserang ku bot na scrapers.

Rupa-rupa pausahaan masihan leuwih sering dipake tinimbang strategi bisnis Mimiti Mobile ka pribados pangalaman global maranéhanana ogé konsumén lokal. Myntra nyaéta India pangalusna sarta salah sahiji toko busana online panggedena. Ieu kahiji anu switched pikeun ngagunakeun hiji App Ngan aplikasi mobile, nu ngaklaim jadi pangalusna ngeunaan jualan na jasa. Tangtu, anjeun ogé tiasa mengadopsi strategi bisnis ieu, tapi sababaraha resiko kaamanan anu salawasna aub.

Aya sababaraha salah harti nu aktip mobile anu leuwih aman ti situs web dina watesan pencegahan tina bot, web scraping, sarta panangtayungan eusi. Tapi lamun urang pariksa rinci, urang bakal meunang ide nu loba masalah anu dipirig kalayan duanana jaba anjeun sarta aktip mobile. Ku kituna, sagalana perlu panangtayungan ti scrapers na bot. Saban poé, loba masalah lumangsung dina jaba jeung mobile aktip anu peryogi perhatian anjeun sarta gawé teuas. Mun rék masihan an tepi ka anjeun bisnis, lajeng pilihan pangalusna anu nu ngawenangkeun diri sababaraha waktos tur meunang leupas tina bot na scrapers pas mungkin.

aktip Mobile hayu pamaké meakeun informasi jeung data nu geus diakses ngaliwatan rupa layanan wéb..jasa web ieu sarta data disebut rentan ka scraping. eusi web Anjeun bisa dipaling pikeun maksud nu béda ku program otomatis disebut bot. Lamun hayang meunang leupas tina éta, anjeun bakal kudu meungpeuk alamat IP maranéhna sakumaha anu kasebut dina Cara panggampangna tur pangalusna pikeun nyegah datangna bot.

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen masalah bot mangrupa salah sahiji masalah pangbadagna pikeun héndsét sarta website. Pausahaan leungit loba data sarta informasi sénsitip online kusabab bot ieu. Aranjeunna dicandak ngaliwatan sababaraha aplikasi pikeun maok atanapi jadi gaduh panulisan data anjeun, anjog ka spamming of aktip nu cater kana rupa-rupa nu asli na konsumén.

Kumaha bot Dampak Dina Usaha anjeun

aplikasi Inohong kawas Tinder na Snapchat geus pajoang bot goréng pikeun sababaraha bulan. Éta téh dikabarkan hampering nu pisibilitas na credibility tina usaha maranéhna, ngabalukarkeun kasulitan pikeun konsumén jeung pamaké ka extent hébat. Paling anyar, hiji sengketa antara Myntra jeung parusahaan unnamed sejen ieu dilaporkeun. dimungkinkeun ieu bisa aktip port Myntra sarta eusi dina jaba jeung domain béda. Ieu dipingpin parusahaan ka Cicing turun loba jasa na kusabab konsumén dieureunkeun percanten Myntra jeung produk na. Éta dianggap eta versi desktop non-sah tur dimimitian nyoplokkeun tina sistem maranéhanana. Resiko éta Cangkuang di hal ieu, sarta loba patarosan sumping ka pikiran urang. Salah sahiji jalma patarosan téh unggal aplikasi atawa bisnis perlu panangtayungan ti bot atanapi henteu?

securing Mobile App API

Hal ieu kacida penting pikeun usaha dumasar aplikasi-pikeun ngamankeun aktip mobile maranéhanana sarta fitur maranéhanana ti bot. Aranjeunna bakal kudu employ solusi kaamanan unggulan nu bisa safeguard data maranéhanana sarta jasa web tina malware na bot. Teu hiji tugas nu panggampangna tur bisa merlukeun loba waktu anjeun sarta usaha. Komo software antipirus tur anti malware parabot anu alus keur nganggur sabab teu ngajamin hasil nu dipikahoyong.

November 29, 2017
Mobile App Protéksi. Naha Dupi Ieu Ku kituna penting Pikeun Usaha anjeun? & Ndash; Semalt weruh Jawab The
Reply