Back to Question Center
0

Media sosial Tips Marketing Ti Semalt Anjeun kudu nyaho

1 answers:

Lamun ngajalankeun hiji bisnis leutik sarta anyar, aya Chances nu tos Anjeun dipaliré ayana média sosial. Tur upami Anjeun salah nu belanja leuwih ti cukup waktu dina situs web kawas Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, sarta Google+, Nik Chaykovskiy, anu Semalt ahli, ensures yén situs ieu bade masihan anjeun kavling kauntungan jeung waktos. Ku kituna, hal anu penting pikeun milih situs média sosial bijaksana jeung méakkeun sababaraha waktos dina manajemen maranéhanana. Sabaraha waktos Anjeun méakkeun bakal mutuskeun sabaraha pintonan ramatloka anjeun meunang na sabaraha produk bisa ngajual online. Facebook jeung Twitter dua utama sosial jaringan media, mana Mun mindeng teuing pribadi tur brand anu kapercayaan hébat. Dinten, kami geus dibagikeun sababaraha tips pamasaran média sosial pikeun unggal pangusaha leutik.

Facebook

Sedengkeun ngagunakeun Facebook, Anjeun kudu nyieun kaca, gabung komunitas sareng terlibat beuki loba jalma liwat Iklan Facebook. Ieu teu bade kos maneh pisan, tapi hadirin udagan anjeun pasti bakal dibere nyaho sagalana ngeunaan brand anjeun sarta anjeun bisnis. Hambalan munggaran nya éta nyieun kaca bisnis anjeun sarta neangan eta diverifikasi ku Facebook. Pastikeun Anjeun eusian eta kalawan kavling ngalakonan eusi jeung nulis artikel kualitas ngeunaan merek Anjeun. Bagikeun kaca dina komunitas sarta menta batur mun resep eta..Lengkah saterusna nya éta nyieun strategi eusi pikeun Facebook jeung masangkeun dina artikel nalika paling fans anjeun téh online. Eta bakal hébat lamun ngajadwalkeun tulisan na meunang paparan maksimum, utamana dina mangsa kali puncak.

Twitter

Sedengkeun ngagunakeun Twitter, gawang Anjeun kedah ka meunang kavling pengikut terus selapkeun hashtags ditangtoskeun sangkan nu mungkin. Twitter nya salah sahiji cara anu pangalusna pikeun berinteraksi jeung komunikasi sareng dunya. Mun tweets Anjeun buka viral, Anjeun bisa assured ayana online alus teuing. Hal kahiji sangkan mungkin nyaeta mun karajinan bio anjeun leres. Nyelapkeun nami, gambar profil anjeun sarta nulis saeutik ngeunaan diri kalawan tumbu deui brand Anjeun. Lengkah saterusna nyaeta keur milih jalma rék nuturkeun jeung nanya aranjeunna nuturkeun maneh deui. Ngulang proses ieu unggal dinten na pastikeun Anjeun tetep panongton Anjeun kabetot sadaya waktu. Lamun bagikeun sababaraha barang ngalakonan tur mangpaat dina Twitter, aya Chances anu bakal anjeun meunang nyatu pengikut dina hitungan poé.

LinkedIn

LinkedIn nyaéta platform média sosial paling katilu kawentar tur endah pisan. Di dieu seekers pakasaban sarta businesspeople papanggih dina dasar poean. Eta moal bakal jadi salah mun disebutkeun yen LinkedIn nyaeta CV digital Anjeun. Di dieu Anjeun bakal kudu nulis ngeunaan pangalaman pribadi tur profésional, latar pendidikan anjeun sarta coba pikeun nyambung kalayan angka nu gede ngarupakeun jalma. Beuki jalma nu connect with, nu leuwih luhur bakal jadi Chances anjeun meunang hired online. Sanajan anjeun ngalakukeun tur promosi bisnis dina LinkedIn, anjeun bisa kalayan gampang meunang paparan dumasar kana nomer sambungan na pengikut anjeun boga. Ngamajukeun eusi Anjeun didieu dina rutin sarta babagi ngalakonan hal ampir unggal poé.

November 29, 2017
Media sosial Tips Marketing Ti Semalt Anjeun kudu nyaho
Reply