Back to Question Center
0

Kabéh Jeung More Ku Semalt Ahli Di Saringan Google Jeung Analytics

1 answers:

Buku ieu diwakilan ku Ryan Adang, anu Penjualan Senior Manager of Semalt , bakal ngaktifkeun anjeun nyusunna mangrupa dasbor Google Analytics suksés ku kituna anjeun bisa jadi dina posisi keur nangkep naon lumangsung di venture Anjeun.

Naon deui entail?

  • inisiasi Gancang: Ngonpigurasikeun dasbor Google Analytics anjeun dina tilu tahap
  • .
  • Nerapkeun saluran:. Kumaha mun nyalurkeun informasi anjeun pikeun némbongkeun persis naon nu peryogi
  • Widget:. Gadget diaksés sarta ukuran pikeun tiap

Google Analytics mangrupakeun tahap ongkos bébas panalungtikan diprakarsai ku Google nu empowers hiji rupa éksténsif ngeunaan ukuran sarta lila-klien bisa dituturkeun sarta observasi dina situs anjeun. Sakali diwanohkeun dina kaca web anjeun, sémah Anjeun bisa dituturkeun sakumaha maranéhna ngajajah Kaca loka Anjeun.

Paké Kasus

Google Analytics bisa garapan pikeun jalur hiji wengkuan pisan prakték dina situs, sarta rekonsiliasi Geckoboard urang bisa dirancang dina wengkuan kitu rongkah tina cara. Hiji bagian tina kasus pamakéan langkung well-dipikawanoh pikeun maneuvering informasi Google Analytics kana Geckoboard entail:

  • Nangtukeun umum well-mahluk tina endeavors showcasing anjeun ku handap jumlah nu datang web Anjeun nampa.
  • panghasilan nyukcruk dijieun ku situs anjeun sarta observasi lamun ieu geus dimekarkeun atawa sabagean gede contrasted jeung era kaliwat.
  • Visualizing ukuran, contona, jumlah biasa zat, jumlah barang kaasup kana wicker bin balanja atanapi taps dina nyekel hususna dina situs anjeun.

Snappy Dimimitian

ngumpulkeun informasi tina datang web na surveying eta on Geckoboard téh langsung Anjeun bakal merlukeun situs hirup, sarta kapasitas pangaruh alters kana perenah -na pikeun kode ngajaga dina pikiran tujuan tungtung (10..)

login kana akun Google ayeuna dina kasempetan kaluar nu boga salah. Dina kasempetan kaluar nu boga Aplikasi Google dirancang pikeun bisnis, anjeun di handap Anjeun bisnis 'informasi loka, anjeun bakal kudu ngagunakeun ieu.

Real Time vs Parabot baku

Geckoboard interfaces kalayan informasi Google Analytics duanana baku sarta kontinyu. Gadget nu gaduh "Ayeuna" dina portrayals maranéhanana baris demonstrate inpo nu panganyarna diaksés nepi Geckoboard.

Saringan

A unsur mantuan dilebetkeun ku bagian gede gadget Google Analytics Geckoboard urang nyaeta kapasitas pikeun nyalurkeun informasi gadget Anjeun mintonkeun ngamangpaatkeun sanggup panganteur Programming Channel Google sorangan.

Gedong a Channel Proklamasi: parameter jeung ukuran

A channel proklamasi ngandung tina sababaraha komponén anu nyaritakeun gadget persis informasi naon anu kudu ditémbongkeun.

Gedong a Filter Proklamasi: Kuncén

Pangurus dianggo kalayan ukuran pikeun ngaktipkeun Anjeun pikeun nangtukeun sabaraha informasi Anjeun halah jadi dikawasa. Contona, dina acara nu tos Anjeun dipilih "kota" salaku métrik anjeun prihatin kalayan, Rék ngasupkeun informasi ti kota husus, nyaram informasi ti kota husus, sarta ngasupkeun ngan informasi ti rundown tangtu.

Nilai jeung Senar

The sapotong panungtungan tina katerangan channel uninga ngeunaan teh string atawa diri. Atur arah tungtungna, éta méré Anjeun kasempetan pikeun characterize a incentive hususna pikeun métrik nu nuju diwangun kanal anjeun dina cahya.

consolidating Saringan

Saringan bisa beuki kuat ngamangpaatkeun AND rationale nyieun hiji aparat mujarab pikeun mariksa komponén nu tangtu situs anjeun.

The Parabot

Milih nu gadget katuhu ka impart ukuran Anjeun unmistakably mangrupakeun stride signifikan arah ngajadikeun dasbor Anjeun mantuan.

November 28, 2017
Kabéh Jeung More Ku Semalt Ahli Di Saringan Google Jeung Analytics
Reply