Back to Question Center
0

Jahat bot - Semalt Nyadiakeun Tips Kumaha Ka menerkeun Ngaluarkeun The

1 answers:

Alexander Peresunko, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yén transformasi digital geus drastis robah cara urang ngajalankeun usaha urang na ogé gaya hirup urang. Hatur nuhun kana smartphone jeung téhnologi laptop ogé penetrasi internét global leuwih ti 3 miliar jelema make internet ngan ngobrol jeung para sahabat. Sagedengeun ti eta, balanja online tur booking ti tiket hiber geus jadi bagian integral hirup modern.

program internét otomatis

otomatis program internét nu ogé katelah bot anu dijieun pikeun sagala rupa alesan. Sababaraha di antarana aya alus sedengkeun batur anu goréng. Leuwih alus kaasup bot média sosial, search engine bot, agrégator bot jeung sajabana. The bot jahat atawa goréng geus dijieun ku hacker maok informasi pribadi anjeun sarta ngalakukan tugas otomatis di alat komputer.

Meunang leupas tina registrations palsu

Sababaraha fungsi maranéhanana anu nyieun registrations palsu, ngumpulkeun informasi pribadi, scraping eusi, produk, sarta harga, nyieun mess pikeun anjeun nalika booking jeung ngajual tiket online, jeung saterusna. kagiatan nefarious sapertos anu sajajalan jeung kudu dicegah ku sadayana hartosna..Contona, upami anjeun ngajalankeun hiji bisnis online, anjeun dipikaresep ngaruksak ramatloka anjeun lamun terus diserang ku bot goréng. Kan hacker jeung pesaing bisa dieureunkeun ku blocking alamat IP maranéhanana.

nganalisis Server Log

log server Apache, NGINX, sarta ISS bisa dianalisis sacara manual pikeun manggihan kagiatan jahat jeung bot kaca web Anjeun. Unggal waktos, log geus diékspor ka spreadsheet, Anjeun kudu nyieun éta kolom pikeun ngaidentipikasi alamat IP jeung antibaktéri pamaké. Lamun anjeun geus ngaidentifikasi duanana, éta bakal jadi gampang pikeun anjeun pikeun meungpeuk aranjeunna hiji-hiji. Alternatipna, Anjeun bisa ngasingkeun pamadegan IPS jeung meungpeuk aranjeunna tina panyungsi wéb anjeun utamana firewall. Ieu mangrupakeun proses laborious jeung bisa meakeun sababaraha jam, tapi hasilna nu luar biasa tur saluareun ekspektasi Anjeun.

némbongkeun CAPTCHA

Témbongkeun CAPTCHA mun duanana bot jeung manusa nyata ngajaga ramatloka anjeun tina hacker. Ieu salah sahiji amalan paling umum sarta héran pikeun meungpeuk bot goréng jeung robot di sakabéh kaca relevan Anjeun. CAPTCHA kudu ditémbongkeun ka sadaya rahayat atanapi bot anu didatangan ramatloka anjeun tanpa idin Anjeun.

Robots.txt

Geus salah sahiji kasalahan utama rupa webmasters ngadamel ieu netepkeun robots.txt mun Disallow URL, percanten yén crawlers na bot, hadé atawa goréng, teu bakal transverse liwat situs web maranéhanana. Eta moal bakal jadi salah mun nyebutkeun yen metoda ieu bakal butuh loba waktu, tapi hasilna nu salawasna hébat. Anjeun tiasa meunang leupas tina bot ku cara ngarobah setelan dina file téks Anjeun. Dina pondok, Anjeun kedah tweak file robots.txt eureun scrapers ti maok eusi web anjeun sarta artikel.

November 29, 2017
Jahat bot - Semalt Nyadiakeun Tips Kumaha Ka menerkeun Ngaluarkeun The
Reply