Back to Question Center
0

Hoyong pikeun mastikeun kualitas Website anjeun? - Oke, Dengekeun Pikeun Semalt!

1 answers:

Oliver Raja, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen loba jalma yakin yén kaasup diri tina Google Analytics teu penting, tapi teu kitu. Gantina, eta bakal mere Anjeun rasa kaamanan salaku boga ramatloka atanapi webmaster a. Dina minggu nu anyar, Kuring geus diusahakeun loba cara pikeun mastikeun kualitas jeung kinerja sakabéh ramatloka abdi. Anjeun kudu tetep dina pikiran pentingna milih-kaluar Browser Tambahkeun-ons, Pangaluaran via ISP atanapi IPS, kitu ogé milih-kaluar liwat cookies.

milih-kaluar Browser Tambahkeun-on

Hatur nuhun ka Google salaku parusahaan geus dijieun sarta dimekarkeun Google Analytics milih-kaluar Browser Tambahkeun-ons nyieun karya urang leuwih gampang. Eta moal bakal jadi salah mun nyebutkeun yén ieu téh salah sahiji quickest na panggampangna cara dimimitian blocking pintonan sorangan jeung tambihan-ons sadia di Google Analytics. Anjeun bakal kedah nengetan pilihan desktop sadia na panyungsi na kedah pernah buka jeung Internet Explorer. Kalayan ngomong yén, abdi gaduh sababaraha caveats kalawan téhnik ieu..Salah sahiji masalah utama abdi jeung tambihan-ons; Abdi hoyong fungsikeun narima lalulintas pituin duanana tina alat nu bagerak jeung desktops. Sajauh, abdi teu acan gaduh bisa ngalakukeun eta, tapi kuring keur masih nguji sababaraha téhnik. Tambih Deui, di tambihan-ons bakal ngaluarkeun anjeun ti sakabeh Google Analytics ngalaporkeun sabab nyobian sangkan parobahan badag.

ngaluarkeun via ISP / IP

Ka ngaluarkeun ngaliwatan ISP atanapi IP, Anjeun kudu asup kana akun Google Analytics Anjeun teras klik dina pilihan admin. Di dieu Anjeun kudu pilih akun tina pilihan turun-handap teras klik dina tombol saringan. Pastikeun Anjeun geus kaasup sakabeh file kanyahoan sarta biasa tina daptar ieu; disebutkeun, anjeun bakal kudu nyanghareupan sababaraha masalah. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen metoda ieu henteu sakumaha éféktif jadi metodeu di luhur; kumaha oge, eta anu masih dipaké ku angka nu gede ngarupakeun webmasters dunya leuwih sarta mangrupa gampang pikeun diimplementasikeun. Hiji kauntungan tina metoda ieu nyaeta yen anjeun tiasa ngaluarkeun IPS jeung ISP tina sagala bagian tina dunya, jeung teu kedah pindah kana sistem komputer sorangan atanapi laptop merta. Ogé matak ngamudahkeun pikeun anjeun nyaring ngaran domain, mastikeun kualitas lalulintas web Anjeun.

milih-kaluar liwat cookies

Kuring geus nembe netep cookies ramatloka kuring pikeun nyieun data relevan sabab mangrupa must pikeun sakabéh situs web. Bisa dianggo dina sakabeh tipe alat nu bagerak jeung desktops, mere anu pangalusna jeung paling éndah hasilna. Google mindeng mutahirkeun kawijakan anak, istilah, jeung kaayaan pikeun mastikeun aranjeunna matuh setélan konfigurasi canggih maranéhanana sarta salaku per standar tina Google Analytics. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen ramatloka kuring relatif statis, nu hartina teu boga sababaraha subdomains sarta Gampang aksés ti sagala alat mobile atawa komputer. Kuring nembe robah UA-XXXX-Y dina ID Google Analytics mah ngagaduhan hasil pohara alus. Ayeuna Kami senang ningali yen eta brings loba lalulintas kualitas pikeun ramatloka kuring jeung sakabéh pamadegan asalna ti urang aslina, teu bot.

November 28, 2017
Hoyong pikeun mastikeun kualitas Website anjeun? & Ndash; Oke, Dengekeun Pikeun Semalt!
Reply