Back to Question Center
0

Gunana Tips Ti Semalt Dina Kumaha keur ngahasilkeun Témbongkeun Filter

1 answers:

achieving hiji laporan akurat, bersih, tur éféktif dina Search kampanye Engine Optimasi Anjeun mintonkeun loba ngeunaan gagasan bisnis anjeun sarta palaksanaan pancén. Keur sababaraha bulan kaliwat, lalulintas internal keur dihasilkeun ku referrer palsu, malware, sarta staffs kantor 'geus mangaruhan laporan presentasi sarta Google Analytics data ngeunaan loba pausahaan. Numutkeun Semalt ahli, Ivan Konovalov, lalulintas internal adversely mangaruhan jaba jeung usaha online kalawan saeutik lalulintas saperti dibandingkeun situs badag.

Lian lalulintas internal tina ramatloka anjeun sakumaha penting minangka mastikeun kaamanan ramatloka anjeun dipariksa. Gagal ngaluarkeun lalulintas internal dihasilkeun ku kunjungan anjeun sarta clicks pagawe anjeun dina situs anjeun tiasa ngadamel anjeun balik kaluar tina bisnis. Anyar, laporan diterbitkeun ku SEO profésional s dibuktikeun kaluar nu lalulintas internal lowers ongkos mumbul tina situs. Hal panungtungan nu bisa lumangsung nepi ka anjeun nalika pemurnian kampanye anjeun achieving ongkos mumbul low sabab ngarobah keyword Anjeun ngarobah nyimpang dina ranking Google algoritma.

Nyieun kaputusan basing on data diwangun ku lalulintas internal ngabalukarkeun gagalna bisnis. konsumén anjeun sarta datang interaksi hadé jeung ramatloka anjeun sakumaha dibandingkeun ka anjeun jeung karyawan Anjeun..Sababaraha metoda na parabot geus nempatkeun di tempat ngaluarkeun bot dipikawanoh, situs rogue, referrer spam, sarta lalulintas internal tina messing up kalawan data Google Analytics Anjeun. Di dieu téh démo anu bakal nulungan nyieun tur nambahkeun tempoan filter ngaluarkeun lalulintas dihoyongkeun tina statistik Anjeun.

Cara nyieun tempoan filter?

  • Mimitian prosés anjeun ku Signing kana Google Analytics. Klik 'Tambahkeun Filter' ikon keur ngahasilkeun filter anyar.
  • Eusian 'ngaluarkeun Traffic internal' sakumaha ngaran filter anyar anjeun sarta nganggo setting nu siap pake.
  • ngahasilkeun Alamat IP anjeun migunakeun jalur komando PC anjeun sarta nyalin alamat.
  • Pilih deui Google Analytics Anjeun paste tadi Alamat IP disalin kana buleud disadiakeun.
  • Klik di 'Simpen' ikon pikeun ngahemat bagean anjeun sarta ngaluarkeun lalulintas internal keur dihasilkeun tina Alamat IP anjeun.

Tips on cara nguji view filter anjeun

Buka Google Analytics teras klik ikon 'ngalaporkeun anyar' dina luhureun kaca anjeun. Pariksa sidebar ditinggalkeun kaca anjeun teras klik Tinjauan. Buka hiji tab anyar, arahkeun ka homepage situs anjeun. Ninggalkeun dipariksa buka kaca kana tab ga anjeun sakali deui.

Ka pariksa lamun nempo filter Anjeun berpungsi neuleu, mangga buka Anjeun ngahubungan sési teu kudu muncul dina homepage anjeun sakali anjeun ngaéksekusi filter nu.

ciri Anyar sarta parabot geus diropéa ku Google pikeun mantuan usaha online pencét targétna tanpa encountering ongkos mumbul lemah sareng serangan malware. Install Google Analytics jeung update saméméh kaasup bot, referrer spam, malware, sarta lalulintas internal mangaruhan laporan bisnis Anjeun. Ngalaksanakeun parobahan strategi anjeun téh sakumaha penting minangka mastikeun panyungsi anjeun geus diropéa pikeun nyingkahan penetrasi tina virus jeung jahat ancaman kana ramatloka anjeun. Nyieun hostnames valid oge mantuan ngaluarkeun domain na loka kalawan referrer spam na lalulintas jurig.

November 28, 2017
Gunana Tips Ti Semalt Dina Kumaha keur ngahasilkeun Témbongkeun Filter
Reply