Back to Question Center
0

Google Analytics bagéan - Semalt Praktek

1 answers:

Lamun datang ka nyawalakeun analytics Google kalawan batur, anjeun kudu geus uninga "Kuring keur pilari tips," "Kuring geus pernah dipaké analytics Google," sarta hal séjén nu sarupa. Artem Abgarian, anu Semalt ahli, nyebutkeun yén hal anu penting pikeun ngagunakeun bagéan di Google Analytics upami anjeun hoyong mangtaun jumlah cukup datang ka ramatloka anjeun.

Naon ruas hiji?

Dina Google Analytics, ruas hiji mangrupakeun tipe husus data atawa téhnik nu mere Anjeun hiji pamanggih kualitas lalulintas Anjeun. analytics Google nawarkeun kami loba Chances pikeun ngaronjatkeun kinerja sakabéh loka jeung sesi ogé laju mumbul ti pamaké. Lamun hayang boga hiji gagasan naon tipe kaca atawa artikel nu meunang leuwih pintonan tur sabaraha organik pintonan situs anjeun meunang, anjeun kedah ngalakukeun nu maké bagéan ga. Anu ogé bakal mantuan Anjeun ngahususkeun data anjeun ku kituna anjeun bisa meunang hasil nu leuwih husus jeung well-versed ti méméh.

Naha anjeun kudu bagéan?

Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen ramatloka anjeun sarta datana teu bisa kajaga atanapi leres aggregated tanpa segmentation. Ieu bisa mantuan Anjeun tarik conclusions katuhu. Para ahli nyebutkeun yén sadaya data jeung informasi di agrégat nyaeta crap, jadi anjeun kudu meunang segmentation. Contona, upami anjeun hoyong pikeun mastikeun kualitas datang loka anjeun, anjeun kudu ditilik Google Analytics anjeun sarta datana kana bagéan sarta nyieun mamah relevan..data nu mangrupa sangkan aggregated nu teu bisa ngawangun strategi naon tanpa segmentation ditangtoskeun. Anjeun bisa neruskeun promosi ramatloka anjeun jeung produk online, tapi teu aya pamakéan anjeun teu bade meunang wae jualan atawa pamaké Dursasana.

Cara nyieun hiji bagean di Google Analytics?

Lamun hayang ngawangun bagéan di Google Analytics, hal munggaran butuh maneh mun geus ngedit mamah jeung ngaganti ngaran aranjeunna dumasar kana sipat situs anjeun. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen bagéan anu gampang edit, ngahapus atawa ngaganti ngaran, tapi anjeun moal bisa dipiceun data aktual sakumaha ieu tiasa ngaruksak ramatloka anjeun ku kuma. Pikeun loba kami, eta geus pernah geus penting pikeun nyieun bagéan, tapi tanpa eta, Anjeun teu bisa assured meunang lalulintas kualitas ti mesin pencari .

Tipe bagéan

Aya dua jenis utama bagéan, bagéan sistem, sarta bagéan custom. bagéan sistem anu yén tawaran yén fitur sarta pilihan dina Google Analytics dibereskeun jeung maranéhna moal bisa dirobah sakali dijieun. Éta bisa kitu, disaluyukeun jeung kaca badarat Anjeun kitu oge sareng propil média sosial. bagéan sistem anu mangpaat sakumaha aranjeunna mobile-friendly jeung bisa meunang maneh kavling pintonan ti alat nu bagerak. bagéan custom nu leuwih pajeulit jeung kirang populér ti bagéan sistem. Éta ogé nawarkeun rupa pilihan pikeun milih ti di Google Analytics. Contona, anjeun bisa nyieun bagéan nu nyaring kaluar sémah anu méakkeun kirang ti tilu puluh detik dina ramatloka anjeun. Ieu oge mungkin nyieun bagéan pikeun meunangkeun pintonan nagara-sasaran dina kaca web Anjeun. Kabéh ieu bakal ngaronjatkeun kinerja sakabéh loka anjeun, sarta kualitas lalulintas Anjeun bakal meunang ningkat ku kuma.

November 29, 2017
Google Analytics bagéan - Semalt Praktek
Reply