Back to Question Center
0

Eureun bot spam Jeung Semalt

1 answers:

Kadé pikeun meungpeuk lalulintas goréng anu ngahulag anjeun ti ngahontal situs anjeun sarta némbongkeun pintonan palsu di Google Analytics Anjeun. Munggaran sadaya, Anjeun kedah ngartos naha lalulintas anjeun datang ti Google atanapi bot aub. Lamun ningali hiji surge terduga dina lalulintas, aya Chances anu teu sah salaku geus henteu dipigawé SEO leres. Dina Google Analytics, Anjeun kudu didatangan di bagian Sumber Traffic jeung pariksa kualitas lalulintas ogé alamat IP. crawlers Web, robot atanapi otomatis-refreshers: anjeun tiasa ngaranan éta nanaon tapi teu bisa malire kanyataan yén software ngagunakeun World Wide Web kawas manusa nyata. Hanjakal, aranjeunna masihan moal manfaat mun jaba anjeun sarta ngan pretend meta kawas jalma, mere anjeun kavling pintonan. Di sisi séjén, éta bisa jadi mungkin keur saha ngajalankeun kavling lalulintas keur / na ramatloka nya kusabab kompetisi luhur. Anjeun bisa mungkas nepi usaha anjeun ku ngabogaan bot nu bisa de-indéks loka anjeun di search engine hasilna. Google ukur Sigana keur Tumbu na kaca nu nyadiakeun pamaké kalayan informasi nyata jeung otentik. Mun anjeun ngabogaan kavling spambots anu kasampak kawas manusa nyata, anjeun kudu neangan solusi dina panglawungan mana kagiatan anti spam anu mindeng dibahas. Tur upami Anjeun salah téh capé tina robot kawih, nu bot na malware geus dirancang masihan pintonan kaca, hits palsu, sarta meureun link affiliate clicks, tanpa letting anjeun ngahasilkeun ngawujud nyata.

Thankfully, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunang leupas tina bot na spam ku cara tetep dina pikiran sababaraha hal penting. Dina hal ieu, Max Bell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nawarkeun anjeun mertimbangkeun tips handap:

The Masalah kalawan bot

Anjeun tiasa neuleuman masalah nyata bot ngan lamun tempo sababaraha conto..Conto munggaran nyaéta yén lamun boga bot Google, ieu téh biasana dirancang masihan anjeun pintonan kaca manusa-kawas. Anjeun bisa ogé kakurangan tina bot nu dirancang maksa anjeun refresh kaca web Anjeun. Duanana didatangan situs anjeun, ngaronjatkeun lalulintas sarta analytics hits. Aranjeunna mibanda laju mumbul luhur sarta méakkeun waktu low dina kaca wéb. Hijina bédana antara dua bot ieu mangrupa yén bot Google ngalakukeun hal mangpaatna, nyoco data deui indéks loka anjeun, sedengkeun bot Anyarkeun inflate statistik lalulintas anjeun ka extent hébat, putting program affiliate anjeun dina jeopardy. Ku kituna, éta pohara penting pikeun nangtukeun bot na nyegah eta salaku awal salaku kamungkinan. Anjeun teu kudu ngalakukeun loba salaku Google nyadiakeun kavling program sarta parabot nyieun karya Anjeun gampang. Spammers bisa meungpeuk bot maranéhanana pikeun sawatara waktu, tapi nu meungpeuk di sisi Anjeun kedah permanén pikeun hasil hadé.

blocking Traffic Bot dihoyongkeun

Anjeun tiasa meungpeuk lalulintas bot dihoyongkeun jeung file .htaccess. Lamun meungpeuk nu bot dina file ieu, anjeun bakal bisa ngaronjatkeun kinerja sakabéh ramatloka anjeun. Ngagunakeun métode ieu, anjeun ukur bisa meungpeuk nu bot nu bisa diidentifikasi jeung nu dipikawanoh salaku spambots. Lamun bot ngaidentipikasi diri salaku pamaké sah, anjeun hadé pikeun meungpeuk alamat IP maranéhanana salaku mimiti jéntré. Anjeun teu bisa meungpeuk sadaya bot dugi ka nangtukeun alamat IP maranéhanana sarta ngaluyukeun setelan dina host wéb anjeun.

metoda sejen keur blocking bot make payil .htaccess Anjeun. Éta ogé penting nu meungpeuk saloba alamat IP-gancang, atawa ngaganti alamat IP unsafe jeung leuwih aman. Mun anjeun anu pamaké WordPress, Anjeun kedah ngadamel lalulintas bot goréng saperti ieu platform mana kan hacker narajang payil dina jumlah badag. Anjeun tiasa ngedit file .htaccess anjeun, terus selapkeun Konci béda tetep aman di internet.

November 29, 2017
Eureun bot spam Jeung Semalt
Reply