Back to Question Center
0

Detecting Jeung blocking bot Jeung Semalt

1 answers:

Salah sahiji hal pangpentingna anu kudu perhatian Anjeun di internet nyaeta anjeun kaamanan sarta kaamanan. Kusabab angka nu gede ngarupakeun breaches kaamanan, kayaning masalah Yahoo urang ngeunaan invasions privasi kaayaan-disponsoran, isu ngeunaan GCHQ na NSA, kitu ogé kasus Hacking kaayaan-disponsoran, urang kedah nyandak kaamanan serius. Kadé urang ngaharepkeun sarta rencanana hal katuhu dina waktos katuhu pikeun mastikeun kasalametan online urang. Kami teu kedah poho yen urang hirup di dunya nu mana hal anu haratis ngagunakeun jeung bisa hacked dina detik. kagiatan jahat geus jadi bagian umum tina kahirupan urang, sarta urang kudu difokuskeun pertahanan urang ti pasukan éksternal. Di dieu, Ross Barber, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, bade ngabejaan Anjeun tentang kumaha carana ngadeteksi na meungpeuk bot goréng.

Naon anu bot Bad?

Aya dua rupa béda tina bot: bot alus na bot goréng. Eta moal bakal jadi salah ngomong yén bot alus teu ngarugikeun ramatloka anjeun, tapi nu bot goréng salawasna nyieun masalah. Sababaraha mangpaat bot nu yén maranéhna ngaronjatkeun anjeun ramatloka ranking dina search engine s, kaasup Google, Yahoo, sarta Bing..Ogé, maranéhna nyadiakeun kami kalayan layanan mangpaat sakumaha aranjeunna ngadamel eusi kami sadia di internet keur loba jalma dumasar kana kecap konci na sarta queries search engine. Sanajan kitu, éta bot goréng tiasa ngaruksak ramatloka anjeun ka extent hébat. Éta nu dipaké dina rupa-rupa cara, jeung hacker besi tua jaba keur informasi yen aya kamungkinan dipake ku pesaing Anjeun. Leuwih ti éta, bot goréng Jieun disebarkeun panolakan-of-jasa serangan sarta bisa maok atanapi repost eusi web anjeun, nyieun salinan eta di internet. Inflating lalulintas search engine nyaeta sakabeh hasil tina bot goréng, effecting na distorting nu metrics sahiji ramatloka anjeun. The bot goréng bisa ningkatkeun Anjeun lalulintas ramatloka , tapi nu loading speed na bounce laju ogé nambahan. Paduli jenis bot, anjeun kudu meunang leupas tina duanana pikeun ngaleutikan resiko anjeun lalaki ancur di internet.

Kumaha Anjeun Dupi Identipikasi na Ngeureunkeun eta?

Anjeun tiasa nangtukeun jeung nyegah duanana bot alus jeung goréng ku cara masang plugins cocog, parabot ogé ekstensi. Anjeun kudu ngandelkeun hosting na leyuran panyadia sarta néangan cara proaktif neangan leupas tina éta. Sateuacan Anjeun ngalakukeun nanaon, anjeun bakal kudu ngadegkeun setelan pikeun evaluate naha bot anu alus atawa goréng jeung cara nyegah eta dina menit. A laporan ku CMSWire mangka éta leuwih ti tujuh puluh persen eta tiasa dihapus kalawan téhnik ngajauhan kawas puteran alamat IP na serangan low frékuénsi.

Leyuran Homegrown

Salah sahiji cara nu paling gampang meunang leupas tina bot nyaeta ku blocking ka alamat IP sadaya bot, boh nu sipatna hadé atawa goréng. Anjeun bakal kedah niténan tipe bot méméh ngajalankeun aksi nanaon. Paké directives web server meunang aranjeunna diblokir. Anjeun bisa meungpeuk saloba alamat IP anjeun hayang, dumasar kana observasi anjeun sarta evaluasi. Ngan pastikeun yén anjeun teu meungpeuk alamat IP tina manusa lantaran ieu bisa uing reputasi situs anjeun dina internet.

November 29, 2017
Detecting Jeung blocking bot Jeung Semalt
Reply