Back to Question Center
0

Compelling Tips Ti Semalt Dina Kumaha ngaluarkeun IP Alamat Ti Google Analytics anjeun

1 answers:

Lian Alamat IP anjeun ti Google Analytics anjeun sakumaha penting minangka strategizing keur kampanye anjeun. Tetep data anjeun akurat tur bersih, mertimbangkeun masang Google Analytics on ramatloka anjeun. Sanggeus masang sarta ngamutahirkeun ga on ramatloka anjeun, dipiceun Alamat IP anjeun sorangan ulah messing up kalawan datang poténsi Anjeun bounce ongkos. lalulintas internal teu ukur messes up kalawan datang anjeun bounce ongkos tapi ogé mangaruhan laporan Anjeun adversely.

Keur tilu minggu kaliwat, lalulintas bot na lalulintas internal dihasilkeun ti kantor geus mangaruhan data loba klien. Referrer jeung jurig spams geus ogé geus contributing ka lalulintas internal dina cara badag. Boosting Dursasana pamaké anjeun pohara penting nalika executing Search Engine Optimasi. Ngaluarkeun Alamat IP, spiders Anjeun dipikawanoh tur bot tina data anjeun pikeun ngahontal data nu leuwih realistis.

Pigunakeun tips disadiakeun ku Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , pikeun nyaring spam, jurig referrer spam, sarta alamat anjeun éféktif.

Naha Anjeun ngabutuhkeun ngaluarkeun IP Alamat anjeun sorangan Ti Google Analytics anjeun

Gawe bareng dina ramatloka anjeun sorangan nyumbang ka lalulintas internal. Beuki anjeun jeung karyawan anjeun neruskeun klik ngaliwatan kaca situs web anjeun, beuki jumlah naek nganjang. A klien kalawan staf ogé kedah ngaluarkeun alamat IP maranéhna sakabehna. Pentingna ngajaga ongkos mumbul Anjeun low dina kampanye Search Engine Optimasi Anjeun teu bisa emphasized ogé. ongkos bounce maénkeun peran utama nuju Anjeun ngarobah rankings keyword.

laju Bouncing ieu lolobana diukur ku jumlah konsumén anu kadatangan ramatloka anjeun lajeng clicks deui. Ngajaga ongkos mumbul Anjeun jaminan yén maranéhanana anu dilongok kaca anjeun junun ngaliwatan kaca séjén..Lian Alamat IP anjeun ti situs anjeun lowers ongkos mumbul, ku kituna keyword ngarobah anjeun dianggap relevan ku Google.

Kumaha ngaluarkeun Alamat IP anjeun Ti ga anjeun

Lian Alamat IP anjeun ti Google Analytics anjeun diperlukeun hiji proses prosedural. Nuturkeun prosedur kieu ulah aya messing up kalawan data anjeun.

1) Klik pilihan nu 'salajengna ngalaporkeun' na milari ramatloka anjeun.

2) Dina sudut luhur katuhu, klik dina tombol 'Admin'.

3) Mariksa keur link data ramatloka anjeun teras klik boga pandangan anu.

4) Klik saringan standar anu datangna jeung Google Analytics.

5) Klik dina 'Saringan Anyar'. Dina tahap ieu, anjeun bisa bisa ngaluarkeun alamat IP anjeun tanpa encountering kasusah.

6) Mariksa dina kotak serelek dipintonkeun dina ga Anjeun, tur pilih 'ngaluarkeun'. Nuluykeun tur pilih 'lalulintas ti alamat IP anjeun'.

7) Dua metodeu nu dipaké pikeun mariksa alamat IP Anjeun. Anjeun tiasa meunangkeun alamat tina garis paréntah komputer ku Konfigurasi IP anjeun atanapi ngetikkeun hiji HTTP requesting alamat anjeun.

Sabada meunang alamat IP anjeun, balik ka kaca Google Analytics anjeun, jeung eupan di alamat anjeun kana kotak jurang disadiakeun. Klik simpen pikeun nyaring na ngaluarkeun alamat IP anjeun ti ramatloka anjeun sarta Google Analytics Anjeun. spam Referrer, bot, tur spiders geus mangrupa gangguan misalna mun usaha online pikeun sababaraha minggu kaliwat. Ngajaga ongkos mumbul anjeun lemah sareng retrieving data bersih pikeun kampanye anjeun pohara penting.

November 28, 2017
Compelling Tips Ti Semalt Dina Kumaha ngaluarkeun IP Alamat Ti Google Analytics anjeun
Reply