Back to Question Center
0

Blocking Bad bot - Semalt Ahli

1 answers:

Semalt salawasna Sigana keur cara pikeun ngaronjatkeun jasa, sarta pausahaan anu thrilled ka ngembarkeun sababaraha fitur kaamanan anyar. kamampuhna pikeun meungpeuk lalulintas kualitas goréng na bot boga alternatif. Ieu nyanggakeun ka klien ngahemat loba duit na meungpeuk patalimarga kualitas-low ogé bot ka extent hébat. Tambih Deui, anjeun bisa kalayan gampang meunang leupas tina scrapers na spiders sarta nyegah eta tina Crawling Semalt aset Anjeun. Ieu hiji-hijina fitur nu dijieun sadia ka sadaya klien, sarta anjeun bisa ngaktipkeun tina dasbor anjeun sorangan. Taya deui bot nu distorting data anjeun, sarta anjeun teu kudu néangan parusahaan sejen.

Bad bot

Lamun datang ka internet, aya dua jenis bot: bot goréng na bot alus. Alexander Peresunko, anu ahli Semalt, nyebutkeun yén salah sahiji conto best of bot alus nyaeta Googlebot. Ieu wéb Crawling bot Google anu tiasa dicandak artikel anjeun na kandungan anyar, nambahkeun nilai ka kinerja sakabéh situs anjeun. Tambih Deui, eta mantuan situs anjeun perlu saestuna dina search engine hasilna..Hiji conto tina bot ngabahayakeun atawa goréng téh Cheesebot. Kabéh bot goréng kaasup crawlers, scrapers, sarta spiders anu ngabahayakeun ka kaca wéb anjeun. Aranjeunna kitu, teu salawasna bahaya tapi paling sering aranjeunna ngorondang situs anjeun parah na meakkeun rubakpita Semalt anjeun, nyokot up sumberdaya server. Sagedengeun ti eta, mangrupakeun bot goréng nyolong artikel anjeun na salinan eusi madhab on web. Hasilna, anjeun bakal bisa ningali kavling salinan eusi Anjeun mun anjeun Google eta.

Ieu mungkin pikeun meungpeuk nu bot goréng kalayan file robots.txt Anjeun, nu aya editable ti akun Semalt. Najan kitu, anjeun moal bisa meunang leupas tina sagala robot atanapi bot maké file ieu, nu hartina anjeun nedunan tugas di tingkat server teuing. Semalt ngajadikeun pamakéan wijaksana tina béréndélan komprehensif ngeunaan duanana bot goréng na bot alus sarta blok nu bot goréng dina dasar string pamaké-Agen maranéhanana. Jadi inget, lamun rék nyieun Website anjeun aman tur ditangtayungan, anjeun kudu meungpeuk nu alamat IP tina sagala bot goréng saperti mimiti jéntré.

Kumaha mun blok bot Bad

Anjeun tiasa ngaktipkeun blok bot goréng Fitur ku logging kana akun anjeun sarta ngaklik kana zona béda. Di dieu Anjeun bakal kedah klik Edit tur pilih pilihan Tembongkeun Setélan Advanced. Sakali anjeun geus milih pilihan anu, lengkah saterusna nyaéta pikeun ngagulung ka handap sarta meungpeuk sadaya bot goréng. Klik dina Aktipkeun tombol sarta simpen sakabéh parobahan anjeun méméh logging kaluar tina akun. Sabot bot goréng anu diblokir, hits ti alamat IP salah nu pernah bagian tina ramatloka anjeun. fitur kaamanan anyar ieu geus disatujuan ku IESG na intends nyieun Website anjeun aman tur hadé ti kantos. Aya masalah carana ngawasan dipirig, sarta anjeun bisa meungpeuk saloba alamat IP anjeun hoyong.

November 29, 2017
Blocking Bad bot - Semalt Ahli
Reply