Back to Question Center
0

Biasa Semalt A Guide Pikeun blocking jeung nyoplokkeun Google Analytics Spam

1 answers:

spam Analytics sanes a masalah anyar, tapi nu panganyarna geus jadi jauh leuwih bahaya ti kantos. Di dieu nu ahli ngarah tina Semalt , Lisa Mitchell, bade ngajelaskeun sababaraha cara blocking jeung nyoplokkeun spam Google Analytics. Anjeun oge bakal meunang ide kumaha aranjeunna dampak situs anjeun.

Hal kahiji anjeun bakal kudu nyaho éta analytics spam asalna di bentuk béda: spam jurig na bot spam. Duanana bentuk ieu dampak Google Analytics anjeun ka extent hébat. Ku alatan éta, cara nungkulan aranjeunna kedah béda, sarta fokus Anjeun kedah on cara nyabut eta ku kuma.

Naon Bot Spam?

lalulintas Bot atanapi bot spam nyaeta langkung umum na bahaya ti maneh bakal kantos nyangka. Dina bulan anyar, eta geus kainféksi leuwih ti dua miliar jaba alatan lalulintas kualitas-low. Henteu sakabéh bot nu bahaya atawa goréng, sanajan. Google, Bing, sarta badag mesin pilarian séjén gumantung kana bot pilarian lamun datang ka Crawling jeung indexing eusi dina situs web. The crawlers komérsial kayaning SEMrush, Pinterest, feed fetchers kayaning Candi Pawon, Twitter, kitu ogé jeung mantau bot kayaning WordPress, uptime Robot, anu sadayana sae pikeun buka kalayan. Tapi anjeun kudu ngalakukeun pangalusna anjeun pikeun meunang leupas tina bot spam nu condong uing situs anjeun ka extent hébat.

Spam bot atanapi Mapay spam anu program nu dirancang pikeun ngajadikeun otomatis tugas béda, kayaning maok eusi sareng data, server jacking, spamming tina komentar, phishing serangan, sarta serangan DDoS Aranjeunna turun. kana kategori béda, kayaning parabot Hacking, impersonators, spammers, sarta scrapers. impersonators jalma nu make identities palsu ka jalan gede ukuran kaamanan Anjeun. éta téh dipaké pikeun nyebarkeun DDoS serangan. The Jenis kadua nya éta alat Hacking, nu dipaké pikeun dikabaran malware béda jeung virus. Dua taun ka tukang, Google ngaku yen 200 persen jaba anu hacked alatan masalah ieu. Scrapers anu loba dipaké pikeun maok eusi web na data. dina kalolobaan kasus, nu artikel dipaling keur republished on domain séjénna sarta panglawungan. Spammers nyieun pamakéan bot mun nyebarkeun eusi promosi dina wangun phishing Tumbu na komentar.

Aya sababaraha cara pikeun meungpeuk jeung cabut bot na spam. Sababaraha di antarana geus dibahas dihandap.

otomatis Bot / lancah Disaring Feature

ciri ieu diwanohkeun ku Google sababaraha bulan ka tukang. Eta ngidinan Anjeun pariksa jeung meungpeuk patalimarga nu datang ti alamat IP kanyahoan. Anjeun tiasa sacara gampil neangan leupas tina spiders na bot kalayan jenis ieu. Anjeun tiasa nyieun saringan dina béréndélan IAB / ABC International Spiders & bot. The otomatis-saringan teh pertahanan pangkuatna ngalawan bot spam sakumaha rupa situs geus benefited ti dinya geus. Ieu gampang pikeun nerapkeun jeung mere Anjeun hasilna alus teuing.

Blok bot Maké .htaccess

Cara séjén nyaéta pikeun meungpeuk bot make payil .htaccess. fitur otomatis filter ieu mantuan ngalaan bot kunjungan Google Analytics Anjeun. Ieu nyegah datangna bot, tapi teu bisa jadi solusi permanén pikeun ramatloka anjeun. Mun anjeun ngagaduhan kabingungan atanapi patarosan ngeunaan solusi disadiakeun di dieu, anjeun bisa meunang di kabaran ku urang ngaliwatan comment bagian handap.

November 29, 2017
Biasa Semalt A Guide Pikeun blocking jeung nyoplokkeun Google Analytics Spam
Reply