Back to Question Center
0

Semalt: Fitur endah pisan Of NeoDownloader - A-Quality High Gambar scraper

1 answers:

NeoDownloader mangrupakeun solusi gampang tur gancang, merenah pikeun watesan parameter tina situs na ngundeur file bulk tina sagala ramatloka atawa blog. Ieu pakakas intends pikeun mantuan kami ngundeur tur nempo tina ratusan nepi rébuan poto, gambar, pidio kualitas luhur, wallpaper, mp3 file atawa file séjén otomatis.

Anjeun ngan kudu nangtukeun URL atanapi link tur pilih naon rék ngalakukeun. NeoDownloader mantuan Anjeun ngundeur data tina kaca web béda dina wangun gambar sareng video, sarta matak ngamudahkeun pikeun anjeun ngundeur tunggal atawa sababaraha galeri gambar tanpa masalah nanaon. program pinuh otomatis ieu malah mantuan pikeun ngundeur hiji sakabéh ramatloka tina bersih. Naon geus maneh mun geus nepi nyered tur ngaleupas link ti browser pikeun karinjang floating NeoDownloader urang. Cara eta, anjeun bakal bisa ngundeur poto paporit Anjeun tina situs mana wae kalawan ngan sababaraha clicks mouse.

Éta salah sahiji pemirsa gambar diwangun-di pangalusna sarta pamuter media di internet. NeoDownloader ngidinan Anjeun pikeun nempo koropak sagala nu geus diundeur dina detik sarta malah ningalikeun éta dina wangun slideshows.

Hébatna deui, NeoDownloader geus dibuntel ku database online badag tina proyek siap-to-download, kayaning sababaraha wallpaper, gambar luhur-kiyeu model geulis tur selebriti, anu karya seni photographers populér sarta seniman, gambar lucu jeung animasi GIFs. gambar ieu scraping jeung program diundeur matak ngamudahkeun pikeun kami pikeun ngundeur gambar urang favorit, lagu, jeung payil video audio.

NeoDownloader Fitur:

1. NeoDownloader téh gampang ngagunakeun:

Ieu aman disebatkeun yen NeoDownloader téh gampang ngagunakeun na hadir kalawan panganteur ramah-pamaké. Ngagunakeun alat ieu, anjeun teu kudu salempang ngeunaan Iklan pop-up na spanduk.

2. Undeur sagala jenis file grafik:

Salah sahiji anu pangalusna jeung pang menonjol fitur of NeoDownloader nyaeta nu bisa diundeur pilihan Anjeun tina audios, video, gambar atawa payil sejenna dina detik ..The tambah titik éta NeoDownloader teu gawe na gancang sarta pernah compromises on kualitas.

3. Ngundeur Bulan URL na béréndélan tina URL:

Naon damel NeoDownloader has nyaéta kamampuhna pikeun ngundeur Bulan URL na béréndélan tina URL instan. Anjeun ngan kudu nangtukeun jumlah URL na hayu NeoDownloader teu gawé na.

4. NeoDownloader mantuan download ti ramatloka wae:

Komo lamun ramatloka hiji ditangtayungan sandi, NeoDownloader bakal nyieun gampang pikeun ngundeur tur nyimpen file poto favorit, audio jeung video Anjeun.

5. saringan Advanced:

pilihan NeoDownloader urang canggih nyaring ngidinan Anjeun ngundeur data anjeun bogoh sarta avoids ngundeur eusi nu teu dihoyongkeun dina hard disk Anjeun.

6. langkung ti sambungan:

NeoDownloader ngamungkinkeun nepi ka dua puluh sambungan simultaneous.

7. kamampuhan slaid:

NeoDownloader hadir kalawan gambar panempo diwangun-di na boga kamampuhan pintonan slaid endah pisan. Leuwih ti éta, pamuter audio / video na ngajadikeun eta pilihan non-programer na Pagawé Leupas.

8. Ngarojong arsip béda:

NeoDownloader mangrupa salah sahiji golongan saeutik pisan parabot nu ngarojong duanana RAR na pos arsip. Eta hartina anjeun bisa nyimpen file grafik Anjeun atawa tipe séjén data dina duanana format ieu.

9. NeoDownloader Lite:

NeoDownloader Lite mangrupakeun bulk gambar Downloader bébas nu ngarojong PNG na JPG payel. Ngagunakeun alat ieu, anjeun teu kudu néangan jumlah serial, kode pendaptaran atawa generator konci dina internet.

December 6, 2017
Semalt: Fitur endah pisan Of NeoDownloader - A-Quality High Gambar scraper
Reply